Moja žena
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
PTSD od rata devedesetih ja to tako vidim pa reko što će greote.A ja sam više navikla no mi je teško zbog moje kuce napolju baš prolazim zbog nje paklove zbog ovoga.A računaj tek kakve paklove prolaze djeca i roditelji djece sa autizmom.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Reci mi molim te, da su i oni počeli.E jada, pretpostavljam da misliš na onu u Baru da ti je pobliže.Ova u Podgorici mislim da nije nikome pobliže sem autima koji se tu redovno rokaju jer se naglo usporava a ona u Nikšić je ka neka tajna baza par puta vidiš sestre i to ne čuju se uopšte.
Evo reko neća ali jezivo me nervira sva ova gungula oko božića i nove godine ono ne moš se opstat ka da je smak svijeta.A nervira me samo lete kamioni koka kole biće slavlja uz te izgleda obilato.Kad vidim kamion koka kole baš se iznerviram.![]()
Znači, još da dodam na spisak što me nervira neka paranoja u narod ođe valjda to vuku od komunista, a možda i što vole druge da špijaju čak i bez računice pa misle da su svi tak'i.Još kad to primjetiš ne moš ni da kažeš nije me niko posla' onda bi tek posumnjali.
![]()
Tebi je svaka druga kako te neko nervira..opusti se izadji napolje malo
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Last edited by Bluemoon; 26-12-25 at 00:02.
Da mogu kako da te blokiram bi vjeruj mi iz svake teme sa negativnom energijom i mržnjom iskačeš ka sektas najveći. Biciklo ti je jedini lijek
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Ja tebi savjet ne tražim ako mi ikad bude treba ti si posljednji od kojeg bi ga tražila.
O Rakunu si temu otvorija da ga satanizuješ jer ti smeta on o tebi takvu i bilo kome na forum temu ne bi otvorio a ni ja NIKAD.Rakun je bio ipak blago foruma zamisli a ti voliš da otvaraš teme i ovako ka kobac recimo sad na mene da salijećeš hahhahha kobac mišar ali ja te se ne plašim odma da ti rečem.
Evo da dodam što me još nervira padobranska divizija na forum.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-12-25 at 00:17.
Zapravo, izvinjavam se Rakun je tebe blokira.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...74#post5206874
Znači ne bi vjerova, koliko si mi veče uljepša na ovu temu.
Video svakako preskoči.
On je za mene kad mene nešto nervira da me isti relaXira.![]()
Last edited by Bluemoon; 26-12-25 at 00:34.
A još si mi obnovio sjećanje na temu koju si ti otvorio, a ja takvu temu nikad otvorila ne bi da sam tamo ostavila upravo ja posljednji post, ovo me zapravo nije ni nerviralo ne me jezivo užasavalo.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...01#post6016501
Koliki skup degenerika, od voditeljke do sagovornika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam uopste debeo da bi se precerano nervirao ali sam htio stomak da dovedem u red, da je ravan... I dodjem kod majke, ona napravila bajadere i bombice, a ja sto cu, pa sve po njima... Onda sam shvatio da bi me samo neki javni posao mogao disciplinovat jer bih se onda sjetio da me ljudi gledaju na tv/sceni i ne bih jeo slatko
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad sam nemoćna, odnosno kad nešto ne zavisi od mene.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Rijetko sta je gore od kolega koje kao brinu za finansije firme, a firma logicno nije njihova (lise finansijskog sektora i guess). Idemo kao firma na konferenciju neku u San Francisko sredinom Marta i kao pitaju ovi koji cemo hotel i sta kad kolega salje neki usrani motel sa zajednickim wc-om kao da idem u dom na nedelju dana da zivim a ne tamo idemo 4 dana da blenemo na tu konferenciju. Najgore od svega je sto sad kao ja ispadam necoek jer sam predlozio skuplji, al normalni hotel jer za tih 7 dana moram guzicu prati tamo....
Tebe? Pa ti si, veli, rođen za zajebanciju! - znao je da kaže moj đed kad bi mu se unuk (moj brat) požalio na brata koji ga nešto zeza
Ali, potpuno je ispravan stav da ne dozvolite da vas zae8avaju, no da snose posljedice.
A što bi s onim 'ko se ljuti uvalim mu kruti'? Ne valja bit osjetljiv na zajebanciju ako je u pitanju samo šala, e ti ga je đavo izio![]()
To često znam reći jer su mi i to "prenijeli" samo nekako šapatom jer sam žensko![]()
Nastavak je samo za muško društvo.
Ko kaže izda je!
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Sto bi rekli stari Feničani - hebao ne hebao, qrcu vrijeme prolazi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Davala, ne davala, uvenućeš...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks