Imas to u skoro svaku zlataru
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Je li tako? Top![]()
Sa sertifikatom ?
Bolje uzimat te manje plocice po 5-10-15-20 grama nego vece zato sto ih je lakse prodati kasnije.
Nije to lose ja sam gledao u BG prije godinu da uzmem ali se nesto razbih na kraju.
Samo train of thought kod mene jer pricasmo kako je btc otisao dolje, sto naravno ne znaci da nece otici u nebesa a tozla je tozla![]()
Ja sam gledao Argor Heraeus mada je to sve slicno
Ne uzima se to u zlatare, tamo je cijena jača
Trenutno u Cg ima 3 mjesta koja prodaju investiciono zlato u vidu plocica od 1g pa na dalje.
Invictus Gold
Kerber
Investiciono zlato(Milan Petričević)
Kad se pojavio Invictus u cg, jos se obracunavao Pdv na investiciono, nedje 2019-20 1g plocica je bila oko 50€, prije par dana je bila 185€.
Ljudi nemojte da vas sisaju kao ovce na to investiciono zlato.
U CG se sve radi na klosarske fore.
https://investicionozlato.me/shop/ 845 Eura 5grama zlata
https://investiciono-zlato.rs/zlatne...locica-5g.html 5grama 716 eura
Vrijednost zlata po gramu 129 eura..
Jeste da moraju nesto i oni da zarade ,i da trebaju vece plocice da se uzimaju da bi taj ratio bio bolji, ali ovi nasi se na ovoj plocici od konkretno 5 grama,ugrade 40 eura po gramu.. Da bi se ista zaradilo, zlato treba da skoci 31% , a i tada pri otkupu daju losiju cijenu nego sto je na trzistu..
Tako da ako imate koga kupujte u inostranstvo,vjerujem da su u IT,Cro itd cijene investicionog zlata jos realnije tj da su marze manje..
Ovo vam je savjet kao na temi o nekretninama zadnih 10 godina da ne kupujete stan sad, padace cijene!
Ko ima opciju, najeftinije Beč.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vise je to ovako.. To je kao da kazes - kupite kvadrat stana na Zabjelu za 3000 u nekoj prosjecnoj zgradi, jer ce nekad u buducnosti dostici tu cijenu,a istovremeno mozes da nadjes slicnu zgradu par kilometara dalje za 2200..
Kao sto Izzy rece, moj savjet nije da se ne ulaze,sta vise ,veliki sam pristalica toga zato i pratim trziste konstanto..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks