Poker face, čuš.
Meh, bolje u ruku nego u oko.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A to samo na fotku.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Meh, bolje na slici nego uživo.
Osjećam da će Knez da mi traži da mu platim tantijeme.
Pojma nemam što je s tim likom sad a i ne zanima me.
Pratim jednu psihološkinju na insta. I predstvalja ona post dje uči kako treba da se postavi 10 pitanja partneru da se vidi jel spreman za ozbiljnu vezu. Nedade mi djavo mira ja iskometarisah da je meni cura to postavila pobjegao bih glavom bez obzira. Kako me popljuvase zene, masakr, takvi ste svi kukavice, slabići…
γνῶθι σαὐτόν
Ma ono tipakako vidis nas za 5 godina itd. Ne mogu se vrtat sad tamo i trazit post traumaticno mi je iskustvo![]()
γνῶθι σαὐτόν
Ko ti je kriv što ulaziš u sva ta sranja mislim koji Q ti je sve to trebalo.
A kad se već ispovjedaš ispovjedi se do kraja.
Podsjećaš me na jednoga što vic priča i stane na pola.
Ka ona pjesmica deset ljutih gusara došlo u moj krevet.
Makse jadan makse u te godine budi malo u ozbilje.
Last edited by Bluemoon; 16-01-26 at 21:30.
Meni cerka veli pricamo negdje da ona 6 mjeseci tako testira nekog. Sve mi se prevrnulo. Veli testira ih. Prolaznost nikakva. Reko da te tata nauči…svedosmo to na mjesec. Ne bi joj pravo. Ko zna oce li poslusat.
γνῶθι σαὐτόν
Za kraj srednje nas fotkaše na stepenicama ispred ulaza u polovičnom sastavu. Nisam tad pokupio fotografiju. Odlaskom na studije gubio se kontakt.. Nemam pojma šta se kasnije zbilo s većinom ljudi i kako su završili luzeri, štreberi, drogaši, paraši... Bilo bi fora da neko napravi FB niz - Đe su i što čine u 2026.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Meni kćerka traži pirsinge tako da ne drami.Nekad mi stvarno od moje dođe da se roknem.
I još tegove traži veli dva od 5 i jedan od 15.
Soba joj je vazda zatvorena ka da je nuklearna stanica.Ogledalo dok nisam joj kupila u njenoj srazmeri meni je upadala u sobu ka gerilac.
Cijelu Crnu Goru sam joj dozvolila da sama prođe što vozom što autobusom.Slušalice iz ušiju ne vadi.
Da mi nije sinčeta tačno bi se roknula.
A ja sam tu liberalan sve je dozvoljeno pirsing tetovaže, alkohol, lake droge… imaju sve i ok su. Nisu gandzu prijavljivali, a ovo ostalo jesu i ne pretjeruju. Valjda kad im sve dozvolis…al nije to kod mene bas ono dozvoljeno ti je sve vec ono “ok, moze ali ako ode to predaleko…” Sta je “predaleko” ostavljam njima da definisu i uvijek su stroziji nego ja.
γνῶθι σαὐτόν
doruckovala sam u 7am, qq
nothing comes from violence and nothing ever could
Jedini muskarac koji bilo kojoj zeni moze reci da ucuti i da mu ona uzvrati sa osmjehom je fotograf
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne valja se, veli, žalit.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks