Stvarno coeku da ne bude zao kad nesto ne radi na auto kad moze od Takumija uzet djelove za dzabe pare
Imate li koga da preporucite da zamijeni set kvacila i zamajac za Pezola? Nekog sa kim se necu jurit mjesec dana po mogucnosti![]()
Da tako odradih tako jutros.
U Lovćen sam pošao, 30e je sa svim taksama (izabrao sam da oni pošalju) duplikat.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Stvarno coeku da ne bude zao kad nesto ne radi na auto kad moze od Takumija uzet djelove za dzabe pare
Imate li koga da preporucite da zamijeni set kvacila i zamajac za Pezola? Nekog sa kim se necu jurit mjesec dana po mogucnosti![]()
Otpad u PG da mogu potencijalno naci prednji branik za Golfa 6 i eventualno haubu?
EDIT: Dje mogu naci 4 celicne felne 16" za isto auto i kako se krecu cijene?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Probaj kod Vuksanovica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Može li mi ko reći je li mazdin dizel motor 2.2 2016 loš toliko da se ne isplati uopste razmisljati o kupovini tog auta
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Bolje uzmi bmw da imas razlog sto ulazes...
Ali takumi ce ti to bolje objasniti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Necu ja da kazem nista. Neka narod radi sto im je volja i sto misle da je najbolje.
Last edited by TAKUMI; 14-01-26 at 11:35.
A sto napravi od sebe Grebovic ... nagrdi se sa BMW-om
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dje najbolje zamijenit baterije na kljuc za 2 auta?
Za Megane je ona pljosnata tanka CR2032, tako nesto... Ima ih i u Voli, kod kase...
Odavde ------>
Dovde
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Koliko je stara ova Peža?
Corolla 2021 mi stojala 2 mjeseca bez paljenja i pojavila se check engine lampica. Ima li ko onaj Komp da pogleda mi to jer pretpostavljam da je greška. Ili da ga u tojotu vodim
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Imam Toyotin komp i mogu da pogledam ali mozes i da skines klemu na 30 minuta jer pretpostavljam da je P1604, startability problem. 2 mjeseca je puno.
Radi li ko mali servis u Castelanu? Kako ste zadovoljni generalno njihovim servisom?
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Da li clio/twingo 1.0, 90ks mogu da maknu s mjesta ? Nesto mi je ovo presmjesno, ali majka navalila da uzme nesto od ovo dvoje, ali nikako dizlo, samo benz.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Iz RTCG dostina rade u Castelanu sve servise a moze na rate
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks