Taj je ženski polni organ
Forever young, i want to be forever young
Nekad ni ne znamo da nas nešto nervira dok nas neko ne podsjeti na to, pa dušim, unaprijed se izvinjavam
Skoro mi se sestra požalila kako joj se požalila drugarica na jednog dr, kako je grozan.
Problem sa miomom, pa oko toga, i izložio joj je opcije, i rekao da moguće da će teško moći ubuduće da ostane trudna (a ima dvoje djece). Rasplakala se pred njim na šta joj je dr bacio komentar "plači dušo, manje ćeš piškiti"... izašla je šokirana.
Da sam bila ja, mene bi podsjetio na mog pokojnog đeda koji je to znao da nam kaže kad smo bili mali i bilo bi mi simpatično![]()
Naš narod ima jednu ružnu osobinu, posebno žene, đe misle da dr iz neke struke treba da im izigrava i psihologa, a što nije njegov posao, niti su plaćeni za to.
Isto tako, žene koje plaču nadređenima, ja to ne razumijem. Valjda imaš doma sa kim da kanališeš stres, nije dužan kolega/inica da to trpi. Meni je to nezrelo, koliko god da sam sa druge strane osoba kojoj ne smeta da vidi/čuje tuđu slabost kad se prilika tako namjesti, ali granice neke trebaju da se znaju.
Ili je sve to prosto umišljajno femkanje, pa se onda čude čudesima te ih snađu u životu.
Baš ne znam.
Kao mali nauče da kad naprave tantrum i počnu plakat, obično iil dobiju to što žele ili izbjegnu ono što ne žele, te na kraju to postane modus operandi osobe koja je samo fizički zrela.
Pa kad takva osoba naleti na drugu osobu koja ima kompatibilni poremećaj da izigrava nečijeg spasioca (ili jednostavno ne kapira da suze ne moraju bit velika stvar) odoše polako oboje u 3pm, ali to je već druga tema.
"Kao đeca nijesmo znali što je 'sušto' ali nijesmo voljeli kad ga ima doma."
Nema nervoze, sem gluposti svakoga dana.
Oguglah, veli![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Zasto se ljudi na telefone koje su nedje ostavili kao poslovne javljaju sa "alo", pa jbt zivot, zovem danas Aliance u PG da vidim za nekog clia, veli covijek "alo", ne znam u momentu koga sam dobio.
Mozda sam ja osjetljiv pa mi ove stvari bodu usiali dje god sam radio, a da je bilo poslovnog telefona, znalo se kako se javlja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sve novije generacije ce sve gore i gore raditi posao, jer obuka vise maltene ne postoji, a i ljudi su nezainteresovani da rade profesionalno.
Komunikacija je postala neformalnija, sad je dopisivanje preko vobera vocapa i sl kanala, dok se nekad znalo preko mejla samo sluzbeno komunicirati i to je to.
Kad vlada lajkovima na vocap usvaja zakone, sto ocekivati od obicnog naroda
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nove generacije kad upanu u cajtnot sa obavezama na fax pa mi traže da im pomognem u 5 do 12... A ovom mom tuljanu je fino đed pokojni govorio: "Ne oštri se nožić pred Božić", ali zaludu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Hercules,koji ZAVODI red na temi RAZVODI.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Реци поново ако смијеш.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ENP Monteput aplikacija
Kakvi su ovi developeri/Banke ili ko je već kriv za debilnu aplikaciju. Ajde što traži jednokratni kod za uplatu novca, nego ne možeš da otvoriš poruku da prekopiraš kod a da se jbna ENP aplikacija ne vrati na ponovni unos kartice. Zainat neću da “zapamti” moju CC…Znači ludilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekavica u izvođenju nekoga ko nije iz Srbije. Posebno naših (CG) političara, novinara i, naravno, Andrije Miloševića.
U onoj drugoj iskreno uživam.
Stari hit grupe Heart "all i wanna do is make love to you", ospice mi iskoče, vooouvo
I ja pravim razliku između, pazite sad - muške ekavice i ekavice nekakve, ne umijem to opisati, možda je više u pitanju glas, neki blagi ton, na granici isfeminiziranog, neutralnog, mrtvog, bez karaktera... ne nervira me, samo zapazih da mi ne prija pa se ni ne srijećemo...
Kako su dosadni ovi iz agencija za nekretnine
Ako te zanima zoveš na telefon pa se informišeš, a ne svaki dan poruku šalje na viber.
Mada valjda bi svako normalan skapirao da me ne zanima čim mu ne odgovaram...
Navukla sam sebe na oslić. Nervira me, jer će mi, na kraju, dosaditi. Kao avokado, kao sve što ide na repeat.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks