Nije ih vratio. Nije iskoristio ustavno pravo.
Nije ih vratio. Nije iskoristio ustavno pravo.
Predvodnik... Na svaka tri sata po jednu
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 05-02-26 at 21:17.
Riješio da funkcioniše u skladu sa svojim mecenom Psihopatom - ne skidaj se sa televizija i iz medija, makar 300-400 obraćanja godišnje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znači, policija je nadležna za njih samo dok ne napuštaju mjesto stanovanja ili boravka, a čim kroče van mjesta na koje ih je mjera ograničila, policija više nije nadležna? Šredinger imao više mačaka, izgleda.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Policija u doba DPS: ubiju boga u mija martinovica
Policija danas: nismo nadleznyyyy
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Što reče sudija (i to presjednik Višeg Suda),kad mu ovaj pandur konkretno saopšti da su 13(slovimatrinaest) puta sudiju obavjestili da je jedno te isto lice prekršilo mjeru zabrane napuštanja stana:
"Nisam upoznat, dajte mi vremena da pročitam o konkretnom slučaju"
Da sam na mjesto ovog zadrtog,ali rekao bih poštenog policajca,odgovorio bih mu :"Čitaj igumane" dao bih ostavku na mjesto prvog polucajca u državi i aplicirao bih na mjesto obezbjeđenja u nekoj ambasadi. Tamo bih bar imao imunitet da išklapam bilo kog CG državljanina koji to zaslužuje
Hahahahaha
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 05-02-26 at 21:44.
Scepanovic je popizdio sto sve na njega svaljuju, zadro ko june i iznosi im bukvalnog shvatanja manjkavosti sistema, da nece da rade u sivoj zoni. On tumaci bukvalno zakon da nema osnova za privodjenje, cita redom razloge iz zakona. Mogu da ga zadrze, upozore, pozovu sudiju i prijave krsenje. Sudija ne uradi nista, dokazao u 35 primjera, a ovi ubijaju po gradu ili budu ubijeni. Ministar i sudija se sprdaju sa time, oni smatraju moze to sve lagano iako nidje nije propisano kako treba, ali dokaz da je ovaj u pravu o nemoci policije je sto rade na uvodjenju novog kriv djela-krsenje mjera nadzora.
Predsjednik suda je umislio da je bozanstvo sa olimpa i prenerazava se sto direktor policije(diplomirani pravnik inace, nije limar) cita i tumaci zakone, komentarise losa rjesenja suda, zamisli jeretika. Onda ga taj isti policajac 2 puta napravi budalom.
Sent from my phone
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
A kako nema osnova, licu je vec sudskim rjesenjem ograniceno kretanje i sloboda i onda se plasira teza da bi mu se ne moze ograniciti vec ograniceno kretanje i sloboda. To niko nije doveo u pitanje sigurno posljednjih 70 godina do veceras odnosno danas kada je tu tezu plasirao poslanik Bogdanovic jer mu je vjerovatno ovaj direktor to tako objasnio.
Na kraju, sve i da je tako besmisleno a nije, jel bilo vremena da se izmijeni i dodatno precizira takvo postupanje za slucaj kao sto evo postoji neko kome to treba eksplicitno nacrtati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako sam dobro čuo sudiju, na pitanje Komnenića ili nekog drugog, pa šta da radi policajac kad vidi lice koje napušta stan tokom zabrane, ovaj sudija ladno veli
:"Pa da ga vratite u stan"
?!?!
Aloooooo, čovjek je potpuno van realnosti. Vjerovatno ne zna da ima ljudi koji pljunu na ulicu, pa kad mu neko reče da ima, on kaže pa što mu ne prinesete maramicu kad vidite da pljuje.![]()
Pobjeda scepanovica. Raskrinkani do kraja.
f6
Namjerno sam napisao Komnenovića, jer ovaj nikako da prelomi prezime
Aj objasni mi slikovito tu situaciju: Vesna Medenica napušta stan/ulaz i vidi je policajac. Fata je oko pasa i nosi do stana? Ako nema lifta, smije li da odmori na svaki drugi sprat?
Čuš, "vratite je u stan?!"
Zamišljam mene pod mjerama zabrane napuštanja stana. Roditelji me se odriču preko novina, odlučuju da me ne ubiju ali bi me rado izbačili iz stana, no ne mogu jer onda i oni vrše krivično djelo. Odlučujem da odem na šampitu. Izlazim iz stana, fata me policajac sa klupe ispred zgrade i nosi me nazad u stan. U međuvremenu majka i otac zaključavaju stan jer su se napokon oslobodili bruke. Policajac ih moli da mu otvore jer mu je dužnost, a tako kaže i časni sud, da me vrati u stan.Oni odbijaju,vele, eto vam ga nek vas bruka. Nas više neće.
Policajac od svoje plate kupuje stan komšije preko puta.Zavodi ga na moje ime, ubača me u njega i uzima drugi ključ da me opet može vratit kad krenem na kačamak.
Last edited by joni; 05-02-26 at 22:48.
Ne treba nista da se objasnjava, samo postavi sebi logicno pitanje, da te neko pita da pogodis koji organ bi u nekoj drzavi po tvom izboru bio nadlezan da lice protiv koga se vodi krivicni postupak i koje ne postuje mjeru nadzora zabrane napustanja nekog prostora ogranici da ne pobjegne, sta bi ti se nametnulo kao logican zakljucak?
Mala nadgradnja: koji organ bi bio nadlezan recimo da ogranici kretanje i preduzme mjere da ne pobjegne lice koje ima mjeru i ne smije da napusti recimo teritoriju Madjarske?
Зона сумрака.
https://x.com/i/status/2019529136180719898
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ima izvedenog osnova da ga zadrze, ja sam lijepo rekao da je ovaj ljut uvatila ga nepravda i bukvalnim shvatanjem ih napada, tu je malo pretjerao naravno. 70 godina to niko nije doveo u pitanje, ali i 70 godina nismo imali desetine najgorih kriminalaca koji masovno izlaze iz pritvora nakon 3 godine bez presude, pa bih rekao da je ovo novi problem u ovakvoj praksi. I priznali su da su prepoznali taj novi problem i da rade na novom djelu samo i upravo zbog toga. Ne sigurno da bi Scepu izmamili osmijeh.
Ljut je jer su oni da bi sebe oprali sve svalili na njega, a krivi su najvise. Ponasaju se kao je Medenica u mjeri nadzora zabrana napustanja stana kao da je u spuskoj celiji, i policija je kriva sto mu ispred vrata ne stoji 24/7, i smatraju da je policija u toj situaciji UIKS. Ovaj jos od prve emisije prica da nisu UIKS, i da ne mogu tako da rade.
Onda pricaju kako je to isto kao pritvor.
E pa legende cuvani pritvor nije ali mjera jeste u sustini dobrovoljne prirode, nesto kao uslovna osuda. Dajemo ti da nisi u zatvoru, ali ako prekrsis mozemo te poslati u zatvor. A ovdje u rjesenju mu daju da je u svom stanu(drugima citav grad daju), ali ako prekrsis mozemo te u spuz spakovat. U rjesenju o pritvoru vjerujem da ne pise ako prekrsis pritvor uradicemo to i to, jer je kaznjivo samo po sebi. A ovo nije kaznjivo samo po sebi.
I tu dolazimo do problema - prvi je da on nije u celiji dje ga policija moze cuvati non stop, a drugi da i kad isti krimos 13 puta prekrsi mjeru sud ne uradi nista. Posao malo da rokne nekoga, da izdiluje nesto itd...
O cemu mi da pricamo ovjde?
Sent from my phone
Meni djeluje da je direktor sasvim uvjeren u to sto izgovara. Tako da u konacnom je sasvim moguce da sve i da je nekome palo na pet da se izlane i kaze hajdemo noc prije da pokrijemo taj objekat i osujetimo eventualni a mozda i realni polisaj nepostovanja mjere, da je neko rekao a ne treba jer svakako ne bi mogli nista da preduzmemo u tom slucaju.
Ako se prihvati kao logicno da je takvo nesto netacno, svaka dalja diskusija je bespredmetna, jer je covjek u potpunosti uvjeren da je nemocan u takvoj situaciji.
Nego šta da mu radi? Bez odluke suda ga ne može sprovesti u istražni zatvor. Mora da ga vrati u stan. Policija onda treba da obavijesti sud o tom događaju da bi sud mogao dalje da preduzima radnje iz svoje nadležnosti.
Ma neko ga je neko naučio da ovako priča, a manje-više znamo i ko. Ovo je samo najnoviji pokušaj da se opere od odgovornosti.
Last edited by VanjaTheMan; 05-02-26 at 23:08.
Look upon my works ye mighty and this pear...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks