Ako imas neku paklenu vezu onda postoji sansa, bez toga ne
Ima jedan plac, ogradjen, i u katastru pise da pripada opstini PG. Da li bi mi Opstina izasla u susret i prodala mi ga? Rade li to uopste? Dje, kome da se obratim, mozda Direkciji za imovinu GG?
Nisam Bato Carevic pa da drugacije rjesavam.
Sve su kuce oko tog placa pa nema prostora da mogu da naprave tu nesto korisno, mala je povrsina, 400 kvadrata
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako imas neku paklenu vezu onda postoji sansa, bez toga ne
Salji mail nekom iz opstine, sigurno ce te setat lijevo desno sa mailovima dok ne dodjes do nekog ko zna moze li ili ne.
Prije par godina, u Zeti je bio jedan prelijep plac, isto se vodio na opstinu, 400 kvadrata. Nisam ga uzimao jer jer uslov za gradnju kuce plac od 500 kvadrata. Provjeri i taj dio oko potrebne kvadrature ako planiras da gradis nesto
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
PG to rijetko radi (za vecinu), ali DG je tu bila nekad bolja, narocito za sela
Nekad je bila procedura da se obratis zahtjevom Opstini pa onda cekas 14 opstinskih procedura - odluke, zahtjevi za misljenja, predlozi pa sve to na kraju zavrsi na sjednicu SO da se da saglasnost za otudjenje drzavne imovine i onda kad tu prodje je islo ka Vladi da i ona da saglasnost jer je to ipak drzavno
Znam da je bilo nekih promjena u tim procedurama i da su pisali portali da ce biti teze jer rasprodasmo drzavu, ali najbolje da provjeris direktno sa opstinom
Pocni od Uprave za drzavnu imovinu - oni ce te znati uputit 99%
Zna li ko kad i dje su ove blokade danas u pg?
Refresh
Danas valjda nema blokada.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Nice. Hvala. Preleceh portale ali ne vidjeh
Jel istina da je ono klempavo smece bio citavo vrijeme u Bg dok su trajale odje blokade?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Mislim da je završio on misiju, kod pofino Zećana... Ono što je pomenuo zastavu i jezik ka kompenzaciju za Botun, bogomi su mu zamjerili, bar ove što ja znam a čoče su se "iznenadili".
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Koja je firma najpovoljnija za selidbu Bd- Pg?
Jos ako bi mogli da rastave plakare, krevete i onda ih namontiraju ponovo u Pg
Ne znam je li to nesto uobicajeno niti koliko kosta, mozda je isplativije jednostavno prodati taj namjestaj, nije preskup - Namos/Zecanka stajl
Kutara je to rastavljat i ponovo sastavljat...oce nekad da to bude malo klimavo kad se ponovo sastavi. A jos ako si ga uze nedje u salon namjestaja, a proizvodjaci znaju i da zalijepe dodatno....a majstor ce te odrad, jer to nevoljno rade
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imas insta selidbe transport tim tim
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li neko kontakte za eloksiranuna potezu Nk-DG-PG, koje bi bile najbolje ponude za odnos cijena-kvalitet, koliko se sad kreću po kvadratu?
Forever young, i want to be forever young
Ovi sa insta djeluju ozbiljno, hvalaa!
Kolko je meni poznato bez javnog poziva ne moze.. jer mozda bi jos neko kupio taj plac i ponudio vecu cijenu od tebe. Kad bi se tek tako radilo i rasprodavala imovina onome kome se svidi, ne bi nista ostalomada kad vidimo sto se cini
Ako ti se plac granici sa tom parcelom, onda je druga prica
Nijesu precesto ti oglasi ali budu. Znam da su se jos prije ovog buma (nedje 21.-22.god) prodavali neki manji placevi na Stari (bas Stari) i bila je javna prodaja od 170-180e kvadrat pocetna cijena. Imajuci u vidu skok cijena, sad bi trebalo x2
Last edited by 357; 19-01-26 at 21:07.
Jedam koj prijatelj je prodao jedan plac, neka firma je bila u pitanju, dogovor, kapara, ugovor...i trt...firma u stecaj, ovaj duzan prek firme bogu i narodu i drzavi, to jest opstini za poreze..opstina uzme taj plac, ili ga blokira kao imovinu firme, ne znam tacno, uglavnom, on ponudi opstini da plati ta dugovanja u zamjenu za plac ili da mu ga opstina proda, nema teorije da su htjeli. Tako da kupit nesto od opstine..ako nijesi Celebic, Radovic, Buric...i slicni...tesko
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moglo je nekad, DG je imao "fiksnu"cijenu za odredjene lokacije - ali si svakako morao proci svu ostalu proceduru
Sjecam se da smo mi gledali na Daljam plac prije skoro 20 godina i da su mi tad objasnjavali.
Nesto tipa ovako:
Zahtjev, pa se opstina Saglasi da mozes da udjes u proceduru za kupovinu dijela parcele X
Pa premjer geometra i parcelacija
Pa im predas elaborat da ga oni ocijene i posalju na misljenje sluzbama (tipa ima li uticaja na vode, planirane puteve, struju sta sve ne) - lakse je bilo sto je van DUPa
Pa kad se svi sloze onda se i opstina na neku sjednicu slozi i dalje je isao predlog ka Vladi
Kad se na vladu sloze onda kupoprodajni
Ali to je trebalo da traje barem pola godine u idealnome slucaju
Opet kazem, pisalo se da su mijenjali zakone - kome u korist treba pitati Upravu![]()
![]()
Dje u PG da nadjem ovakve trake?
https://share.temu.com/8boESlH7whB
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
Ima li neka računica za troškove izrade elaborata za upis bespravnog objekta u katastar, od strane geodetske firme?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Rade li restorani po primorju van sezone?
Petrovac i Budva specificno.
Kakav je Petrovac za setnju sada?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks