Hahahhaha pocera za vukom po podgorici .... i na kraj haski hahahhaha e qqq
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...asla-pravi-put
Odlazi nam Dzudi Rajzing Rajke. Za vrijeme njenog mandata prodje sa mirom crnogorski slucaj demokratije iz 2020 opterecn ozbiljnom krizom, ubrzanje prema EU, uhodavanje novih vlasti, spoljnopoliticki uspjesi Jakova.
Ucestvovala je u brojnim humanitarnim akcijama (bez nje ih ne bi ni bilo), podijelila brojne savjete, dominirala elegancijom. Rastajemo se sa nasom uciteljicom i zelimo joj sve najbolje.
Hahahhaha pocera za vukom po podgorici .... i na kraj haski hahahhaha e qqq
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Rajke. Waaat?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dzudi Rajkard Gulit.
Evo ga "upalih", nek' sve ide dođavola.
Koliko pažnje (javnosti) toliko slabom glumcu.
Ko se lača mati...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Po nacionalnosti imigranata mi smo tamo medju najvecim % korisnika socijalnih pomoci tako da me ne cudi, odma tu sa nama su kosovari albanci i makedonci
https://x.com/TRTBalkanBHSC/status/2009520064052052023
Evo, uzeti sa ogromnom dozom soli logicno al ima ta lista sto je Tramp izbacio, naravno upitno je kolko se tu moze vjerovat al ne bi bili pomenuti da to stvarno nije slucaj. Takodje, pretpostavicu da u ovo ulaze bas bilo kakva socijalna pomoc a kod njih imas razlicitih pomoci za razlicite stvari, razlicite vrijednosti logicno...
Očigledno su Albanski iseljenici dobro razradili tu šemu, pa uče jedni druge bez obzira iz koje zemlje dolaze.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
37% ljudi iz CG je nakaceno na socijalu, po ovome.
To je bas masu, Srbije nema na listi.
Za nas mi ova informacija djeluje bas pretjerana. Jedino ako su plavljani, gusinjci, tuzani i ekipa, jer su oni najbrojniji i znaju sistem decenijama.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Sa obzirom da je kod nas i u Albaniji broj ljudi koji zloupotrebljava turisticke vize OGROMAN, meni ovi podaci imaju smisla. Pa gle cuda Hrvata i Srba nema, sasvim slucajno se u Hrvatskoj i Srbiji znatno lakse dobija i turisticka i radna viza nego kod nas, sasvim slucajno oni nisu na ovoj listi zamrznutih drzava a mi jesmo :P
Saldo je nula
Evo blokada u Donjoj Gorici, kod salona Grand, na kruznom...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Lazare brate cujemo li se? Blokiran ti je glavni grad.
Neki ljudi su parkirali auta po kruznim tokovima. Sto ces da uradis?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mještani Park šume Zagorič blokirali su kružni tok u podgoričkom naselju Zlatica, na ulazu za autoput.
Mještani Park-šume Zagorič blokirali su kružni tok, protestujući zbog, kako navode, visokih kamata koje im je država obračunala za plaćanje državnih parcela na kojima su izgradili kuće prije oko 20 godina.
Naveli su da traže da im se ukinu sudski troškovi i kamate koje su im, prema njihovim riječima, nametnute u postupcima povrata zemljišta.
Poručili su i da zahtijevaju reviziju odluka kojima je zemljište vraćeno u privatne tokove, ističući da smatraju da je postupak bio nepravedan prema sadašnjim korisnicima tih parcela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najavljene, veli, blokade
There are currently 16 users browsing this thread. (3 members and 13 guests)
Bookmarks