Koji mi?
A nemoj tako. Niste vi dali desetine miliona rad molitve no da kupite ljubav i pristup Amfilohiju. Jer ste prije toga upropastili drzavu i izdali ideologiju kojom ste se busali.
I zna se ko je taj neko ko je dao te pare. Jer isti taj se ubrzo poceo baviti jezickim i nacionalnim bravurama na onaj najpipunovskiji nacin. Odatle i Instituti, Fakulteti...
Koji mi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jedan od govornika na blokadama Bojan Terzić i još desetak mještana Zete kažnjeni su zbog nepropisnog parkiranja na jučerašnjem protestu, saznaje portal ADRIA.
Policija se “dosjetila” da ih na taj način kazni, nakon što su juče blokirali kružni tok Nikšić-Cetinje, nezadovoljni zbog početka radova na izgranji postrojenja za prečišćavanje optadnih voda u Botunu.
U prijavi u kojoj je portal ADRIA imao uvid, navodi se da je Terzić svoj automobil parkirao u kružnom toku i tako ometao učesnike u saobraćaju.
Mještani Zete, koji su dobili kazne, smatraju da “slanjem patrola na kuću” pokušavaju da ih zastraše.
Oni su danas policiji prijavili protest, a blokiraće dvije saobraćajnice – most na Sitnici, prema Cetinju i kod restorana „Jezero“ u Vranjini.
@remark ahahaha
NHM dpsovče stari.A makse kad krenu ove priče vi,vaši tačno post ne treba ni uzimati za razmatranje.UM ono stavljanja ljudi u imaginarne skupove ili BOT.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Јел се они ово спрдају?
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Treba uzeti znacku i broj tom policajcu pa u Rozaje ga poslati
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ahahahha evo ti ćeš ga poslati.Daleko bilo koliko nam je u korupciju policija,carine i ostalo.
Zamisli prijaviš nekog vola načelniku a on još šnjime ima dil jer ga je tu i postavio logično da su u dil.
Tako i koridore puteva droge i oružja drže.Od devedesetih.
Ovo je kriminalna država.
E JBG ovo upućeno Dragićeviću mislim Gandalfu sa foruma koji isti više ne posjećuje JBG Dragićaviću jesi ti ono slavio kad se slavilo uz kliku da Pane Da Osvježi?Uz ekipu os Marka Begovića i Dritana?Jesi ti ono zborio da DPS i DF se sluste ispod 15%?Jesi proguta sranja kad se slavilo uz veseli se srBski rode.Jesi.
Što bi kad se ušlo u koaliciju sa Demokratskim Frontom sad plačete?Ah jesi ti ono Dragićeviću nešto sa Spajkijem mislio nešto.
Ono Dragićeviću mani se politike nije za tebe ta *****.
Ovo, ti Dragićeviću nije smetalo eto ima nas podosta kojima jeste ovaj povampireni srBski nacionalizam a ti vazda imaš bazu tamo u Australiju ako ođe rat jebeni rat izbije.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-01-26 at 20:01.
Policija je danas tokom protesta Botunjana sankcionisala 13 osoba, koje su, kako je saopšteno iz policije tokom neprijavljenog okupljanja u naselju Donja Gorica svojim vozilima blokirali saobraćaj...
Da je vjecna...
Pa dobro i to je nesto... vjerovatno se cesljaju dozvole za oruzje, moze cak i pretres kuce da se napravi potraga za oruzjem... moze i vanredni pregled kod psihijatra jer zasto neki covjek blokira put drugome? Nije normalno pa to ni zivotinje ne rade
U životu put ne bi mogla da blokiram u moj mozak koji misli da tim putem neki oće majku da vidi, ili dijete u bolnicu da poveze to je ološ gola nema tu što da se raspreda za psihijatriju su više no išta.
No na nerve mi ide ovaj Dragićević ka sad se sjetio nečega đe bio kad su ovi u brak ušli njegovi URA-ši sa demokratskim frontom.Ta ***** su vazda nešto blokirala Q im je puca kako se to reflektuje na ostatak stanovništva.
Last edited by Bluemoon; 17-01-26 at 20:15.
I dobro dobro se ja sjećam kad je DF blokirao saobraćajnice pred rat u Ukrajinu mislili su ođe Putin tenkovima da im ušeta da mu tenkove kite cvijećem.
No su im Ukrajinci pobrkali račune.*****.A sad nek se kolju oko kanalizacije ko ih jebe za bolje i nisu.
Zasto toliko hejta na gradjanski aktivizam?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...etnost-u-budvi
Budvanska opstina zivi svoj san. Porez na nekretnine kao rudnik zlata.
Dragicevicev gradjanski aktivizam.
Ako ti se ne svidja DF, napravis DF salatu. Stara politicka konstanta.
Last edited by Bluemoon; 17-01-26 at 21:29.
Dritan je mijenjao Vlade kao carape. Sa sve 5 poslanika. Za Crnu Goru renesansan lik. Kako je ZdraFka poslao u penziju a bio se Profa bas nameracio da jase. Cak je prvi dan na poslu premijera dosao taksijem. Taj put i jedini put.
There are currently 9 users browsing this thread. (2 members and 7 guests)
Bookmarks