Page 978 of 987 FirstFirst ... 478878928968974975976977978979980981982 ... LastLast
Results 24,426 to 24,450 of 24674

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    dje ce coek zalit nekog ko je svjesno pjan i/ili drogiran sjeo da vozi misleci da je sta? supermen?
    ne vala, pa da mi je iz kuce

zalim samo ako takvi udare koga ili ne daj boze ubiju - ove s druge strane mi je duplo zao
    Jedino sto bih odje dodao je da zalim clanove porodica ljudi koji se drogiraju,jer je to veliko zlo,kao i alkohol u većim količinama.
    I kad se nadju mudonje sa 2,3 ili više promila da udju i kažu kako oni odlično voze kad popiju…Idioti.

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    788
    Thanked in
    339 Posts

Da vidim da pričate istu priču ako bi nekog vašeg nagrdili ti isti koje vam nije žao. Poštenjačine.

Thanks Thanks Given 
    25,777
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Ođe samo ti izigravaš poštenjačinu i moralnu gromadu. Ne kenjaj životati. Nije ti žao đecu od 16 godina. Pi

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

4. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Nisam siguran kome se obraćaš iMMersion.

Ali moramo se svi sloziti da pjanima,drogiranima i đeci nije mjesto za volanom. Meni nerijetko kroz ulicu lete drogirani likovi sa svojim tranjama,mogu nečije dijete ubit.

Naravno da ćemo zaliti dijete koje nije krivo,opet kažem žalim i njegovu porodicu jer im sigurno nije lako sto je sin narkoman,isto tako opet kazem i za ove “supermene” kako ih nazva LuTheDuck,koji pjani sjednu za volan i tako ugrožavaju živote neduznih ljudi.

Za djecu ne moram pričati valjda,voze sa 12,13 godina već po naseljima,nidje policije da ih zaustavi.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    1,645
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    A evo, pomisli neko npr. da je to nečije dijete koje je zbog tradicionalne đetinje želje za eksperimentisanjem, zbog pritiska vršnjaka, zbog ne znam čega napravilo grešku, pa mu bude žao. Nego eto, najlakše krivit žrtvu i glumit visokomoralnu gromadu koja ima bogomdano pravo da odluči koga treba žalit.
    ja ti, iskeno, mogu reci da ne zalim ljude koji voze pjani, drogirani ili se opijaju i drogiraju bez mjere
    mozda sam namcor, mozda sam i neki sociopada/psihopata ili nesto - ali ne zalim
    na zalost mi je univerzum naslozio dosta tragedija u zivotu raznih vrsta, pa sam mozda i "oguglao", ali ne mogu trositi sebe za one koji sebe nijesu htjeli da sacuvaju

sto bih ja jeo sebe ako neko svjestno radi protiv sebe??
    skoro je umro rodjak koji je sebe poslao u alkoholicarsku komu - fin coek, mold, ali dzaba - pootkazivali organi nakon iste... nista... sto bi rekao pikac - ni da me takne
    jos jednog rodjaka pamtim koji je prezivio alkoholicasku komu, ali sa ostecenjem mozga. Nikad ga zalio nijesam - zalio sam mu majku sto mora da radi oko njega

s druge strane, brata koji je nastradao u saobracaju necu prezaliti dok sam ziv - otisao je da poveza pjanoga coeka kuci pred zoru iz kafane i kad se vracao sletio u rijeku - nije bio pjan, nije bio drogiran, vjerovatno umor

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ja u ovakvim slučajevima ne krivim djecu(mada bih ovom malom debilu od 16 godina dao nekih 10 godina zatvora da se malo opameti,preticao je valjda) nego roditelje koji djeci od 16 godina daju da voze(razumijem da neko krisom uzima ključeve) a i one koji daju svojoj djeci da ih voze oni od 16 ili manje godina…
    Ali kad države nemamo da se to kažnjava kako treba,ginuće nam omladina.
    krivim izricito roditelje/staratelje sve maloljetne djece koja se nadju za volanom od 0 do 18 godina - sama ili u necijem krilu

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Nisam siguran kome se obraćaš iMMersion.

Ali moramo se svi sloziti da pjanima,drogiranima i đeci nije mjesto za volanom. Meni nerijetko kroz ulicu lete drogirani likovi sa svojim tranjama,mogu nečije dijete ubit.

Naravno da ćemo zaliti dijete koje nije krivo,opet kažem žalim i njegovu porodicu jer im sigurno nije lako sto je sin narkoman,isto tako opet kazem i za ove “supermene” kako ih nazva LuTheDuck,koji pjani sjednu za volan i tako ugrožavaju živote neduznih ljudi.

Za djecu ne moram pričati valjda,voze sa 12,13 godina već po naseljima,nidje policije da ih zaustavi.
    par prijatelja su instruktori voznje... kaze redovno zovu roditelji kad upisu dijete i onda ide prica - morate popricati sa njima da ne kradu kola da je to opasno!!!
    u kojoj zabludi zivis kao roditelj kad ti treba instruktor voznje da ti vaspitava dijete da ne krade kola??

mojih sto se tice, da mi sjutra kola ukradu i kad poloze, prvi bih im zvao policiju - ne bih cekao sta ce da urade

a ideje sto imaju da cu ih ucit da voze sa 10-12 ko sto uce pojedine im drugove slobodno mogu da zaborave - ja sam im rekao, sa ~18 se upisu u autoskolu, pa lagano prodju obuku, pa polazu testove, pa prodju prakticnu obuku i poloze ispit i onda kad imadnu vazeci dokument ja mogu da ih "ucim" da voze ako im sta trebadne
    mozda sam los roditelj, mozda sam i prestrog po pojedinima zbog toga, ali prosto nema potrebe, ne zure nidje, sticice sve
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

7. The Following 5 Users Say Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo poslednje je kljucno. Uciti djecu da voze sa 13-14, a sada je to trend i ranije je kriminal. Meni je jasno da svi oce opasne kuronje u familiji, al daj malo razmislite ljudi. A isto u 2025. Godini a evo ide i 2026. mi je iskreno nepojmivo da postoji momenat dje djeca “kradu” auto roditelju, jer budimo realni roditelji ga koriste 90% vremena.
    Naravno da mi je zao svakog izgubljenog zivota na ulici, pogotovo tako mladog, ali ove stvari leze iskljucivo na dusu tih istih roditelja koji nisu uspjeli da obuzdaju mlade buzdovane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. The Following User Says Thank You to Nafetz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    788
    Thanked in
    339 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    ja ti, iskeno, mogu reci da ne zalim ljude koji voze pjani, drogirani ili se opijaju i drogiraju bez mjere
    mozda sam namcor, mozda sam i neki sociopada/psihopata ili nesto - ali ne zalim
    na zalost mi je univerzum naslozio dosta tragedija u zivotu raznih vrsta, pa sam mozda i "oguglao", ali ne mogu trositi sebe za one koji sebe nijesu htjeli da sacuvaju

sto bih ja jeo sebe ako neko svjestno radi protiv sebe??
    skoro je umro rodjak koji je sebe poslao u alkoholicarsku komu - fin coek, mold, ali dzaba - pootkazivali organi nakon iste... nista... sto bi rekao pikac - ni da me takne
    jos jednog rodjaka pamtim koji je prezivio alkoholicasku komu, ali sa ostecenjem mozga. Nikad ga zalio nijesam - zalio sam mu majku sto mora da radi oko njega

s druge strane, brata koji je nastradao u saobracaju necu prezaliti dok sam ziv - otisao je da poveza pjanoga coeka kuci pred zoru iz kafane i kad se vracao sletio u rijeku - nije bio pjan, nije bio drogiran, vjerovatno umor

krivim izricito roditelje/staratelje sve maloljetne djece koja se nadju za volanom od 0 do 18 godina - sama ili u necijem krilu

par prijatelja su instruktori voznje... kaze redovno zovu roditelji kad upisu dijete i onda ide prica - morate popricati sa njima da ne kradu kola da je to opasno!!!
    u kojoj zabludi zivis kao roditelj kad ti treba instruktor voznje da ti vaspitava dijete da ne krade kola??

mojih sto se tice, da mi sjutra kola ukradu i kad poloze, prvi bih im zvao policiju - ne bih cekao sta ce da urade

a ideje sto imaju da cu ih ucit da voze sa 10-12 ko sto uce pojedine im drugove slobodno mogu da zaborave - ja sam im rekao, sa ~18 se upisu u autoskolu, pa lagano prodju obuku, pa polazu testove, pa prodju prakticnu obuku i poloze ispit i onda kad imadnu vazeci dokument ja mogu da ih "ucim" da voze ako im sta trebadne
    mozda sam los roditelj, mozda sam i prestrog po pojedinima zbog toga, ali prosto nema potrebe, ne zure nidje, sticice sve

Ne bih ja tu ništa ni dodao ni oduzeo

11. The Following User Says Thank You to iMMERSION~ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,613
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

https://www.instagram.com/reel/DS73b...NiaGZmMDRidTN6

Ne znam za vas ali meni je fetis ugrabiti vozu.
    Prema tome, šta da ti kažem?

13. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Pola sekunde da je brzi bio...

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

mnogo je drogiranih u saobraćaju, ali baš mnogo, mora se hitno mijenjati zakon
    She is only here to annoy herself!

16. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Default Crash / sudari u CG

Jeste li se zapitali( ili za one koji ne izlaze kao ja)redovi sto su u svaki nocni klub za wc su veci nego za novi iphone kad izadje... Odatle početi prvo

Satelitski resiveri/oprema

18. The Following 3 Users Say Thank You to darko cfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    210
    Thanked in
    129 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Jeste li se zapitali( ili za one koji ne izlaze kao ja)redovi sto su u svaki nocni klub za wc su veci nego za novi iphone kad izadje... Odatle početi prvo

Udjes u wc, kilo brasna na geberit

Thanks Thanks Given 
    105
    Thanks Thanks Received 
    156
    Thanked in
    101 Posts

Ko jos piša u wc?

21. The Following 4 Users Say Thank You to Cass For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

moras tamo kad nema tus kabine u klubovima
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

23. The Following 3 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    1,645
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post

Quote Originally Posted by sl0t3 View Post
    Udjes u wc, kilo brasna na geberit

nije ti to nista, bio drug do BG, posi na neki splav na dorucak... kaze otiso do WCa i cudu se ne moze iscuditi - svaki ugradni vodokotlic ima ogledalo na sebe...
    kaze on - ja zbunjen, nista mi jasno nije - ne mozes se ogladnut, ne okrece se bas ono skk

i kaze, nije mu dao djavo mira, pita sankera, ovaj mu objasni i jos veli izvuce tacnu ispod sanka - veli da necete i vi po jednu, ostalo od sinoc
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mnogo je drogiranih u saobraćaju, ali baš mnogo, mora se hitno mijenjati zakon
    Alkoholizam i narkomanija su bas veliki problem u CG.

Mogle bi ove NVO/NGO i slicni da se bave time vise, nego sto se bave pravima ovog pola/onog pola, pravima Marsovaca, i prosipaju praznu slamu za grantove.

Trebalo bi zakon izmijeniti da svako koga uhvate jednom drogiranog ili pijanog u saobracaju, mora recimo da prodje grupno psiholosko savjetovanje (narkoman anonymous, ili alkos anonymous kao sto ima vani), dje bi im svaki dan pokazivali posljedice voznje pod drogom i alkoholom, dok ne ukapiraju sta mogu da naprave ako su pijani, ili drogirani.

Usput naravno oduzimanje vozacke dozvole min. na godinu dana. Nista novcane kazne i to, jer to sluzi samo za punjenje budzeta, i kolika god. da im je kazna, to jednog alkoholicara ili narkomana (ili ne daj boze 2 in 1) nece sprijeciti da pije i da se drogira. To je slaba psiha/karakter (ili nedostatak istog) koju treba ojacati. Da je srece ne bi ni dolazilo do toga, ali posto roditelji uglavnom ne obracaju paznju na djecu danas, a bogme ni u ovih 30 god. onda ima sve vise i vise zavisnika od raznih supstanci.

Dodatno, ocigledno ljekarska uvjerenja u CG ne znace nista, i ti sto tobos vrse psiholoske provjere uopste ne rade svoj posao. Da rade odmah bi vidjeli da je osoba narkoman ili alkoholicar, ili sklon tim supstancama, i ne bi izdavali datim osobama uvjerenje da su sposobni za voznju.

Pored toga, mislim da je veliki problem sto se starim osobama koje imaju srcanih problema (ili daleko bilo su vec imale operaciju srca) i drugima sa slicnim 'kriticnim stanjima' izdaju/produzavaju vozacke dozvole. Mozda ce ovo zvucati drakonski, ali bi istima trebalo uzeti vozacke dozvole, jer coek nikad ne zna kad moze da ih okine srcani ili mozdani udar, i da ubiju nekoga u saobracaju. Ko zna i koliko je saobracajki izazvano time. Ili stari ljudi koji voze taxi, koji ocigledno imaju problema sa vidom. Znam da je nemastina, da nema novca, i ljudi su primorani na to, ali ako je vid slab, dovode u opasnost i sebe, i putnike, i druge u saobracaju.

27. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    982
    Thanked in
    708 Posts

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Ova slika iznad je iz Bečića (Boreta).

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,613
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

Uhhh, jos hibrid

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Opet Budva...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,570
    Thanked in
    779 Posts

Vrmac

Thanks Thanks Given 
    3,613
    Thanks Thanks Received 
    6,717
    Thanked in
    4,025 Posts

Meni nije jasno kako nemamo vise udesa…

https://www.vijesti.me/v/792270?utm_..._share_counter

36. The Following User Says Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Page 978 of 987 FirstFirst ... 478878928968974975976977978979980981982 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)