Znam ja to vrlo dobro,ali su prosrpske partije to koristile da pale narod na pricu o diskriminaciji. Nešto kao sad recimo u bijelom polju dje živi veliki broj ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi i da je sreće ne bi se tu gledalo ko je koje nacije i vjere,nego u koju si partiju,ziva istina.
Znam jedan dobar primjer čovjeka (izjasnjava se kao srbin)koji je bio žestoki protivnik mila djukanovica i njegove vlasti,uzeo je njihovu člansku kartu i zaposlili ga.
Doduse,nije bas tako skoro bilo nego prije nego sto su izgubili vlast.
Ono sto je ružno,lose,pa i opasno je to sto nam političari nameću ili su nametali pricu o diskriminaciji cijelog jednog naroda da bi politički profitirali. Sad vidimo kako je srbima u vlasti lose,ne čuju se živi.
Rekao sam dobrom drugu koji se izjasnjava kao Srbin prije par mjeseci,džaba su dosli dfovci na vlast kad se to ne odnosi na sve Srbe u ovoj državi,nego samo na one partijske poslušnike. Tako da sam svjestan ovoga sto si napisao.
Mi smo zarobljena država(i dalje) samo sto smo sad partijski zarobljeni,grdje nego u vrijeme dRpsa.
Last edited by AdO_pG; 30-01-26 at 16:25.
Onako kako je zakonom, ili čime već određeno, je izvodljivo. Da je određeno drugačije, npr 24h -ni nadzor onda bi policija morala...e ne znam što bi onda morali da rade, ali bi bar bjekstvo ove koštalo mnogo više...mislim onda treba potplatit ko zna koliko ljudi.
Sad kad je Miloš pobjega ispred nosa kome god, što vele stari "svršenom poslu mane nema".
Znači tri godine ga nisu mogli osudit i naravno mora biti pušten, zašto su ga držali te tri godine a ne recimo da su ga puštili posle 30dana pritvora i postavili kauciju od 10miliona € za puštanje da se brani sa slobode. Garant bi se skupile pare, pa makar pojedini i sa ove teme skupljali dio od apanaže, oa kad već bježi da pare ostanu... A možda su i ostale pare, ali ne u budžet
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Jel prosrpska partija znači da radi za antisrbina Vučića jer mensečini da ovi ka prosprski i to su Vučićeve pudlice.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 30-01-26 at 17:04.
Kako se zove covjek ili partija koja radi u interesu druge drzave?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ofucano ali kolaboranti.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kad se pogleda iseljenistvo, lijecenje po inostranstvu, djelovanje ambasada, rad za drugu drzavu za Crnogorce predstavlja imperativ. Mi jesmo nomadski narod.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Imaju u mup pametnija posla od drezdanja dan dva presudu.
Traženje spomenika, informativni sa likovima sa društvenih mreža,pravljenje pakla od života onome što mora kod njih da vadi dokument.
Ima mnogo važnijih stvari.
A ne zezaj, likovima je spomenik uteka i đedurinu nisu mogli termovizijom uvatit.
Komedija od policije, nažalost po nas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ma jebo spomenik, ne zanima me 1 %
Neka hvataju zive.
Koliko je uplaceno jemstvo za Medenicu?
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
pa ko je treba da ga pazi da ne utekne? portir iz suda? ili neko iz UP?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da ga pustise uz jemstvo prije 3mjeseca… druga bi se pjesma pjevala.
f6
Da nema Zapada mozda bi ta Policija i vratila Veku na vlast. Veku i najboljeg sina.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks