stari tepih ili staza
kartona 2 sloja
termosilent podloga ako ti nije zao para
i OBAVEZNO deblji najlon (ne onaj za krecenje), krep traka i svaki milimetar zatvori da ne moze prasina i sitni komadici da da dodju do njega - to ti je osnovni sloj
u protivnom ces da mislis da si ga zastitio, neki komadici ce da prodju do parketa i kako se gazi i pomjera ce da masakrira povrsinu
Da pitam i na ovoj temi:
Narode mozete li reci, mimo Poste CG, kakve jos opcije za fiskalzaciju postoje za pausalce ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dje imaju da se kupe oni granicnici za roletne
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Da nema ko od vas da mice, prodaje dvosjed od ratana u dobrom stanju?
8 godina mi pas spava na njega ali sad je to vise za bacit, moram mu mijenjat krevet. Zasluzio je
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Fala vi narode, sutra cu da vidim i jedne i druge.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Preporuka za nekog profesionalca koji ce mi napraviti instagram stranicu za firmu, da to bude uredno i dobro. Takodje i da mi odradi reklame na instagramu zbog vece vidljivosti, mozda u neku seo optimizaciju (ne znam ni sam sta sve, zato mi treba neko ko se u to bolje razumije).
Je li pouzdan Beebeep transfer do aerodroma Tirana?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Smije li se na temu grud podržati domaće?
A da se ne ode na banana ostrvo?
sto da ne, i ja sam tamo postavljao zenine slike
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ima li neko da vrsi otkup starog namjestaja - dodje, SVE pokupi i plati nesto sitno?
Renoviram kucu, ima tu kvalitetnih komada kao i skarta, zao mi je sve da bacim a kutara mi je kacit na oglase i prodavat komad po komad. A i lijen sam da to iznosim na otpadNego da neko dodje, sve pocisti i ako jos nesto plati win win
Bogomi slabo, i te sto sam nalazio bila je prica docu docu da pogledam, nikad dosli... nemam tih brojeva vise.
FB marketplace brate, to je ja mislim posebna sfera, nevjerovatno koliko ljudi tu obitava.
Ljudi, u kakvom je stanju put kroz grbalj nakon ovih kisa ?
Nikakav i kad je suvo, posle kisa pogibija, ako postoji kakva alternativa, zaobidji
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo da se ne zezne ko pa da ode putem preko gornjeg grblja. Taj put je zatvoren mjesec dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kotor - preko Njegusa na Cetinje pa spust do Budve
Budva - Cetinje - Njegusi - Kotor
dok se ne otvori put zvanicno
Hvala momci.
Na kraju sam spicio iz Kotora na Njeguse pa na CT, a vrnuo se preko Niksica nazad u HN.
Nego pitah jer mi se nije islo preko serpentina, od kako je Grbalj u haosu, mnogo vise saobracaja ima ovom dionicom, a narod vozi ko divlji po ovom uskom putu.
Danas nije bilo prometa, ali uprkos tome nekoliko ludaka je przilo pun gas uz i niz serpentine... ja ne znam kako ti ljudi zivi dodju doma.
Da se razumijemo volim i ja po gasu, nisam cvjeckaali ne bilo dje majka mu stara.
Jel ko registrovao poljoprivredno gazdinstvo ? Par pitanja bi postavio
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks