ada, e LS bi od CG napravio švajcarsku. veliki stručnjaci bjehu to
ne znam ko laje ili ko koga plaća, al samo provjeri stanje u zdravstvu (a doktori su džukelčine kakvija nema) i šta ljudi koji rade u kbc pričaju sa kakvim stvarima se nose. nedostatkom osnovih sredstava za rad. da ne pričam da su im pošli skoro svi koji znaju posao. direktor kbca se trudi kolko može al vlast ga je dovela u takvu situaciju. to je samo jedan primjer gaženja ove države
neki ljudi koji su eto Crnogroci ili Srbi su glasali te prilike za abazovića da bi i makao dps i popravio stanje. on je prosto odabrao da se proda i izda CG snsu
razumijem ja tebe i priču, al dokaz kolko pojma nemaju je ovo bjekstvo medenice. to je slika i prilika stanja u zemlji
ada e. veliki problem države što 30-40 ljudi koji su lqbt prošetaju jednom godišnjekolka mržnja prema svemu cg isijava iz tebe. al trudi se i dalje tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 31-01-26 at 09:57.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
eo jedan primjer dobrog 'ulaganja' države. nikad više para nije bilo za sport a isti se raspada. eto, za vrijeme dpsa i pedjolina rukometašice nisu imale plate kao sad. kamione pare ubačaju u sport, pune saveze i klubove svojim nesposobnim kadrovima. no dobro, kad tad će sve ovo izać na naplatu
Posle pet i po godina rasprava da li su gori sadašnji jahači od onih koji su jahali 30 godina, tačnije 22 godine, jer su do 1998. zajedno jahali.
Sjajno postignuće.
Tko leti, vrijedi...
Milojko Spajic je 1998. jahao i trazio da se slika sa Dajkovicem.
Hoces zapadni kapitalizam, pa imaces kapitalizam i u zdravstvu. Tvoja drzava je u jednom trenutku htijela i da proda taj KBC.
Tvoja drzava se potrudila da ugasi sve atribute drzavnosti u korist 'alijansi'. Ti tome aplaudiras i jos se pravis pametan. Jer tvoje vnago ne smrdi.
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog i desavanja na njemu govore samo o cistoj formalnosti jedne drzave koja mora da ispunjava i takve naloge inostranstva. Drzavi koja ne moze da nosi ni svoju istoriju.
Eh samo da su gejevi u pitanju. U Crkvi takodje na fali djelovanja ambasade 1 i narocito ambasade 2. Pa imamo Crkvu koja je samo aktivna oko praznika i eventualno svoje imovine. To sto joj Zapad unistava narod Crkvu kao da mnogo ne dotice. Ne znam da li su kuhinje za siromasne dovoljan alibi.
Last edited by biljaneta; 31-01-26 at 10:21.
Januarske penzije biće uvećane samo za 0,38 odsto, nezvanično je potvrdilo "Danu" više izvora bliskih Fondu penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO). Upravni odbor Fonda PIO će tokom naredne sedmice objaviti zvaničnu informaciju o rastu januarskih penzija.
Minimalne penzije od 450 eura biće uvećane za oko 1,7 eura, a prosječne penzije od 553,5 eura za oko dva eura.
Sigurno je da penzioneri koji su dvije godine imali 450 eura primanja neće biti zadovoljni ovim uvećanjem, posebno jer im je penzija dvije godine bila zamrznuta, kao i zbog činjenice da su lani tri povećanja penzija iznosila ukupno 12 odsto. Od toga je januarsko povećanje bilo 6,85 odsto, odnosno, da su lani odmrznute minimalne penzije, ti penzioneri bi dobili uvećanje od 30 eura, a sada će dobiti 1,70 eura.
Niste morali ni ovo povećavat...
Umoran sam od svega sto znam
Americka ambasada je samo izrotirala osobe na vlasti. Sve ostalo je moralo da ostane isto. Uz raznorazne igrokaze.
penzija ne raste radi dps kadrova po dubini
Ovo su pozivanja na revansizam prema Crnogorcima.
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/8063...a-glasove.html
Evo jos neko proziva bivsu nam vlas'
There are currently 10 users browsing this thread. (3 members and 7 guests)
Bookmarks