Originally Posted by
AdO_pG
Nisam vjerovao,tj. nisam zelio da vjerujem prije avgusta 2020 godine da mnogima nije smetao kriminal i lopovluk,nego su iskljucivo glasali zbog identitetskih tema.
Isti se ne oglašavaju godinama povodom svetozara marovica,tako da me ni ovo nimalo ne cudi.
Ma opet bi Milu ljubili stope kad bi šahovnicu zamrzio.
Ne kajem se svakako sto sam glasao protiv onakve vlasti,drago mi je ako je srpski narod u crnoj gori dobio slobodu i počeo da se normalno zapošljava kao drugi ako već ranije nisu mogli,jer sam uvijek bio i biću protiv bilo čije diskriminacije,ali ovo sam morao da pomenem,jer je toliko bilo priče do 2020,a od tad muk. Bravo,bravo.
Svako malo se vraćamo na iste rasprave. Nisu Srbi bili diskriminisani po nacionalnom ključu, nego po partijskom. Srbima iz dps-a je bilo odlično. Za to ti je dovoljan dokaz ponašanje prosrpkih partija koje su bile lokalne vlasti do 2020. godine, kao i njihovo ponašanje otkad su u vlasti na državnom nivou. Ne zapošljava Mandić Srbe koji nisu iz nsd, nego one koji su u njegovoj partiji. Isto radi i Lepoglavi, isto radi i Tinjalica. Svi zapošljavaju svoje partijske vojnike i članove svojih porodica. I danas i za vrijeme dps-a je BS zapošljavao svoje članove porodica, funkcionere i glasače. Da nisu kojeg muslimana zaposlili is dps-a ili iz sdp-a? I obratno, da nije koji musliman funkcioner dps-a i sdp-a zaposlio muslimana glasača BS-a?
Partijski ključ je uvijek bio primarni, ugroženost na osnovu nacionalne pripadnosti je propaganda koju su profesionalni ugroženi pripadnici upiši_po_želji_naroda debelo naplatili. I naplaćuju i dalje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bookmarks