https://www.vijesti.me/vijesti/drust...romu-podgorica
na spisak onija koji su jači od države treba dodati i par splačina iz zete koji ne daju narodu mira.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jednopartijski sistem je bio upravo to - jednopartijski. U to doba je slabo ko bio van partije. Čak su i današnji četnikiodi sa dna kace poput Marine Jočić, Gorana Danilovića i gomile drugih imali partijske knjižice komunističke partije. Takvo je bilo vrijeme.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Razumijem te skroz.
Pročitah tekst da je bilo otvoreno negdje 2001 da oni koji su imali dosijea i njihovi nasljednici prvog stepena (kod tebe konkretno roditelj) ostvare uvid u dosije.
Još nešto, nije nerealno da ti je rahmetli đed znao kako dodje tu, pa ipak nije želio da vi znate.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...za-na-auto-put
kakva zambija. da ima države, svaku bi im kuću srušio do temelja pa neka se vrnu okle su došli. za ovo je kriv mugi jer im je dozvolio da grade dje stignu. ovakvima je dps sve omogućio.Mještani Park-šume Zagorič prethodnih dana su na toj lokaciji protestovali zbog, kako tvrde, visokih kamata koje im je država obračunala za plaćanje državnih parcela na kojima su nelegalno izgradili kuće prije oko 20 godina.
Sad ce im omoguvciti DF i mirni su
Samo nek izdrze do izbora
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jel kriv ili nije nebitno je pod zemlju je.
A ti fajlovi TREBA da se otvore zbog porodica koje su pakao prošle iako su meni i s jedne i druge strane bez takve istorije Golog Otoka a nisu ni špijali nikoga niti su bili u toj priči kao ljudsko biće velim da ti fajlovi treba i moraju da se otvore zbog ljudi koji nose neđe porodične ožiljke jer njima jes tamo neko završio i zbog besmislenih razloga.
Crna Gora je tu gotovo i vezanih ruku a Beograd je ključan što se Arhiva tiče.Zalud Crna Gora tu da ima volje kad glavni ključ od Arhiva drži Beograd.
Služba u Srbiji ima status svete krave: Svaka vlast obećavala, pa „zaboravljala”
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Imaš neki intervju Ramba Amadeusa kad odslušah zbog čega mu je otac koji je pri tom bio neki kao arheolog završio na Goli Otok ozbiljno se zamislih.Doduše on je na šaljiv njemu svojstven način kroz sarkazam sve ispriča.
No bojim se da se taj jebeni arhiv nikad otvoriti neće jer ta služba je i dalje aparat države Srbije.A da realni budemo nama Podgorica u tom smislu ništa nema, tamo je jebeno sve u Beograd jer to je bio glavni grad Yuge.Savezno Izvršno Veće.
Sve se menja, služba o(p)staje.
https://youtube.com/shorts/6xh1keT2S...TVFuPiOSpaQJAz
Ne bi me iznenadilo za Goli Otok da je bilo svega naročito kad je Crna Gora u pitanju jer tamo je najviše ljudi pozavršavalo teško baš da ta statistika govori išta drugo no da je ođe narod do srži iskvaren što veli MedoJe brat brata bi izda.Što veli jedan notar ja se opučih od sporova i sporova.I to sve među braću.
Pa i Milošević pokojni je porijeklom Crnogorac što meni to zboriš.I onaj Vučević ponosno veli da je iz Kuča.
I još je zborio da će Crna Gora proći ka Ukrajina.Matija Bećković je porijeklom Crnogorac.
No koja ti je poenta, možda da dođemo do fenomenologije kad izdaš svoju kuću ***** si tamo i ovamo iz svake perspektive.
A ovo iako ne volim ovu društvenu mrežu nešto ođe da postavljam ali u skladu sa fenomenologijom sa kojom se ni dan danas raskrstit.
https://www.facebook.com/share/v/1BQAyofRjm/
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Poenta je da ti voliš ili imaš zadatak kako god se uzme da skrećeš sa suštine.Jesu oni Crnogorci,Aboridžani,Englezi ili Rusi je nebitno oni su službenici DRŽAVNOG ARHIVA takva im je funkcija u državi SRBIJI đe GLAVNI ARHIV.Oni su tamo službenici, i tu se sva priča završava.Nalog ide sa VRHA.Dakle, NALOG da se otvaraju arhivi te prirode.Po ugledu na otvaranje ARHIVA jedne od nazlokobnijih službi a to je ŠTAZI.Eto se i arhiva Štazija otvara odnedavno što ne bi saveza komunista Juge.
Ti bi izgleda ka ovi političari da svedeš to na nacionalne osnove, ali za to nađi drugu adresu.Takođe nemoj da se trudiš da me poćeraš na svoju vodenicu to viđi nekog vola kome moš ular stavit na vrat.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks