Page 63 of 224 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast
Results 1,551 to 1,575 of 5596

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Aj poslusaj intervju ,ne budi brz

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    sta ima da slusam, prebacanje odgovornosti sa jednih na druge

ono sto je bitno je da je pritvorena osoba lagano otisla

a sto je tuzno, sto niko nece odgovarati

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,762
    Thanked in
    3,326 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    sta ima da slusam, prebacanje odgovornosti sa jednih na druge

ono sto je bitno je da je pritvorena osoba lagano otisla

a sto je tuzno, sto niko nece odgovarati
    Pritvorena osoba je otisla jer nijedan sudija nije ima petlju da osudi lice za 3 godine i vec ako ga je pustio u kucni pritvor nije dao resenje UP da mu se postavi elektronski nadzor. Eto u kratke crte sudstvo nije dobro procijenilo situaciju...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Šćepanović: Neću podnijeti ostavku, policija nije zakonski obavezna da čuva osuđena lica 24 sata

je li moguce da imamo ovakve izjave "policija nije duzna da cuva 24h" - nego je ostavljeno ovome sto se nalazi u kucni pritvor da sam odluci oce li da bude tu ili da pobjegne

Imam pitanje, možda glupo. Kako znamo da je policija stvarno išla da provjerava da li se Miloš Medenica pridržava mjere nadzora? Kako možemo da budemo sigurni da nisu negdje popeke jeli i samo napisali da su došli i vidjeli da je kući? Znate li koliko se ročišta odloži zato što policija ne postupa po naredbama za prinudno dovođenje? Bukvalno ne urade ono što im je sud rekao niti obavijeste sud o tome. Čak i kad obavijeste da nisu zatekli lice na adresi mi ne znamo da li su stvarno otišli na adresu ili su to izmislili.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    3,610
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    4,024 Posts

nisam slusao intervju ali je smijesno davati ovakve izjave

ispada da nije nicija obaveza da cuva

nego osoba sama odlucuje hoce li da bude tu ili da pobjegne (bez ikakvih mogucih prepreka) jer kucni pritvor je i dalje pritvor

a odje momentalno moraju da dobiju otkaz ovi sto su ga cuvali, ako ga nisu cuvali - ti sto su rekli da ne treba i ovaj sto daje ovakve izjave.

Koliko vidim Visi sud je u obavezi da posalje muriju da provjere je li on tu ili nije. Znajuci ciji je sin vjerovatno nisu poslali policajce, vjerovatno su ga obavijestili koliko ce dobiti i begaj.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

ja sam izgleda gledao previse americkih filmova pa sam sve ovo zamislio kao da postoje policajci koji sjede u parkiranom autom ispred kuce i cuvaju da ne pobjegne.

Thanks Thanks Given 
    9,010
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

A ljudi ovo je sve dogovoreno, pa nije nam Vesna dzabe isla u prve redove hrama
    Dozvala se, primila boga i pustise joj sina, za par godina ce i nju i vidimo se

Kakvo je ovo debilno iscudjavanje i nepotrebna prica

Sve isto ala dps samo ovi gurbeti ne umiju da kradu vec da se najedu, napiju, zaposle to sto mogu i kupe dobra kola sluzbena

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

7. The Following 7 Users Say Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

postoji teorija da su sex tape trebali da izadju otprilike sad

ali je neko ukapirao i objavio malo ranije

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Imam pitanje, možda glupo. Kako znamo da je policija stvarno išla da provjerava da li se Miloš Medenica pridržava mjere nadzora? Kako možemo da budemo sigurni da nisu negdje popeke jeli i samo napisali da su došli i vidjeli da je kući? Znate li koliko se ročišta odloži zato što policija ne postupa po naredbama za prinudno dovođenje? Bukvalno ne urade ono što im je sud rekao niti obavijeste sud o tome. Čak i kad obavijeste da nisu zatekli lice na adresi mi ne znamo da li su stvarno otišli na adresu ili su to izmislili.
    Zapisnik o obilasku koji potpisuje lice kojem je izrecena mjera
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Znači sad se murija i viši sud prepucavaju.

„Viši sud u Podgorici, ni u jednom momentu, nijednim aktom ili dopisom, nije zatražio provjeru mjere nadzora niti izvještaj od nadležne organizacione jedinice Uprave policije, u ovom slučaju Odjeljenja bezbjednosti Podgorica“, naveli su iz policije.

Još ako je prešao granicu u tom vakumu mogu i ovo da koriste.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

Sve isto ala dps samo ovi gurbeti ne umiju da kradu vec da se najedu, napiju, zaposle to sto mogu i kupe dobra kola sluzbena

ja sam ovuda pisao kad je krenula u obilaske hramova i usput prešla u srpstvo jer svi vide da se trenutno u ovoj državi najviše isplati biti 'vjernik' i 'srbin'

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Svjetska zdravstvena organizacija poziva na oporezivanje slatkih i alkoholnih pića
    „Zdravstveni porezi jedan su od najsnažnijih alata koje imamo za promicanje zdravlja i sprječavanje bolesti“, rekao je glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus. WHO je također istaknuo da najmanje 25 zemalja, uglavnom u Europi, uključujući Njemačku, nema posebne trošarine na vino.

---

A mozda, samo mozda, da pocnemo sa detaljnijim kontrolama i regulacijama prvo?

13. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Ambasador Srbije pozvan na razgovor u MVP Crne Gore zbog objave na zvaničnom nalogu Vlade Srbije

https://www.pobjeda.me/clanak/ambasa...u-vlade-srbije

Sent from my S25+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Ko bi reka da je ovako vickast.

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

Nisam vjerovao,tj. nisam zelio da vjerujem prije avgusta 2020 godine da mnogima nije smetao kriminal i lopovluk,nego su iskljucivo glasali zbog identitetskih tema.
    Isti se ne oglašavaju godinama povodom svetozara marovica,tako da me ni ovo nimalo ne cudi.
    Ma opet bi Milu ljubili stope kad bi šahovnicu zamrzio.

Ne kajem se svakako sto sam glasao protiv onakve vlasti,drago mi je ako je srpski narod u crnoj gori dobio slobodu i počeo da se normalno zapošljava kao drugi ako već ranije nisu mogli,jer sam uvijek bio i biću protiv bilo čije diskriminacije,ali ovo sam morao da pomenem,jer je toliko bilo priče do 2020,a od tad muk. Bravo,bravo.

17. The Following 3 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Svjetska zdravstvena organizacija poziva na oporezivanje slatkih i alkoholnih pića
    „Zdravstveni porezi jedan su od najsnažnijih alata koje imamo za promicanje zdravlja i sprječavanje bolesti“, rekao je glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus. WHO je također istaknuo da najmanje 25 zemalja, uglavnom u Europi, uključujući Njemačku, nema posebne trošarine na vino.

---

A mozda, samo mozda, da pocnemo sa detaljnijim kontrolama i regulacijama prvo?
    A jel Coca Cola podliježe tome ili zaslađivač poput aspartama je možda helti.

19. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

DNP otkazuje podršku Vladi i Mujoviću, Knežević će sa Mandićem razgovarati o budućnosti koalicije
    Predsjedništvo DNP-a prihvatilo ostavke koje su na funkcije u izvršnoj vlasti podnijeli ministarka saobraćaja Maja Vukićević i potpredsjednik Vlade Milun Zogović.

Odlučeno da će DNP u državnom i gradskom parlamentu u Podgorici od danas nastupati isključivo kao opoziciona politička grupacija

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m

Velika njemačka poduzeća koja uvoze robu s Balkana suočavaju se sa smanjenim isporukama. Jedna od pogođenih tvrtki je Hanex GmbH iz Paderborna, gdje su potvrdili da je zbog zastoja na granicama već došlo do nestašice ćevapčića i drugih balkanskih proizvoda popularnih u Njemačkoj. U tvrtki se nadaju brzoj normalizaciji opskrbe, što ovisi o potpunom prekidu blokade.

Šta ti je slobodna trgovina, Njemcima prvoklasno meso sa Balkana, a ostalima izvan EU njemački otpad
    The more things change, the more they stay the same.

22. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m

Velika njemačka poduzeća koja uvoze robu s Balkana suočavaju se sa smanjenim isporukama. Jedna od pogođenih tvrtki je Hanex GmbH iz Paderborna, gdje su potvrdili da je zbog zastoja na granicama već došlo do nestašice ćevapčića i drugih balkanskih proizvoda popularnih u Njemačkoj. U tvrtki se nadaju brzoj normalizaciji opskrbe, što ovisi o potpunom prekidu blokade.

Šta ti je slobodna trgovina, Njemcima prvoklasno meso sa Balkana, a ostalima izvan EU njemački otpad
    Ironija života, ha? Ili bolje rečeno sarkazam jedne Džermanije.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

https://dnevno.me/Ekonomija/-/drobnj...-2026-20-49-48

Čisto da podsjetim,mada malo koga to odje interesuje vjerovatno.
    Evo je kraj januara,cekamo još sjutra.
    2 godine su prošle gospodo,znam da rado ne biste o ovome,ali doslo je vrijeme😉

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,581
    Thanked in
    3,799 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Nisam vjerovao,tj. nisam zelio da vjerujem prije avgusta 2020 godine da mnogima nije smetao kriminal i lopovluk,nego su iskljucivo glasali zbog identitetskih tema.
    Isti se ne oglašavaju godinama povodom svetozara marovica,tako da me ni ovo nimalo ne cudi.
    Ma opet bi Milu ljubili stope kad bi šahovnicu zamrzio.

Ne kajem se svakako sto sam glasao protiv onakve vlasti,drago mi je ako je srpski narod u crnoj gori dobio slobodu i počeo da se normalno zapošljava kao drugi ako već ranije nisu mogli,jer sam uvijek bio i biću protiv bilo čije diskriminacije,ali ovo sam morao da pomenem,jer je toliko bilo priče do 2020,a od tad muk. Bravo,bravo.

Svako malo se vraćamo na iste rasprave. Nisu Srbi bili diskriminisani po nacionalnom ključu, nego po partijskom. Srbima iz dps-a je bilo odlično. Za to ti je dovoljan dokaz ponašanje prosrpkih partija koje su bile lokalne vlasti do 2020. godine, kao i njihovo ponašanje otkad su u vlasti na državnom nivou. Ne zapošljava Mandić Srbe koji nisu iz nsd, nego one koji su u njegovoj partiji. Isto radi i Lepoglavi, isto radi i Tinjalica. Svi zapošljavaju svoje partijske vojnike i članove svojih porodica. I danas i za vrijeme dps-a je BS zapošljavao svoje članove porodica, funkcionere i glasače. Da nisu kojeg muslimana zaposlili is dps-a ili iz sdp-a? I obratno, da nije koji musliman funkcioner dps-a i sdp-a zaposlio muslimana glasača BS-a?

Partijski ključ je uvijek bio primarni, ugroženost na osnovu nacionalne pripadnosti je propaganda koju su profesionalni ugroženi pripadnici upiši_po_želji_naroda debelo naplatili. I naplaćuju i dalje.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

26. The Following 9 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

ja sam izgleda gledao previse americkih filmova pa sam sve ovo zamislio kao da postoje policajci koji sjede u parkiranom autom ispred kuce i cuvaju da ne pobjegne.
    U filmovima to uvjek rade glavna dva glumca.Zašto? Jer film traje 2 sata.
    Što oću reći, a da ne ispane da branim muriju. Da bi obezbjeđivao 24 h npr. Miloš M. trebaju ti 4 policajca samo za to radno mjesto i to pod uslovom da im je smjena 8h. E sad pomnoži to sa brojem Milošaaa Medenicaaaaa kojima je određena mjera nadzora pa ćeš dobiti da je potreban , u vojnoj terminologiji bataljon murjaša za to i to pod uslovom da su u stanovima i kućama koji imaju jedan mogući izlaz.Ako nisu, broj mogućih izlaza množi sa još 4 murjaša. Onda dodaj da je od novoprimljenih policajaca 20-tak već najavilo otkaze jer su raspoređeni van mjesta stanovanja, jer, ko bi za 1000€ plate dreždao ka kuče ispred kuće nekog dripca nadrogiranog koji ga može kupit zajedno sa svom njegovom đedovinom...AKO VEĆ I NIJE

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 30-01-26 at 16:09.

28. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...osti-koalicije

jel neko javio evropi sad da im je pala vlast u pg?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Što oću reći, a da ne ispane da branim muriju. Da bi obezbjeđivao 24 h npr. Miloš M. trebaju ti 4 policajca samo za to radno mjesto i to pod uslovom da im je smjena 8h. E sad pomnoži to sa brojem Milošaaa Medenicaaaaa kojima je određena mjera nadzora pa ćeš dobiti da je potreban , u vojnoj terminologiji bataljon murjaša za to i to pod uslovom da su u stanovima i kućama koji imaju jedan mogući izlaz.Ako nisu, broj mogućih izlaza množi sa još 4 murjaša. Onda dodaj da je od novoprimljenih policajaca 20-tak već najavilo otkaze jer su raspoređeni van mjesta stanovanja, jer, ko bi za 1000€ plate dreždao ka kuče ispred kuće nekog dripca nadrogiranog koji ga može kupit zajedno sa svom njegovom đedovinom...AKO VEĆ I NIJE

Evo vele da nisu dobili nalog.Nego, ima li ovaj Miloš komšiluk da se ispita komšiluk lijepo.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

ali ako policija misli da to nije izvodljivo onda fino kaze: ovo nije izvodljivo, sprovodjenje nadzora nije moguce, odredite pritvor ili neko drugo resenje (nanogica?)

svakako nije resenje pustiti nekog da moze slobodno da se krece i pobjegne, dok mu je odredjen kucni pritvor, jer neko nesto ne umije.

i ovo su situacije koje cine da se postenom narodu zgadi zivot odje, jos vise.

Thanks Thanks Given 
    1,349
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

Uzdamo se u komšiluk

33. The Following User Says Thank You to coldplay For This Useful Post:

Page 63 of 224 FirstFirst ... 135359606162636465666773113163 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (1 members and 12 guests)