Ne prodavaj to za par stotina eura, niti ce ti sta promijeniti u zivotu te pare, a nikad ne znas moze li izaci na mnogo vecu vrijednost
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni odobriše zadnji korak KYC verifikacije posle skoro pola godine čekanja. Tako da u walletu imam sad malo preko 300 Pi coina. Zaključani su do oko 15og jula. Posle će ići na prodaju kolika god cijena bila. Ima li neko iskustva sa ovim navodnim trgovcima što plaćaju 2€ komad, dok je tržišna cijena trenutno oko 0.45$....nema mi logike....
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Ne prodavaj to za par stotina eura, niti ce ti sta promijeniti u zivotu te pare, a nikad ne znas moze li izaci na mnogo vecu vrijednost
Tu es mon héro!
Koliko mi se cini nema, mene je to zavrseno za 10ak dana, samo sto sad ja cekam tu neku migraciju za ostatak koji sam "zaradio", a kad ce biti vile znaju
Tu es mon héro!
Pola godine je meni u statusu "In queue". Za te pola godine su mi dva ili tri puta vraćali da ponovim KYC iako mi taj korak 8 odavno stoji pod zeleno kao completed.
Samo vi momci cekajte![]()
Treba li kome USDT? Ima li ko da otkupljuje?
Reko' odje da postavim, ima li ko iskustva sa ovim sajtom http://AccelCapitals.com
Sto je ovo zna li ko. Isprobati ne probati
Prevara 1/1.
Nešto kao onaj Cheil/Grapefruit što je bio.
Ty Coa.
Sto bi ovo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Epstein i iz groba haos pravipalo je jer se u fajlovima naslo da je finansirao Coinbase kao i jos neke startapove u silicon valley. Vratice se to brzo dje je i bilo, previse para je u BTC-u da bi otislo na 0
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks