Golf 5 2.0TDI
Gubi vodu, posudu citavu iscijedi dnevno.
Dimi bijelo na auspuh na prekide.Ne nabija pritisak u posudu, a i sami sistem je istestiran pod pritiskom, drzi, kazaljka se ne pomjera.
Postoji li majstor u PG ili DG koji moze u skorije vrijeme da pogleda auto i da tacnu dijagnozu da bi se auto sto prije radilo?
Kod trojice smo bili, svi sumnjaju na glavu, sto je ok, ali niko ne moze da uzme auto prije kraja februara-pocetak marta...
Pa ako na to dodamo jos trazenje glave, pa slanje te glave na obradu, pa cekanje da se smilunu da Milici ili Zlatko Jovanovic odradi glavu, to je znaci pola godine.
Ako imate kakvu preporuku za majstora, pisite...Da bi se odma krenulo sa trazenjem glave ako ova stvarno jeste pukla
Ako je 16v bkd, smijem se kladit da je glava
Aj probaj 067475303, možda mogne da pogleda
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Miloš se zove momak u Kosić ima servis
Sto se radi s golfovima, evo bratu sestica steka nesto...
1.6tdi 105ks 2011
Kad se upali ledan cuje se metalik zveketanje visoko nedje kao u glavu motora...Ne bih rekao da su dizne(prije 2 godine su radjene), zvuk poput hidropodizaca.
Kad se ugrije, taj zvuk nestane...
Medjutim nasumicno se javlja drugi zvuk, opisao bih ga kao homokineticki zglob tek kad krene da propada ono(ono lupkanje) i mijenja se s brojem obrtaja...Javi se na 15-20s pa nestane po nekoliko minuta i opet tako...
Cuje se kao da dolazi naprijed, ali nedje iz dubine motora.
(motao sam po parkingu, nisu zglobovi i poluosovine, ne bi trebalo ni kvacilo ni zamajac)
Al opet valjda nisu lezajevi radilice ili nesto, jer se ne bi random javljalo po par sekundi?
Ja se nesto ne razumijem u ove vw tipove motora, al mi je palo na pamet da nije poceo dolje kajis od uljne pumpe da se raspada? (ako ga ima)
po izgledu bih rekao da je to cayc motor
(egr i dpf su off btw)
Ne znam iskreno, ali ako nije sentimentalno vezan za njega to je najbolje na oglas
Krene li da traži šta se čuje ima da skuca 5000€ u njega
Iz iskustva pričam...
A vidite da nije kakav pleh/lim od vibracija
Plus stabilizatori, treci kais, druga remenica...
Prema tome, šta da ti kažem?
plus ili minus?![]()
Plus ako pricamo o djelovima, minus ako pricamo o cijeni![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako kome treba kodiranje i otkljucavanje raznih stvari javite se, povoljno za forumase
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam je li se sta mijenjalo ali
2014-2015 narucih vcds sa alija i za pola sata završih sebi svašta… posle čujem da po stavci uzimaju 20-30€ …
Najlaganija pljačka informatički nepotkovanih
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Pa to je postao alat, bukvalno ulje ne mozes bez toga zamijeniti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako vam trebaju novi OEM djelovi saljem kontakt kome treba da ne čeka u rokšped bzvz po 15dana pritom momak donese upola brže…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisi broj telefona i za koliko vremena moze dy nabavi djelove
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks