Evo i danas sam imala priliku da jedan koji je prilično nesrećno u brak veli nekome dobar si momak ali kad ćeš se ženit?Oženjeni muškarci znaju bit pakao čast izuzecima.
Ajd dobro, bukvalisto. Vjerovatno da može, ali koliko to traje u odnosu kad je prisutan drugi bračni drug? Npr. da se Buvva pojavio na dva-tri forumaška ročišta u zadnjih mjesec dana ja bih sad bio slobodan. A pošto ga nema, viđi me sad! Niko me neće. Dobro, oće me Blue iako nemam papir da sam razveden, ali i ona oće samo da se ljubi samnom, ne i da se ozvaničimo?
Ako se već vrijeđamo i nazivaš me liscem, da ti uzvratim: ti si jedna potpuno neempatična koleginica, a čini mi se da se naslađuješ i da uživaš u mom disfunkcionalnom forumaškom braku.
Ne pričam više s tobom.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 30-01-26 at 17:22.
Ahahaha
Opet su te zvali na kafu aka pelinkovac vidi se
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Više ni Extru ne pominje, zaboravio ga 🥲
Kolko sam ja zreliji od tebe. Fino ti rečem da ne pričam više s tobom i ti moraš opet da mi zavrtiš repom(čitaj: da mi odgovoriš na post) ođe. A znaš da meni ne treba puno.
Ok. Od sad opet pričam s tobom.
Mene kad bi neko upoznao i tek onda odlučio da stupi u brak samnom, da je pametan, u predbračni bi mi stavio da moram svaki dan da popijem 4-5 alk.pića. Ako to prekršim ima pravo automatskog razvoda. I ja kolko sam naivan i koliko srcem a ne mozgom ulazim u svaku vezu, potpisao bih takav predbračni.
Stvarno sam raetan kad popijem a baš sam težina kad sam trijezan.
Last edited by joni; 30-01-26 at 17:31.
Last edited by Bluemoon; 30-01-26 at 17:34.
On od onda gif postavio nije koliko vidjeh, pa izgleda da nije naučio, za dalje ne znam![]()
Neka ga, ako ga žena drži pod palicom, mora negdje imat ventil
Extra će se samopomenut, čim vidi dno onoj Vasojevki.
Nemoj da me kakav moderator opomenuo slučajno zbog ovog posta! Ne vrijeđam po brastveničko/plemensko/regionalnoj osnovi no je neko tako rakiju nazva !
Uostalom, kažu stari da se nije rodio taj koji je uspio dno da dotakne. Sad ne mislim na bocu rakije.
Last edited by joni; 30-01-26 at 17:44.
Umijem, nego mi muka
Lakše mi spamovat
Ok onda. Neka mene u ovom paklu zvanom "quote-uj svaki post posebno", samo mi nemoj tutorijale, "kako da odradiš multiquote", slati
Bez brige, neću, da ne ispadne da bih još i da te razvedem
Otkako saznah da se i lajkovi gledaju, posebno sam obazriva
OT loš brak je pakao, za djecu najviše.Ovo pričam iz svog djetinjstva.
A razvod nije bauk nikakav u taj slučaj, naprotiv.Meni nakon razvoda grke s bivšim nema a ka da nikad u brak nismo ni bili svak svojim putem.No moram reći da najveće blago koje imam na planeti u muškom rodu je moj sinček.I đe ja onda da se zbog ičega kajem.Oca,brata,supružnika tek ne moš voljet ka sina to je osjećaj koji kosmosu mogu samo da zahvalim a sve drugo je ništa naspram toga.
Kad spomenu te što se ne mogu gledat sa ženom, sjetih se kako mi je uvijek bilo ružno kad primijetim da neko neukusno priča o svom mužu/ženi. Ono drvlje i kamenje na tu osobu iza leđa, a uveče će s njim/njom leć u krevet.
Što god oće samo mene da ne uvlače a bivalo je situacija đe mu supružnica krene da ljubomoriše jedna mi je pakao pravila a i prije nje mi je to bio drug i kolega i istim intenzitetom smo se viđali.Onda se pojavi ona.Koliko je takvih slučajeva odvoji ga od društva i cijeloj svijeta.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ahahahhaha sad se sjetih odnosno podsjetih nečega.
Škotkinja neka znači pakao.Eto na šta sam mislila.Treba se klonit oženjenih muškaraca.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Jel te visitovao bas?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Iskreno, razumljivo. Nema što oženjen da se ponaša kao da je slobodan, nebitno je li drugarica ili drug.
Prije par godina sam u avionu razgovarala sa jednim momkom, oženjenim, i pričao je kako ga društvo ne razumije jer uvijek ga zovu na sva druženja a on kući ima ženu i bebu i preče mu je da s njima provodi vrijeme. Izađe ponekad, ali ne može to biti često kao kad je bio slobodan. I po mom mišljenju se tako i ponaša muškarac koji želi da bude i suprug i otac. Ta porodica koja se gradi mora bit prioritet u odnosu na sve, ko je ozbiljan.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks