Bile su neke slike repa koji nije bio isti kod Banjaje i kod Markeza.
Vidim masu nekih nelogicnosti, ali ne pratim izbliza ovu sezonu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
To je razlicit AERO paket sto oni koriste. MM koristi sve novije stvari sto Dukati ima na raspolaganju dok Peko koristi stari AERO paket, tacnije on odbija sve.
Koliko sam ja shvatio, probao je gp24 na testovima i onda ta podešavanja stavio na gp25 i u Japanu je upalilo a u Indoneziji je, kako smo i viđeli, bio fijasko. Fabrički Ducati je licencirao GP25 za ovu sezonu i nema mijenjanja motora tokom godine.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
I bolje. Nema potrebe da rizikuje novu povredu.
Pa normalno, mogao bi da se vrati sigurno ali što da rizikuju..
10 years ago
2025 je Pekova sezona za zaborav.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jos Valensija pa odmor. Cudna sezona sa dosta razlicitih pobjednika.
Sou od sezone, ne zna se ko pije-ko placa!
I iduce godine treba Markez ovako, da vozi pola i ako ih bude razvaljivao kao i ove godine (a hoce) da mu se da Moto2 motor ili tako nesto...ili na bolovanje da ide pola sezone a ovi izmedju sebe da se trkaju.
Horhe Martin numero uno prošle godine, dvije trke nije odvozio ovu sezonu
Kraj jos jedne sezone. Blago navijacima Marquesa. Uzivali su zaista.
Kakav kraj za Peka. Zadnjih 6 trka nije zavrsio. Scena od juce u kvalifikacijama gdje su zaboravili da mu dospu gorivo... Onakva voznja u Motegi...
Ne vjerujem u teorije zavjere ali ne ponovila mu se ova 2025.
Mislim da sledeća sezona mora bit zanimljivija... aprilia ozbiljan konkurent ako nastavi ovako dobro kao drugi dio sezone
iduca sezona obecava
bice sou na sve strane
Fabio u Hondu a Martin u Yamahu za 2027.
Počela sezona shakedown testom u Maleziji...
Honda, Ktm, Ktm, honda, Yamaha...
Toprak je ta Yamaha. Na ovom testu voze test vozači i dvojica novajlija - Razgatlioglu i Moreira.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
As.com kaze da je Pedro Akosta novi Markezov kolega u dukatiju za sezonu 2027 i 2028. Peko pravac Aprilia?
SMRT FAŠIZMU!
Jeste li spremni za novu sezonu?
Spremni! Sto mislite za ovu sezonu? Moze li biti interesantnije ili se ponavlja 2025?
ja vjerujem da ce ova sezona biti daleko interesantija od prosle sudeci po testovima. aprilija je pokazala da je izuzetno konkurentna. vraca se jorge martin pa da vidimo konacno sto moze napravit, samo da ga zaobidju povrede. bezzechi je nastavio u istom ritmu dje je stao prosle sezone. mark i alex takodje. peko mnogo bolji i vidno raspolozeniji i zadovoljniji sa GP26(24) tako ce i on imati sto da kaze.
sto reci za jamahu sa novim v4 bez - tuga, njih ocekujem pri dnu. honda je napravila iskorak. ktm je tu nedje.
SMRT FAŠIZMU!
i ja navijam za peka, ali ga je psihicki unistio markez prosle sezone, dok ne vjerujem da bi se akosta mnogo 'sjekirao' ko mu je fabricki kolega. onaj mali je zverka i ako se ovo ispostavi tacnim, ocekuje nas interesantna iduca sezona.
inace mark jos uvijek odbija da potpise dvogodisnji ugovor sa dukatijem za 27/28, insisitra na jednogodisnjem. tvrdi pazar ili nece da se veze dvije godine u slucaju da dukati ne bude dobar 27?
SMRT FAŠIZMU!
Ja navijam za Vinjalesa nesretnoga i sve se nadam da moze nesto napravit u smislu da pobijedi par trka ali tako mi u nadi prolazi sezona za sezonom
Misli da Bezz moze ove sezone da iznenadi.
Samo da bude interesantna sezona da je uzivanje gledati.
Možda može on, al ne može ktm
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks