https://rtcg.me/cir/hronika/456555/v...-zabranom.html
Da li je ovakvo stanje i dalje aktuelno 😁
https://rtcg.me/cir/hronika/456555/v...-zabranom.html
Da li je ovakvo stanje i dalje aktuelno 😁
Ako napravis neki prekrsaj pa odes na sud a oni vide da imas zabranu?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kakva budala ovaj Fikret Zoronjic ... bas budala...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
60 dana batko u tvorza. Korektno nema sto.
https://gradski.me/kotoraninu-60-dan...-na-znak-stop/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I ovo u tvorza je nesto bezveze, ode tamo, odlezi, upozna kakvog narko bosa i cim izadje krene u biznis, a mi mu placamo hranu i pice i tv i sve.
Bolje bi bilo tipa 3000-4000 eura kazne, ako nema onda lezis u tvorza dok ne uplatis na racunu i ide kamata.
Prema tome, šta da ti kažem?
pa smiju li ih zaustaviti?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Na istoj raskrsnici juče lik prolazi na crveno iz srednje trake i skrece lijevo,doduše nije bilo policije…
E da oće napraviti sistem da možemo da uplodujemo slike/video ovakvih maloumnika , napunili bi budžet i učinili ulice sigurnijim. Ne znam je li to uopšte moguće zakonski
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Meni samo stvarno nije jasan podatak jedan...Zašto i kako ne može da se implementira da se zakonski uvede da svako mora da ima kameru u auto, da ako dođe do nekih paklenik prekršaja (prolazak kroz crveno, brze vožnje, kritična preticanja itd..) da se priloži dokaz za to i fino na kuću kazne stižu i nema tu puno filozofije. Zašto je ovaj sistem toliko truo...Zašto nema jedno 50-ak pauk vozila da reguliše ovaj bangladeš od grada?? Kome se tu zapravo ne isplati to, je li to ona priča (neće da se zamjera itd...)
Kameru ce vecina gledati kao namet, kameru ce oni sto divljaju onesposposobit. Zakon o zastiti licnih podataka onemogucava postavljanje kamera po raskrsnica a ne da ove iz kola budu dokazni materijal.+ Doba AI itd = procesi bez kraja
Mislim da je u Rusiji kamera obavezna ili skoro pa obaveza. Zato najviše šašavih klipova iz auta imaju ruje.
Iz ličnog iskustva, imao sam bliski kontak i lik iz osiguranja pita a đe je tebe dokaz za to što pričaš? Iako onaj papir udesa potpisan, lik priznao krivicu... poslah mu video i kunem se nije prošlo 2-3 dana pare su mi legle na račun od štwtw.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
jedne godine je US diplomata prosao kroz crveno, umalo ubio ujakovoga kuma, 2 godine je coeku trebalo da se vrati u new normal... i na sve to je poslao izjavu preko ambasade - policiji nije bio dostupan ni za sta
i mnogo prije AI je problem bio uvijek isti - sa kamerama i automatizovanim sistemom nema selektivne primjene i izuzetaka
+ bi ljudi morali da rade svoj posao - a sto rece Cvarkov - previse raaadi... ako jedan radi previse i salje previse dopisa onda svi iza njega moraju da rade previse i to stvara problem u sistemu
nijesu obavezne (zakonski), ali bez njih ces od osiguranja najcesce da dobijes karamfil
kod nas ti, svakako, za sud snimak sa kamere ne bi vazio i bio bi izuzet iz dokaza
Pa i zena od US diplomate je ubila djevojku u UK i samo se vratila za SAD u roku od odmah i izio vuk magarca.
Nisam siguran, ali znam da je M, tj. local staff.
i ovaj je tad ispario iz drzave u 2 dana
jer je ovaj mrco bio u komu pa na intenzivnu danima - niko nije htio da rizikuje hoce li da prezivi od njih...
ni tekst u novine od toga nije bio, sve je nestalo u roku odmah kad se "ukapiralo" da je diplomata... i to low level neko piskaralo
za 5km/h na kucnu adresu i to u drugu drzavu? daaaamn
kolika je kazna i troskovi ako nije tajna?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks