39 godina a buca ka Vukšić.
39 godina a buca ka Vukšić.
Bravooo, gazi ***** zabarsko
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Plaky plaky
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odavno mi milije vijesti nije bilo, nijesam bio u prilici da pratim, svaka cast, najveci, No1o!!!
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
uvijek i svuda, kad sportista dobije dopingovanog protivnika
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kad bi komentator naucio da Nole NIJE u 38. godini, nego u 39. On je NAPUNIO 38 i od tog trena je u 39. godini.
A Nole se sad i godinama i okolnostima nalazi u situaciji u kojoj je Rodzer bio pred finale sa Novakom na W 2019. Ta analogija me pomalo plasi...
Jer mislim da taj pritisak postoji. Kao i Fedja, ako nanize obojicu, pri ovakvoj razlici u godinama, najbolji svih vremena. Vise brojevi nisu bitni.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ovaj carlos kolika god mašina bio nije nivo novaka iz tog finala wimbledona '19. taj novak je ipak bio svijet za sebe i teško da će iko dostići te visine
samo je pitanje koliko se može oporaviti novak i u kakvom je stanju alcaraz. potpisujem da je carlosu 'teže' pala pobjeda novaka jer zna da sa njim sve ide teže
Da je Zverev danas imao bar jedno jajce, sad bi slavili 25. GS.
Lose je ono finale bilo, realno. Ne zezaj, gomilu gresaka su imali obojica. Karlos ne kiksa tako, ne sipa toliko gresaka.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Mislim da bi prime Nole pometlao bilo koga sjutra od ovih jajara mladih.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Nijesu oni na Novakovom najboljem kondicionom nivou, grčevi svako malo...
Nego nema ko da ih "nategne"
kvalitetom loše finale. one setove koji su išli do TB je novak dobijao na glavu kakvu niko nema. sa druge strane izgubio je jedan set sa 6:1 a u onom je bilo tipa 5:2 za rogera u jednom momentu. tu je onaj gem kad je roger imao 40:15 na svoj servis & dvije meč lopte koje je novak znamo kako spasio prebačilo u neku vrstu epskog meča
neće carlos poklanjati kao roger, mislim ni kao sinner danas. al kolka god mašina bio mursijanac, on zna da igra vs tipa koji u finalima na ovom terenu ima 10/10. taj teg je rekao bih veliki za carlitosa. ne znam na kojem je veći pritisak. carlosu koji juri kompletiranje svih slemova ili novak za dvaes peti. može se reći da je novaku svakako malo olakšalo što mu je mensik predao pa onda lorenzo. opet finale je za manje od 48h. a novak nema 27 godina. ako uzme 25, onda neka odjaše u zalazak sunca
mislim svakako je najveći ikad, al svezati carlitosa & sinnera u manje od 48h u ovim godinama je monstruozno ali ne i nemoguće
Siner će biti odmoran i spreman za finale. Samo treba da kupi kokice i pivo i da uživa. Moguće da bi dobio i mjesto u centralnoj loži, ali s obzirom kako pokupi prnje i šmugnu u svlačionicu, mislim da je radiji na TV-u da gleda finale. Legne na trosed u bokserice, pivo, kokice i pored njega maser da mu masira noge sa kremom.
I da mu reče Siner:"Ne žali te kreme no naflitaj dobro i ne brini, ionako ćeš ti biti kriv a ne ja na doping testu."
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ocekivao sam 3:0 za Sinera, relativno los mec za njega, dosta neiznudjenih gresaka, atipicno za njega. Al zato je jako tesko osvojiti 3 puta zaredom isti turnir. Prosle godine je Sabalenka pala na istom ispitu, vjerujem i ove godine da mu je to malo uslo u glavu. Covjek nije izgubio mec odavno pa mozda i zbog toga je zaboravio kako to "izgleda".
Sta reci za Novaka, nisam njegov fan, al jeziv mec posle prvog seta, prvi servis ga je nevjerovatno sluzio, stvarno nevjerovatan napor je dao za pobjedu. Kapa dolje, covjek i dalje izuzetno igra za 98% tura, al danas je i taj 1% nagurao.
Vidjecemo finale, da li Alkaraza muci stvarno povreda ili su samo grcevi i vrucina, slicno kao kod Novaka. Nadam se da se nece zavrsiti predajom.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Novaka je prvi servis "nevjerovatno sluzio" a Siner je imao 75% ubacenih prvih servisa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nisam rekao da Sinera nije sluzio isto servis, imao je career high asova, mada mislim da se Novak nije htio cimat na neke servise.
Novak odavno po meni ovako dobro nije servirao posebno kad je trebalo, i na prvi i na drugi servis. Izvanredno.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Nole stavio ovo na repeat
Nisam mislio da može više može da pobijedi Sinera ili Alkaraza u tri dobijena seta. Nije mi krivo što nisam bio u pravu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Djokovic ipak pokazao da je doktor, a Siner da je nedostojan GOAta kad nije mogao da pobijedi penzionera. Teska srca cu navijati za Alkaraza iaki ne volim SVE spanske sportiste
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks