Kanalizacija a i rijeka ima izvorište može bit da je tu izvorište ali vidi mora da se sprovede kolektor ravno Zete pa i ako treba dalje sistem cijevi govana nije da tamo i njima u Zetu isto tak sistem ne treba.Oni su trenutno većinski u septičke jame koje iscrpljuju pumpama u pola noći a da im neka cisterna ka ***** ne odvodi.
I taj kolektor nije ono samo cijev sprovedeš no imaju i filteri i sistemi koji se ne tiču samo njih no cijele države.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U stvari... Svi oni koji su obalili vladu br. 42 - to je ona dje se Rasko slikao sa neprijateljem Jokom, su doveli do ovoga. Da te podsjetim, SDP zajedno sa "nismo mi isti" DPS-om je bio incijator toga, zbog temeljnog ugovora.
Elem, posljedica toga sto ste uradili je da ste doveli PES, samim tim i DF na vlast, samim tim ste zasluzni za sitaciju koja je danas.
Tako, ako bas trazis krivca - kriv si![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ako sam dobro razumio iz one histerije oko Botuna, sve i da su se Zeta i Podgorica razgraničili, parcela na kojoj se gradi sistem za prečišćavanje otpadnih voda svakako je u vlasništvu Podgorice, a ne Zete ili u privatnom vlasništvu nekoga iz Zete.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo jedna interesatna prica iz regiona bar po pricama sa drustvenih mreza otac i đed maltretiranog momka iz Lazarevca su napravili sacekusu za Kamataše,zelenaše iz Beograda fizicki ih nagrdili,seksualno ponizili nacerali ih da oralno jedan drugog zadovolje.
Seljaci iz Lazarevca koje sistem nije zastitio uzese stvar u svoje ruke. I naravno javnost zeljna ponizenja trazi snimak.
Ocekujem da i neki crnogorski kamatasi tri put gore zavrse svoj biznis.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne vidim problem u reakciji nezaštićenih ljudi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
On ti se u politiku razumije taman ka ovaj Zu u kolektor.
Tog 30.avgusta se HGI podijelila na dvije partije i to je zapravo bio prelomni trenutak đe jedan poslanik sjećanje me služi odlično bio na strani tadašnje vladajuće većine.Ali što je najjače oni su od svega napravili feštu ispred hrama u Podgoricu.Blam ali Blam.
HAHAHAH mada AI vjerovatno, ali me ne bi čudilo da se ovako kulturno popiša
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 01-02-26 at 18:35.
Vladu su obalili rekreativno, bilo im je dosadno, pa ajde da je obalimo...
Nije bilo nekakvog temeljnog ugovora, gdje su rekli da obaraju ako se potpiše. Čak su molili i za častan izlaz, otprilike da se odloži mjesec dva i izmjeni par rečenica, koliko da se po njima baš ne pišaju.
Ali Dritan gledao stvari kroz naočare svoga karaktera, lažova i blefera, i mislio da ovi blefiraju.
I tako pade vlada, Dritan izvara i ostale tokom tehničkog mandata (mandatar Lekić i slična šibicarenja).
Danas je tamo gdje mu je realno mjesto. Klovn na opozicionoj klupi za rezerve, da upadne ako se neka boranija iz vlasti zagica. I da se šlepa u neku cenzus koaliciju za izbore.
Tko leti, vrijedi...
Žao mi je vesele Srbadije moram priznat kako su ih nasankali.A đe ja nisam ni izašla tad na izbore otišla sam u neko etno selo nadomak Kolašina a to veče u Kolašin ka ono devedesetih u Nikšić sve sami špijuni partijski.No na zoru puknu ova ista pjesma dalekobilo od vesele Srbadije nikad se neće u pamet.
Pjesma je super, a tebi je žao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pogledah slike i snimke, ladno ga izdimiše jedan drugom, taj strah i trepet Vučićev...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Smiješno ti je znači? Sve je jasno
Dritan je bio korisna budala i odradio je temeljni ugovor - ono sto je DPS zapoceo, sceo da odradi a nije imao mudah, i tacno im je pao kao kec na desetku. DPS-ovci su imali vise srece no pameti. Svakako danas nebitan lik za dalju buudcnost Crne Gore.
A ovi te su obalili vladu - i doveli do danasnjeg stanja, ako nisu bili u stanju da vide sta ce se desiti kasnije onda su taman u Dritanovom rangu.
Taman me podsejcaju na likove koji daju otkaz i onda dvije godine traze posao i kukaju kako nema posla.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Jes presmiješno mi je bolje da mi je smiješno no da shvatim sve ozbiljno.
Mandića ozbiljno da shvatim eno ga ni do WC-a ne može otići a da mu neki glavonja iz obezbjeđenja ne drži stražu.Ili Joanikijakojem desetorica drže bodi gard u Deltu sva sreća meni takav tretman ne treba.Mogu samo da se smijem.Svoju slobodu koju oni nemaju ne bi dala mi za šta.
Last edited by Bluemoon; 01-02-26 at 19:03.
Nije to tema. Ali nema veze.
Naravno da je tema ničiji nisam bila piJun od DPS-a pa do ovih odma da ti rečem tvoji privesci imaginarni da mi je žao što je DPS kao pao a odlično znam koji su preletjeli tamo na druge bande tada iz istog DPS-a me ne zanimaju.I za razliku od Džoanikija ja sam potpuno slobodna meni ne treba desetorica da me prate da gledam neki film u Deltu ka njega tad što je gleda Božijeg Čoeka.Ja sam tad sa sinom iščla da gleda neki crtani i pitala sam se ko je ovoliko nakupio obezbjeđenja.Druga stvar, onaj Mandić je igrom slučaja bio u Akademiju piva sa gomilom obezbjeđenja pratili su ga i kad treba da piša.A ja u Akademiju Piva mogu da odem sama i da kuliram i da sav taj smjehotres od predsjenika skupštine gledam koji se ono na kraju nekih protesta u prošlosti našao kako cepa koljenicu u Kristal.
Zašto se upoređuješ sa njima. Nisi tema ti, niti oni, već pad DPS-a. A tebi je žao što se to desilo.
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks