Milo mi je zbog Gejcija, ako je ko zasluzio pojas, on je.
A dobro Gejći se borio sa stafilokokom, kakav ludak... to je navodno ona bakterija što je zamalo ubila Ben Askrena.
Ovaj Padi ima strašnu sposobnost da primi udarac, greote što nema bolju borilačku tehniku, bio bi stravičan. Mada pretrpio je večeras masu štete, mislim da će mu u idućim borbama ta sposobnost biti slabija.
Ali Šon Omali kaže da u prvoj borbi sa Merabom je on pobijedio tu borbu, da je bio bolje u runde 1, 3 i 5.
Znači ista ona priča kao protiv Čito Vere.
Kakav komad budale...
Eto milo mi je, neka Gejći malo uživa, postao je šampion. Ali će ga Arman "zamaknut" ja mislim![]()
I to to kae.
Ovo je najjači brat:
https://www.reddit.com/r/ufc/comment...ebut_incoming/
Super lik je Arman, bas teska zivotna prica
Kako ga je Gejći premlatio greote. Ja da sam na njegovo mjesto ne bih radio sparing narednih godinu dana, nego samo kondicija i ostalo, da mu se mozak malo oporavi, jer ga previa udara po glavi Dastin, pogle mu oči:
![]()
Desno oko mu je nagrdjeno od brutalnog eye pokea, ali ga je muski podnio i ni u jednom trenutku se nije pozalio. Malo ko bi onako podnio one batine, dizao se iz mrtvih i grizao dokle je mogao ali jbg, ocigledno nije Gejcijev nivo. Prvi veliki mec za njega, favorizovali su ga i bukmejkeri, mozda ga malo progutao hajp, ali i da nije tako, opet bi ga Justin dobio cini mi se.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
Svi smo znali da Pedijeva sansa lezi u greplingu, bas je cudno sto nije probao da spusti borbu, ali ga je vjerovatno malo hype ponio, mislio nokautirace ga.
Meni je ovo bio prvi Pedijev mec da sam pogledao (ne racunam
hajlajtse sto iskacu po tik toku), i kapiram da mu stand up nije jaca strana. I do ovog meca sam ga dozivljavao kao nekog klauna koji se nikako ne uklapa u “cijelu pricu”. Medjutim, Pedi nije slucajno tu dje jeste. Mozda je ova prilika za privrememog sampiona bila isforsirana na neki nacin ali sigurno zasluzuje mjesto u UFC. Iako je izgubio ovaj mec, mislim da je zaradio odredjen respect i prosirio bazu svojih fanova. Nije “plakao” kao Aspinal npr, iako je dobio poke u dva navrata, ostao je tu da se kolje “do smrti”, dao je 101% sebe i na kraju pruzio ruku i cestitao, respect! Ima Pedi opasan neki gen, ali daaaleko od pojasa, prejaka konkurencija, a i vjerovatno da mu je sad malo i samopouzdanje poljuljano, ozbiljno ga je Dzastin isprosipao. Nije mi se jedino svidjelo sto je na pressu pominjao Dastina u negativnom kontekstu, al ajde, malo vise se zanio, necu mu zamjeriti
No Rich Parents
Ovaj lik je dobro opisao čitavu situaciju. Nije Padi 25 i neiskusan, nego ima 31 godinu, što znači da je on sad u svom prajmu, iako ga jedan polovni Gejći u slaboj formi mlatinja u njegovom prajmu, znaš da tu nema hljeba protiv jednog topurie ili ostalih top 5 kontendera:
Last edited by Solid; 28-01-26 at 21:12.
Nisam slusao do kraja, 7-8 min ali sve je u pravu. Zbilja, koliko je “čudno” to sto se Pedi bori za pojas u ovoj kategoriji, toliko je “čudno” sto je Gejči taj koji ga uzima, bukvalno pred penziju, u svom najlosijem izdanju.
Kako mi je zao sto nisam ranije poceo da pratim ovaj sport umjesto da cekam nove meceve Poiriera, Jonsa, Kabiba, gsp-a, ja gledam pedija i polovnog gejcija u borbi za titulu
No Rich Parents
Rece Arman da ce mozda da se spusti na 145 ako mu ne daju napad na pojas u 155.
Za vikend 2 strasna eventa, ufc (volk vs lopez) + teofimo lopez vs shakur stevenson
Dana White je rekao javno bio za Armana da je povrijeđen, a Arman je u intervjue rekao da nije bio povrijeđen nego da nije mogao da skine kilažu.
Ovo je sigurno iznerviralo Dana White-a, on to nikako ne voli, i davao je otkaz ranije drugima zbog toga. Pored toga, Arman udara glavom Hookera tokm face offa, ponaša se kao neandertalac.
Ali makar se zadnjih mjesec i više dana masu pojavljuje na razne podkaste, ima ga po društvenim mrežama itd. i dosta fanova ga je zavoljelo, što je dobro za UFC jer privlači više gledalaca, tako da moguće da će se poboljšati stvari po pitanju njegove karijere, nadam se makar.
Citah na mreze da je tona ljudi izludjela na p+ na prosli event jer su reklame isle neprestano osim dok borba ide, znaci i izmedju rundi, tokom izlazenja prema oktagonu itd
https://www.reddit.com/r/mmamemes/s/wnuWQMrs8f
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks