Izvini konobar, moze li meningitis za mene i pitaj @bluemoon mozda ce ona ovsj na "e"
Jesam li ja taj ovaj?![]()
Nemojmo da skrecemo sa teme ko su kopljaniciiiiiii????
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ne znam ali mi nemojte slat klip molim vas![]()
Guardian danas veli i svinje.
https://www.theguardian.com/science/...india-symptoms
It is highly contagious between humans and seen by the World Health Organization as a high risk for epidemics because there is no vaccine. It has a high fatality rate of 40% to 75%, far deadlier than Covid-19.
Meanwhile in... US
US officially leaves World Health Organization
https://www.bbc.com/news/articles/cn9zznx8qdno
The more things change, the more they stay the same.
Tebe treba ispitati pošto si svašta bunca i žalio se kao da se sa životom rastaješ od nekog virusa.Mislim šalu na stranu ja ozbiljno ne bi mogla proći onaj pakao više od globalnog korona scenarija.I dalje se od istog oporavljam ne mislim od virusa no od cijelog tog scenarija.A vidim da je još jedan na pomolu ili je ono koga zmija ujede i guštera se boji.
@starwalker USA je napustila WHO čini mi se neđe na početku vladavine Trampa.
EDIT:
Aha ovo je sad i papirološki završeno tek viđeh na sajt.Prelijepo.
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 15:35.
Mi smo lobotomija, ja ne citam nista sto se zbiva lokalno. Vise sam stvari saznao na ovoj temi u zadnjw 3 dana nego za 4 god
A uvozimo i svinje ko zna okle sve što bi reka onaj Rus mislio sam kad je emigrira da uzgaja svinje ali kad je vidio okle sve Crna Gora uvozi svinje prešaltao se na koze i otvorio farmu koza.
A kad bi se nedobog desio scenario korone prolazili bi kroz identičan pakao samo da osnuju nacionalno neko tijelo i kome će tu dnevnice da idu ka u radne grupe.
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 16:02.
И шта велите, гола возила ауто?Ко је снимао?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dejo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Čudo ti tamo u Ameriku nemaš da vidiš svašta pošto tamo se deklarišu i ka životinje a ne da voze goli auta.Doduše ođe muškarci ljeti redovno voze polugoli auta možda i goli ko će ga znat nisam u saobraćajnu ali kroksice su im mast hev kad motore voze.Da ne bude kako ja sad nešto ovu branim pojma nemam ni ko je persona ali dako imamo ozbiljnijih problema.Otvorite lijepo temu o personi i stavite only fans.
Ponašate se ka tinejdžeri i to ne ovi u ovo doba no u vaše doba.
Last edited by Bluemoon; 28-01-26 at 16:12.
Pušti nas ženo da se ponašamo kao tinejdžeri
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što bismo se bojali novog, mnogo smrtonosnijeg virusa? Možda smo u vrijeme kovida imali očajnu reakciju nadležnih i možda je pandemija pokazala u kakvom se katastrofalnom stanju nalazi naše zdravstvo, ali makar nam je sad stanje mnogo, mnogo gore.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Upravo zato jer u ovom tek urušenom stanju što bi značila tek nova pandemija da stavim na stranu i smrtnost koja je po WHO daleko veća od Kovida kakve bi mjere uzeli i kako bi funkcionisali?Evo nam je kamionski saobraćaj blokiran pa vidimo još da bi bez uvoza pocrkali ako se produži a ne još jedan onakav scenario za vrijeme kovida.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Макар сад сви знају да је свако пелцовање штетно по здављу.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 13 users browsing this thread. (2 members and 11 guests)
Bookmarks