Offtopic je ođe ako treba nek modovi prebace.Ali nije stvar ni u tome stvar je u teškoj seljoberiji koja pokušava da nadomjesti nešto navodno sjajem i odsjajem a to je tek pakao.To je ka da muškarac izađe iz teretane i samo se isprska jeftinim dezodoransom.Pričam za PG.
Čak se bolje u mala mjesta i gradove može bolje provest no u PG.Koliko god dobre grupe dolazile u Ribnicu meni je ono mjesto trulo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
kakav provod, sto ste zabagovali u ranim 20im? kompleksi?
Romantizujem Titograd i rado ga se sjećam![]()
E cime se vi bavite...a recite dje ima fino da se pojede i ne prdnjaviteovo je drzava dje je svako svako drzavu zajebao...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
[mention]BiTrAtE [/mention]
Jel ti ovo zatvorio onaj drug ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes ima i mjesec, baš misterija što se tu desilo, znam da se žalio da mu je kirija visoka ali radio je dobro (izbacio je odmah sav roštilj i radio je samo pečenje praseće i jagnjeće)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Tu nema ko nije zatvorio, vjerovatno je taman visoka kirija problem
Najblize mi je u Katleju da podjem da jedem, halal food, povoljni jer imaju akcije 20% na sve zavisno od dana i to ispadne dzabaluka, ali usluga uzasna. Sad momku nisam ostavio ni cent jer mi nije donio pribor, maramice, cackalice za zube.. trazih maramice nadajuci se da ce tu biti i cackalice ali okle, vadi iz novcanika
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahaha, čačkalicu vadi iz novčanika. Ne mogu da vjerujem.
No kad ti ne vadiš iz novčanika(bakšiš) onda mora on
Podsjeti me na onaj vic o Piroćancu kad je podmićivao policajca sa kašičicom, a ovaj ga gleda začuđeno, a veli Piroćanac :"Evo da imaš za kafu"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 27-01-26 at 13:25.
Bolje i cackalica iz novcanika, samo kad nije noktom od maloga prsta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A zbilja dolaze li inspekcije u kuhinju?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam izvadio cackalicu iz novcanika, stalno ih imam. I zatrebaju cesto, posebno ako se pojede nesto slatko na ulici, neces ici u restoran da uzmes cackalicuIstina je to ziva sto pricas, samo je meni dovoljno sto nema drugog mesa da se mijesa
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Simbolicno. Cisto da popune statistiku.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks