https://www.instagram.com/reel/DTBND...JiN3ljbWc1Mm9t
Kako prti Dacia
Subaru skoljka a ferari motor bomba
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DTBND...JiN3ljbWc1Mm9t
Kako prti Dacia
gume jbg, đe sam ja nekad sa Zastavom 128 izlazio sa dobrim zimskim gumama(nešto ka polukramponke) koja je prednja vuča ljudi ne bi vjerovali
She is only here to annoy herself!
Nemam neko iskustvo sa toyotama sem sto sam,sa dosta strana cuo da su skupe za odrzavanje...
Kum mi ima prada 2004g, 3.0 dizel...i kaze mi radio sam veliki servis i set kvacila...1500e....
Ja to uporedih sa cijenama odrzavanja ovog pajera ka moga...za 2000e sam odradio citav motor, glava, blok, hladnjaci....npr citsv set kvacila je ispod 100e...cini mi se LUK...
E sad vrlo lako moguce da su cijene odrzavanja 3.2did blize toyoti...
Daihatsu Terios. I to prva generacija. Obozavam. Kao pravljena za Podgoricu i CG. Ali.........CG........djelovi........majstori..... ...
Polinezija gospodo.
Odrzavam 4 komada. Veliki servis: kais, natezac, roler, vodena, antifriz, klinasti, natezac klinastog, jednosmjerna remenica alternatora = 85+80+25+205+30=425.
Set kvacila 237 eura. Ukupno 662. Ovo su samo djelovi sa popustom. Samo je natezac klinastog 185 eura.
E sad, ako je mestar uzeo za ruke 850 eura, to je neka druga prica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kod nekoga majstora na ct je odrzava... e sad i me i je bilo iskrebo cudna ta cifra, ali opet majstori ne daju svoj popust i uzmu za ruke, a odje imas za ruke makar 250e
Veliki servis se radi za sat vremena i za ruke oko 80 eura. Kvacilo je malo teze, racunaj oko 150 eura.
Jes da nije Tojota, ali je Dacija...osvojila Dakar.
Al dobro sad, necemo o tome ovdje naglas![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Trebaju mi polovni djelovi za Nissan Pathfinder 2006 R51. Ima li dje kod nas otpad da drzi ovaj model?
![]()
Zovem ga ujutru. <3
Last edited by Stivi; 02-02-26 at 23:04.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kakve veze ima Parrot sa kilometražom? Imam ga ja u jednom od auta, nije bio službeni (ko još ima službeni Mini?). Drugo je to što Crnogorci strogo telefoniraju držeći telefon na uhu, ili preko spikerfona, čak i kad imaju nova kola koja 100% imaju podršku za povezivanje preko bluetootha. ŠKK, braćo i sestre?
Praštajte za rant![]()
(nečitko)
Parrot nailazim najvise na Holanskim vozilima to im po defaultu ugrade pa i da je sluzba i privat treba ga imat...![]()
Šta je parrot?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Za vozila koja nemaju bluetooth…
Za povezivanje telefona i priču![]()
Jako interesantno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.crutchfield.com/S-mZUKC3...100-Black.html
al džaba, ko je još vidio vozača npr. G63 AMG da (umije da) koristi ugrađeni blueetoth, il daleko bilo CarPlay ili Android Auto?
(nečitko)
evo kako se primakla sezona ja lijepo odlucih da ugradim vitlo koje mi godinu dana stoji u podrum...oću neću sam da pravim drzac, vagam, ali na kraju odustanem i narucim ga od nekog lika iz srbije...
nosac je trebao da bude kod mene u roku od 3 dana i ja lijepo razmatracim citavi prednji kraj i uzmem da sredim branik i masku dok ne dodje nosac...
naravno, nosac je dosao sa 2 nedelje kasnjena, a ja sam u dok sam cekao njega narucio geometriju i jezgro turbine jer odlucih da dok se auto ne vozi i to da sredim
i tako se ja bacih u radove sa kojima nemam iskustva, niti sa kitovanjem i farbanjem, niti sa skidanjem turbine
nosac je na kraju dosao, ali ne odgovara, pa sad cekam da mi posalje to sto treba...a djelovi za turbinu ce biti kod mene ova dva dana... ova moja geometrija mi djeluje ispravna, sve radi kako treba, ali sam svakako porucio novu, pa cu uporedit sa tom... sto se tice samog jezgra, osovina ima bas lijepo lufta, iako sam kad sam vadio motor istu slao u jedan servis za turbine u pg, i ovaj mi rece da je dobra da moze jos...
narucicu nedje set za reparaciju, da se sredi i balansira pa neka stoji u rezervu
evo nekoliko slika, pa apdejt kad sve bude zavrseno....inace je auto udaren bio naprijed i to je neko sklepao na brzinu sto se vidi sa slike, ali sad nemam volje da se bavim time...
branik je bio uzasan inace... ne ofarban sad kakav je, ljepsi je duplo no sto je bio
![]()
Last edited by E_K_V; 22-03-26 at 18:06.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks