A ove druge cemo kao plitak potok. Oni su mala maca naspram ovih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne bi lose bilo da osvetimo groblje u petak.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
A ove druge cemo kao plitak potok. Oni su mala maca naspram ovih.
Još fener da izgubi i ne može bolje.
mozemo li naruciti kod komsija jos koju pobjedu do kraja, ali iskljucivo po nasem izboru? za sad nemam zamjerki.
Noćas da se dobije za ozbiljan skok na 2 poziciju.
Ogromna steta, Nwpra je pogrijesio sto je opalio ovaj zadnji sut i niko da ugura loptu u kos.
Bas steta, mogli su se fini bodovi uzet.
Koja ekipa kamenjara...
Dobije te ekipa koja je doputovala u b2b dje igra neki Blat nivo ABA 2 lige, i realno tri igraca.
I nin stop imas utisak da im je parket mali.
Ispromašivali se za medalju.
Zadnja 4 šuta za pobjedu i ništa.
Što rade sudije ovo nije realno.
HaHaHaHaHa lopta za Olimp. kakva kradja.
Sjebase sudije u par navrata ali realno nisu bili bolji.
Mogao se bar produzetak iscupat![]()
2-3 lopte koje su im se odbile u ruke nakon uzasnih suteva, 2-3 'sumnjive sudijske odluke' koje su bile sve osim sumnjivih, 2-3 promasene otvorene trojke i toeto. citavu utakmicu se jurilo, tako da nek ide zivot.
Važna pobjeda.
moglo i sa manje nervoze, ali na kraju isto prilicno glatko. dovoljno bilo da smo metnuli pola od 10 promasenih bacanja i 4 kucanja, ako sam dobro brojao.
Sledeća Bajern.
To je pobjeda i put ka Top6. -> Fener neće imati nikakve šanse.![]()
Stigoše 16 razlike povedoše i ovako ovo da su propuštili.
Kari doktore
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
dobric okrenu utakmicu u 3/4 i nije ulazio do kraja.
Čekamo da se oglasi i @Nantecut
Malo utjehe za ucveljene![]()
ocekivao sam da ce ga ispostovati sa jos malo minuta, jer je dobric odigrao upravo onako kako je sam sasa igrao i okretao utakmice.
krenuce da ga pljuju i za ono sto je izveo butlera pred kraj, ali nemam problem sa tim. treba ti i kos i odbrana, odigras napad za sutera koga si ostavio u igri i pojacas narednu odbranu, pa ga vratis za kraj. nije proslo, ali nije bez rezona.
Ma, meni je Saša izuzetno drag, pamtim ga i pratio sam ga još kao igrača u Zvezdi, poslije u reprezentaciji... E sad, nijesam dovoljno stručan da sa sigurnošću tvrdim da je noćas nešto griješio ili ne. Ekipa je igrala motivisano, jasno je da igrači osjećaju tu šansu, malo i sreće treba...
Kao i fudbalu sta god radili koliko god grizli ne gine im 9 mjesto uglavnom u top 6 biti nece... Sve je suvise blizu gubis kad ne treba onda to peglas u gostima gdje nemas sanse a opet si nigdje
Satelitski resiveri/oprema
Aj sa srećom više.
Kad preokrenuše pred kraj 0:7 pomislio sam da se neće vraćati jer su imali 202829 šansi da povedu +5 a oni gubili 63:67 posle njihove serije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks