Sladak vam je ovaj glavonja sa wannabe rtvpink klipa nabijem ga na jarbol zastave Nepala![]()
Kojega drugog štetnog?
1 je bio original,ovo ostalo ne valja ništa,kako se sjeti da volim bozu,zapamtio si?![]()
...
Sladak vam je ovaj glavonja sa wannabe rtvpink klipa nabijem ga na jarbol zastave Nepala![]()
Dailovgrad 1947, ozbiljan nista manje od stetnoga ako ne i bolji. Eto da mu udarim reklamu ali je iskreno zasluzio
Isto Blue drži ovaj forum, sviđelo vam se to ili ne, a plata loša, nikakva... nego da ne štuca žena, znamo da nisi u gulagu no uživaš
Mogla bi vala još jedan nalog registrovat, incognito neki. Bila bi fora da ga nazove "MBC" (ko je bio u PG 90ih znaće o čemu zborim).
Odmor je dobra stvar... vazda se sjetim herkulesa i njegovog "boravak na forumu je privilegija". Neđe i jes, ako čoek razmisli šta će da napiše i da to što napiše bude lijepo a ne ružno.
Kad smo kod toga...jeste li se ikad zapitali koje su vam vrijednosti najvažnije u životu? Ono top 5?
Pa od tih top 5, da morate da se odlučite za stani pani - koja je to jedna ili dvije bez kojih ne možete da živite nikako i pregurate dan, a oči otvorite tu su vam? I sa kojim vrijednostima dolazite na forum? Neka bude retoričko, odoh da rabotam, a ko je za diskusiju - na slobodu vam![]()
Last edited by tigrovo_oko; 05-02-26 at 08:40.
Ovo je jednog dana nampalo HR-u u firmi u kojoj sam radio, svi prekinite posao da napišete koje su vam 5 vrijednosti. Popularna psihologija je nekako opoganila i lijepe teme za razgovor![]()
Uglavnom, "čit'o sam u stručnoj literaturi" da svako treba da zapiše što je tog dana radio i razvrsta po kategorijama i viđeće koje su mu stvarne vrijednosti, a ove proklamovane mačku o rep.
dobar dan, cigari mi 3eura
nothing comes from violence and nothing ever could
Baci ih
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
jeftinije mi se da se drogiram
nothing comes from violence and nothing ever could
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji puse, a probao sam ih jednom-2x tako da znam sta pricam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Svi na kotroban.
Skoro sam naučio da izraz kotroban vodi porijeklo od "contrabanda" tj. šverc (valjda u doba kralja i "monopola"). Volim čeprkat po korijenima riječi ali ovo mi nikad nije palo na pamet.
Hahahha a dje me s njima uporedi, ako išta prezirem na svijetu to je HR i marketing sektor
Što znam, ja imam dvije, baš lijepe. I svidi se ljudima, jedini problem bude što ih čitaju pogrešnone kontaju da to nije zbog njih no jer mi je to nasušna potreba
Nego, ko radi, taj i grEši...
Hahahha drugi put ću u piće da ti ubacim prah neki za gojenje ili ćevap![]()
Djevojčica izvini![]()
Kad sam ja govorio da ga održava,svi ste šutali,prije više od pola godine...
Druga strana priče je što je zastranila.pobrkalo joj se sve u glavu,pa milion postova čisto da napiše nešto iako nema veze sa temom,posebna priča je svršetak dana-početak mraka...itd,itd,ne volim o nekom ko nije prisutan i nije u stanju da odg.
...
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks