Sve i da je sada 1900€ cijena m2 (prihvatljiva - neka imaginarna) kao sto kazes, opet bi te kredit na 30 godina ispao skoro pa duplo vise ( +- 430€ mjesecno ) od te kirije koju placas. Na tebi bi bilo samo da odlucis dal' zelis vjecno da budes u najmu ili da uzmes kredit.
Sto se tice pravljenja kuce naravno da je to vjerovatno i najbolja opcija al' mogu komentarisati samo sa aspekta Boke.
Kada uzmes sve sto ti treba (prikljuchci, zemljiste, dozvole, gradnja) te gradis kvalitetno iznenadis se koliko ispadne po m2 (jer su cijene zemljista otisle u nebesa, isto kao i cijene stanova). Naravno ovo je ako hoces da budes iole blizu civilizacije.
Ajde coce pa stanove od 1100 eura smo kupovali na platu od 220 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tebi hvala, pricam za podgoricu, nadovezah se na pricu jer su pricali o cijenama odje, znam da se u pg moze naci samo covjek treba da izadje na teren i po tom komsiluku da se raspita bi li ko prodao, jer sam i ja kupio dosta ispod cijena sa oglasa.
A odje je sve to relativno blizu
Ja bih da kupim tj skupio sam neki dio para koji bi dao za plac u PG, zanima me zaista na kojoj lokaciji si kupio ispod cijene oglasa i po kojoj tacno cijeni? Moze i u pm slobodno, ja sto sam zvao ljude itd (nisam stv izlazio na teren pa pricao sa narodom) bukvalno se uvrijede i kad pomenes dogovor oko cijene jer je to sto su oni izbacili realna cijena (kobajagi)
Treba uzimat ovo, da ne prođe
![]()
Je li dalekovod uključen u cijenu?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tu se siri ves, dodatna vrijednost
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Besprizorno je preskupo, no kad tad ce tu biti veliki kvartovi. Sigurno postoje neke pravne ili vlasnicke zavrzlame cim vec nije..
Last edited by zubizaretta; 06-02-26 at 18:22.
140 000 eura 1000 kvadrata , koliko mozes stanova dobiti od investitora za tih 1000 kvadrata?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije ce bit sto im ne moze bit u ovom trenutku nego sto nece
Ako je osnova zgrade full tvojih 1000m2 mozes dosta. A da je 140k ludilo para, ludilo je..
Ima li ko iskustva sa New City od Kipsa?
Zaobidji. Zbog svega
Pogledaj kod Krackovica ako ima, trebalo bi da je makar malo bolje.
vrhunsko kupatilo, pravo za milionere
![]()
She is only here to annoy herself!
A dobro, sigurno dodje hektar placa uz kucu...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks