Nudila je i ova za puteve
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema vise ni zdravog penzionera da blokira put... e njima ne bi zamjerio pa sve i da cu 2 sata cekati
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bez realnog osnova? Posle 2 godine povećati 1,70e,to je u redu po tebi? Ja mislim da je to ponižavanje velikog dijela penzionera.
Ne bi ih spasilo ni da su povećali 20,30e(ja sam iskreno mislio da ce im povećati makar 20e sad u februaru) ali ovo 1,70e je velika sramota. Pih.
DNP napustio Spajićevu vladu, ali najavio da se neće odreći funkcija “po dubini”
Ukapirao sam.
Ne interesuje me šta botovi i plaćenici raznih partija pišu.
Pokrali su nam drzavu,iznijeli milijarde,ovi zapošljavaju parazite,povećavaju sebi plate kad im se cefne,izmisljaju radna mjesta zbog svojih partijskih interesa,a treba da trpe jadni penzioneri dovijeka.
Da je sreće nocas bi na ulice zbog ovoga bilo par desetina hiljada ljudi,ali se ovaj narod zadovoljava sa mrvicama. Bijeda,pa bijeda.Sramotno.
Sve i da je tako kako ti kažeš, čija je odgovornost da odstrani trule jabuke? Plus, to što je gomila tih ljudi koji su i dalje tu sada dio osvježivačkih partija na vlasti i, po njihovim riječima, prodisali i sad mogu na miru da idu u crkvu, nema mnogo veze sa imenom partije, nego sa njima lično. No se osvježivači ljute kad ih nazivam dpsovcima jer dps nije samo ime partije, nego i karakterna crta. A sadašnja vlast sastavljena od gomile dpsovaca, samo što sebe ne zovu tako pa misle da su bolji.
Moja poenta je bila da je nebitno što je oko 300 ljudi, uglavnom članova kriminalnih grupa, pod mjerom nenapuštanja mjesta stanovanja i što nema dovoljno policajaca da isprate da li poštuju tu mjeru. Nebitno je jer je samo jedan od njih sin Vesne Medenice, sudskog dijela kriminalnog krila dps-a. Ako poslije tolike antidps dreke njima treba neko da objašnjava zbog čega su Medenice toliko bitnije od tih ostalih 300 kriminalaca, onda svi zajedno imate količnik inteligencije Borisa Bogdanovića.
Usput, za sve ove što vele da Crna Gora ne treba da postoji jer se raspada zbog korupcije, nepotizma i nesposobnosti - ako to isto nisu spremni da kažu za Srbiju, u kojoj je stanje drastično gore po pitanju svega što je dps nekad radio, onda batalite sa pričom. Čudo da Srbija nikad nije kriminalna država, nego samo vlast ne valja pa je treba zamijenit, a kod nas obavezno državu treba gasit, a ne vlast.
Last edited by NHM; 31-01-26 at 14:26.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne potrzavam izjave o nestajanju drzave ali Republika Srbija je kadrovski i organizaciono po pitanju resursa u odnosu na Crnu Goru uredjena da je to neuporedivo. Razlozi za to mogu biti ove ili one prirode ali o resursima vode racuna. I normativna sfera im je bolja, zakone pisu smislenije i usaglasenije potrebama koje iziskuju, opet ne ulazeci u pobude tih potreba ali svakako ko pise zakone u prilicnom broju slucajeva zna sta radi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može bit. Kakvi su po pitanju poštovanja tih smislenijih propisa? Počev od Ustava pa naniže? Dva koplja ispred nas ili se valjaju po blatu zajedno sa nama?
Razlika je napisati nesto da ti sluzi funkciji cilja ili usvojiti nesto da bi onda poslije nekoliko zakljucio da to nije rjesenje ili je nepromjenjivo.
Jedan od većih problema kod partitokratije jeste kad je apsolutno svaki posao dodijeljen partijskom kadru, a taj kadar nešto i nije najbistriji...
DRŽAVA UZVRAĆA UDARAC: MAŠINA ZA NELEGALNU EKSPLOATACIJU ŠLJUNKA ODUZETA NA MORAČI
U toku je oduzimanje mehanizacije koja je ponovo zatečena u nelegalnoj eksploataciji šljunka na obali Morače, i to uprkos postavljenim pečatima.
Po nalogu tužioca Marka Mugoše, uz koordinaciju Uprave policije, inspektora Papića, te podršku Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje i asistenciju Zaštite prostora Crne Gore, mašina će biti oduzeta do okončanja postupka – a moguće i trajno, u korist države.
Poruka je jasna:
Nema “leđa” jačih od zakona.
Kad se institucije udruže, nelegalni poslovi staju.
Prvi put , svasta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Saglasan, ali kontekst je na resursima i njihovom odsustvu, ukljucujuci i resurse za kontrolu i obrzbjedjenje postovanja mjere obezbjedjenja prisustva okrivljenog u postupku lise mjere pritvora, eventualnih troskova nabavke uredjaja ili resursi za donosenje podzakonske regulative za primjenu.
Ovaj Lajčak je djelovao kao pristojan političar, kad ono...
Epstein nudio “žene i njihove sestre” bivšem slovačkom predstavniku u BiH
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m
The more things change, the more they stay the same.
Aooook, što se radi od savjetnika predsjednikaaa. Našeg, slovačkog...ko je sljedeći?
Lajčak aka Tripleta
Preferirao "Moskvu", irkinje imale nedostatak u donjem dijelu leđa...
Što kažu kolege koji su "viđeli bijelog svijeta"? Jesu li u pravu?
Lajčak...i prezime mu perverzno. Što očekivati od Lipke
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 31-01-26 at 16:49.
Osjecam se prozvanom. Crna Gora ce postojati bez obzira na pravni status. Kao sto postoji Avganistan ili Somalija. No za razliku od Avganistana jedna Crna Gora i Srbija su okupirane zemlje kojima su od atributa drzavnosti ostali samo grb, zastava, zavijanje po tribina. Okupacija je postala samo sofisticiranija u odnosu na petrovdansku Crnu Goru pa je mnogi ne vide jer i ne znaju gdje gledaju (mozda i za bolje nisu). I Srbija i Crna Gora su ostavljene bez monetarne + ikakve drugo politike, bankarskog sektora, Jugopetrola/NISa i sve ostale imovine. Jednako su unistavaju skolstvo i zdravstvo. Srbija i Crna Gora nezavisne jedna od druge i samo toliko nezavisne ali sa istim obrascem njihovog kolonizovanja od strane zapadnog gospodara. Rijaliti programi + njihov emiter su zajednicki i za jednog i za drugog roba. I ne vidim da neko tu reaguje, poput Crkve, Akademija nauka, Vojske, Policije. Jer okupacija ide preko njih. Kao sto je svojevremeno postojala `Vlada u Kabulu` dok se po povlacenju Amerikanaca nisu hvatali za tockove odlazecih aviona.
Ono cime se mi dicimo za nekog drugog je sramota. Na tom Zapadu koji je staratelj nase, srpske, bosanske, produzi niz `nezavisnosti` termin`balkanizacija` odavno je oznaka za ono sto se zeli najvecim neprijateljima.
Polinezija gospodo.
https://fokuspress.com/2025/12/15/pa...svojila-prica/Lajčak je u jednoj od poruka piše da se predsjednik Crne Gore "raduje našoj posjeti".
Epstin odgovara Lajčaku "Možda bi on trebalo da pruži utočište Donaldu".
Lajčak odgovara da je "Donaldu slaba tačka Crna Gora".
Donaldu Trampu je Paško Nicaj često pričao o Crnoj Gori o djetinjstvu u siromaštvu, o radu i borbi za koru hljeba. Kroz te razgovore, danas jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu saznao je kroz kakve je muke i iskušenja prošao njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj prije nego što je stigao u Sjedinjene Američke Države. Takođe, saznao je i o Crnoj Gori i narodima koji žive u njoj.
„Kada je postao predsjednik, izjavio je da treći svjetski rat može da počne u Crnoj Gori. Kazao je da je 'Crna Gora mala država sa veoma jakim ljudima... Možda našim ljudima nije poznato, ali Tramp zaista voli Crnogorce. Ja sam mu pričao o hrabrom Cetinju i o tome kako Cetinjani nijesu htjeli da se pokore ni Turcima ni Njemcima. Možda je i zbog toga rekao da su Crnogorci ratoborni", kaže Nicaj.
Pajković osumnjičena da je Vukšiću ukrala telefon, i u njegovo ime slala poruke
Op op novi obrt
https://volimpodgoricu.me/najcitanij...e-slala-poruke
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks