nesto sam radio, umorio sam se
kako bi mi dobro doslo da imam zenu, koja bi mi kuvala rucak![]()
Ne znam na kojoj temi ste pisali o Oljce, mozda bas odje, mala jeste slatka ali ne znate "smokvica", ta mala je bila bomba, iz Tuzi, udala se
I znate li kad bi njih dvije ovako ponizavale momke koji se kulturno "nabacuju". Pa nikad
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 21-01-26 at 16:47.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
nesto sam radio, umorio sam se
kako bi mi dobro doslo da imam zenu, koja bi mi kuvala rucak![]()
Mi smo se u Cuce doselili iz Frejburga, današnja Češka, tadašnja Austrougarska
Jedan od našija nije htio da se seli dolje no je otiša za Beč sa tatom i majkom. Svejedno, pitaj slobodno, sve ću ti objasnit. I šestarisanje i prepirke sa forumašima i... i kišu ću ti objasnit
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Danas ovo viđeh, nestvarna ponuda
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Prvi si ti počeo da vrijeđaš mene, legendice. I ne znam koga uopšte imaš da braniš.
Extra će skroz razumjet što sam htjela da kažem, a vjerujem i NSX. A ti si samo upao taman kao histerična čivava da isprojektuješ šta imaš.
I da, kulturni muškarci znaju da se ponašaju. A to podrazumijeva sve suprotno od ovog tvog prikazanog.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Kao da sam čula glas Jovanke Jolić
radovce.ketering instagram
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Aj da ti ja nešto iskreno rečem pa ti shvati kako oćeš.Ovo bi inače i drugu i bratu rođenom isto rekla.
Nisu ovi oženjeni muškarci po tvojoj temi da ti drže podršku no da se sprdaju s tobom i da prave sprdačine.
Može bit da je samo outline u cijeloj priči naivan a on je inače naivan ovo u pozitivni smisao.
Ovo ako si bio ozbiljan, a ako si se sprdačio ti Š njima onda ste fifti fifti samo ne znam oće li neka sadašnja ili buduća supružnica da naleti na tu temu pa će neki da otvori neku lelekačku.![]()
Mora da ti je to rekla neka koja te odbila pa ti rečenica evocirala traumu, šta ćeš.
Srećan ti put.
I ubuduće, ne kači mi se na postove. Čisto radi sebe, da se ne nerviraš.
Ne, plan nam je bio da napravimo pare. Čuli da u CG ima dosta ranjenih duša pa da ih liječimo. Međutim, za.ebali smo se. Ođe ljudi vole da sami ližu svoje ranjene duše i ujedno da ih čačkaju svako malo. Ovaj rođo što je otiša u Beč, jedini pare napravio. Evo, blue nudim i besplatno da joj sve objasnim ali jok. Na pogrešno tržište smo se doselili... a strašne vještine prenosimo s koljena na koljeno.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-01-26 at 17:10.
Nemoj molim te samo sam te pitala jel pada kiša.Da si reka pada, ja bi možda dodala a kako sad tamo hvataš radio stanice, ali prostre mi neki tepih od predaka ovo je da te bogmili sačuva.
_____
Ovaj ima tako dobre pokrete za mixetu bolji je od Tiesta.
Tepih od predaka
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
@joni mislim da sam najviše lajkova na forumu udario tebi. Pa ti viđi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne jer ni jedan ni drugi nisu prema meni nastupili tako, kako ostali tumače, pa da ne bi bilo zabuna samo sam se ogradila jer ne želim da učestvujem u takvom humoru.
A ne vidim kakve to veze ima uopšte s tobom.
I idi, niko te ne zadržava.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks