Ne znam čemu taj epitet najgori? Ali dobro, tvoja stil pisanja tvoja stvar.
Da se dobro sjećaš neka bude, moguće da ti se omaklo ovo što si napisao
Ko god bili oni, pa i SDP u svim iteracijama. ono što sam htio da kažem jeste da je PES mogao da dođe do 41 ruke u parlamentu da je htio jer:Elem, posljedica toga sto ste uradili je da ste doveli PES, samim tim i DF na vlast, samim tim ste zasluzni za sitaciju koja je danas.
PES - 24 mandata
DCG+URA - 11
BS - 6
SNP+Demos - 2
AF - 2
AA - 1
HGI - 1
Evo ovdje je 47 ruka, bez DPS-a i DF-a. Još da je bilo petlje, pa da iskluiraju trenera iz Tutina dobroga poštenoga svakoga sam zaposlio iz partije Ibra, imali bi situaciju da nije nadređeni sovjoj gospođi na poslu.
Višedecenijski san svih apstinenata rekao bih.
Ali, kako prva prilika za sastavljanje Vlade bez DPS i DF nije iskorišćena, moraće se čekati neka nova.
Do tada, srce bi htjelo a muda se skupila.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A što će im dvotrećinska tačno? Aha da, Ustav neće mijenjati nego zbog sudija i tužilaca. Da da.
Ako ja dobro sabiram, ni ova kreacija Vlade nema dvotrećinsku većinu. Pa bi bili isto đe i sad. Kad je onakav DPS uspijevao da istrguje sa tada ljutom opozicijom usvajanje dvoterćinski svega potrebnog, vala bi i ovi mangupi mogli to odraditi. Em mlađi, me literatura za vještine pregovora više dostupna nego tada.
Zli jezici bi rekli da su ugroženi Srbi tada najviše prosperirali sa tom DPS trgovinom.
A za usvajanje zakona treba 41 ruka u parlamentu.
Može bit e nemam cjelovitu sliku o politici, ali razum govori da je lakše "trgovati" sa 17 poslanika koliko PES-u treba za te zakone i 41 ručicu nego sa 28 koliko sad trguju da bi usvojili zakon, a nekad se bogomi ne skupe ni tih 41 od 52 koliko je činilo većinu.
Ja sam znao da imamo *****luka ali izgleda kopljanika bas ne fali
I kako sad objasnit da ti sto se gaze nisu crnogorski orjentisani, oce li pipun sad za njih u bg govorit da su crnogorci?
Sad se sprdam da ne krene hajka, ne sprdam se za prvi dio da se razumijemo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne bio u koži onome kome su Demokrate PARTNERI![]()
Love, peace and respect.
Nw htjedoh pominjat vidis da pritvaraju a trebaju mi pare i posao
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima gospode u politici. Npr gradonačelnik Zagreba. Bez pardona, svi srećni i zadovoljni.
Rukometaši Hrvatske otkazali doček: Igrači tražili Tompsona, Grad Zagreb izričit da on ne može da pjeva
...nakon osvajanja medalje rukometaši insistirali da se dogovorenim izvođačima mora priključiti i Tompson.
"Budući da bi to bilo protivno odlukama gradske uprave i Gradske skupštine oko korištenja ustaškog pozdrava, koje vrijede za sve izvođače, pa i Tompsona koji je ta pravila već prekršio na koncertu u Areni - nismo mogli udovoljiti zahtjevu rukometnih reprezentativaca. Nakon toga je reprezentacija odlučila da dočeka u Zagrebu u tom slučaju neće biti. Žao mi je što su rukometaši tako odlučili i još jednom im čestitam na osvojenoj bronzanoj medalji na Evropskom prvenstvu u rukometu", rekao je Tomačević.
Sve li neki snimci kruže boguvala po društvenija mreža.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nije da nema deepfake video skenera po internetu, pa ono...
Ne znam ni što apeluju javnosti ka da će ga raja hapsiti.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U onoj raspodjeli svaka partija je dobila sto je scela, lise temeljnog ugovora protiv koje su pojedini bili a koji je bio glavni javni razlog obaljivanja, zasto bi ijedna zdravorazumska partija odustajala od vlasti?
Da rezimiramo, PES je na vlasti jer su pojedine partije uradili "sam pao sam se ubio" scenario. Sve sto je naknadno PES uradio je posljedica stvari koje su se desile ranije.
SBBKBB scenario je potpuno nebitan sad. Svaka iduca imace ili DPS ili DF (ili ono sto ostane od njih) uz sebe.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2756382.aspx
Ипак ће бити масовни нацистички поздрав у Загребу.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Hrvati su Srbi na Kvadratice
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što će crni Tomašević kad je vlast ustaška.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sjecate li se ovog *****rluka pih
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vala lopovluka i čuda se sjećamo, ali p-ederluka tada je slabo bilo, barem se tu znavao neki red.Zato je p-ederluka sad u javnu upravu da povrati čoek (+ lopovluka i čuda, manje velite, pooolako...), eo jutros izašli i neki snimci, taslačili se dva državna službenika, nekome guzicu krpili u kbc, PIH đe mi živimo jbt...
Last edited by BiTrAtE; 02-02-26 at 14:23.
E je li moguce da se ljudi je6u... a niko ne zove. E ovo je stvarno kap koja je prelila casu, mora se bjezat odavde.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
50 zakona na dnevnom redu vanredne skupštine moraju izdušit.![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks