kia zelena![]()
Pripremi rjesenje o registraciji i potvrdu o prijavi vrsenja djelatnosti, list nepokretnosti posto je tvoja garaza, ovjeren cjenovnik i radno vrijeme, knjigu zalbi. Akt o procjeni rizika, atestiran pp aparat, plan o upravljanju otpadom i ugovor sa sakupljacem, htz opremu. Kasu i knjigu ulaza i izlaza. Eto, korektno s moje strane![]()
Umoran sam od svega sto znam
kia zelena![]()
Ova je masu ljepsa od bijele
Sent from my S25+ using Tapatalk
Ne mogu da smislim tamnu unutrasnjost.
Prema tome, šta da ti kažem?
Izgleda da i Toyota pada pod trenutne trendove. Zasto kojeg vraga svi pocinju SUV auta da prave kao jedne velike kocke, wtf?
RAV 2026
A moze li ova unutrasnjost?
https://www.instagram.com/reel/DQLBj...dsOG91dDJydHls
Ne brate. Too fancy i za odrzavanje vjerovatno pakao. Sem ako ti i snijezni covjek Jeti ne mislite da vozite tek uzete parove na prvu bracnu test voznju kao vid zarade![]()
Ovo jedino da voziš na daljinski, da ne sijedaš u nju
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
odma kupis presvlake za siceve na Gintas i top
shalim se naravno![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A i ovo sto imam sad nije bas jednostavno za odrzavanje, pogotovo ovaj sa svijetlom kozom, ali to obicno ocistim jednom mjesecno.
https://www.instagram.com/reel/DTtcX...V3ZXJybWY2YjQ0
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Nisam se vozio, ali jedan momak pricase kako se autoputem vozio u rav4 2021-2022, izolacija preko 120kmh katastrofa, skripi naslon. Kad prebaca menjac (automatik) cuje se nekakvi glasan zvuk. Benzin hibrid u pitanju. Je li to do primjerka ili do vozaca![]()
@TAKUMI
Kumara gleda ovo
https://autodiler.link/1GslYKR2Rbvps8SR
Jel ovo puno para za auto iz 2017?
Gledao je i neke dizel varijante, ja mu rekoh da zaobiđe. Ne znam valja li im koji dizel tog godišta?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Puno je, ne vrijedi preko 19000, i to da bude apoteka.
A koliko bemax ima rav4 novih masala...
Sve inzenjeria tehnicari dacie da se zna red i ponekog kineza
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vidio sam i Corolle imaju...
Jel se može ugasiti ili smanjiti onaj ton koji pisti kad pojasom nije vezana osoba.
Vežem se uvijek, nego ne mogu nacerati suvozača , pa bih to nekako da ugasim jer je nepodnošljivo jako.
Na Corollu 2021.
Evo čitam može preko OBD
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Last edited by nimfa; 25-01-26 at 09:32.
Sate sate sate
Moze dijagnostikom za 2 minuta. Ne da se smanji nego da se ugasi.
Ili metni ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čitah skoro da je opasnije korišćenje varalice za pojas nego samo nevezanje jer kompjuter računa kad da aktivira vazdušni vezano za informaciju da li ste vezani ili ne.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Tako je sa varalicom za pojas i sensor zauzeca sjedista i vrlo opasno ,za mladje populacije i djecu opali ga airbeg pa ti dokazuj posle posledice...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks