U svakom slucaju ni pizza ni pivo ni burek ni ljeb. Ali zato pojacano brancin, gambori, vibo rakija, krtola, ako treba i kinoa![]()
Last edited by zubizaretta; 28-01-26 at 22:13.
Nakon 35+ godina aplauz za doktorke kokr su prepisivale sa puskicama u haltere
Nisam alergican. Alergija je badminton u stikle za to
Mislim da Saša što pravi Podgoričko ima bezglutensko Pivo ako te nostalgija za Pivo hvata.
E sad ne znam kakvo je, meni je njegov Lager odličan.Doduše više mi je Pivo ono ne znam, baš mi je više navika no piće postalo u kojem uživam.
Ne jedem i zivot mi postao kristi tarlingon![]()
Znam i sasu i boba. Ne radi se o tome. Pricamo ti i js
Nemam pojma samo znam kad sam išla preko Švajcarske do Moskve da su mi u Domodedovo sve uzeli što je imalo alkohol u sadržaj a pri tom nisam ni mislila da tamo do nešto konzumiram no da poklonim nekome.A onda sam u onaj voz od Domodedova do Moskve se mislila koji Q ću ja ođe.![]()
Na domadedovo? Mozda sam bio ranije 5-6-9 god ali tad je tamo moglo stodos zamislis samo da si stranac
A nisam puno stariji od tebe. Sjecam se usporedbe za mc sajsi. Tu sam u prednosti![]()
Zasto si takav bukvalist? Salimo se svi![]()
Js se i na najgore teme volim salit, cak i kad sam akter i nema izlaza. Izvini, bude mi ljepse i lakse![]()
Last edited by zubizaretta; 28-01-26 at 23:06.
To je tvoje ali moje je da se ja na takvu temu ne volim šalit.
A to je moje.Što je to tema đe se ne volim šalit.
A tvoje je što opet voliš.
Što ne isključuje da te ja ozbiljno nešto pitam, pa ako ti se tu voliš šalit nikad mi ozbiljno nećeš ni odgovorit.
I to je tvoje.
No ima jedna stara ofucana narodna u svakoj šali ima i malo istine.
Odgovoricu ti ja premrzno ozbiljno kad biude momenat za to. Mrzjeces me ali samo 30 sek i shvatices da sam strog ali pokusavam da rijesim jednacinu. Ali izbjegavam , ne volim, vise volim da guram na zajeb**ci** dok god moze i nesto oreko toga
E..za tu priliku ćemo da uzmemo od Enjingija Rizling nego jesi ti primijetio na ove stranice na alkohol da te pitaju jesi punoljetan a dvogodišnje dijete može da klikne jednostavno DA.
Nego, ovo vino moraš da probaš.
I njegov Rizling i Venje to je Perverzija od Vina.![]()
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 23:30.
U CG sam na 4 dana tranzita, pa rekoh da vidim ima li zainteresovanih za neku alkoholijadu sad za vikend - Subota bi bila perfect?!(ja castim)
Tipa ono mozemo i da pocnemo u 10 ujutro, pa u 7-8 uvece lagano na spavanje ili neki maraton 24h ali samo da nije neki “disco” place…
Preferiram BD, ili eventualno PG? \o/
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks