Što Š prirodna selekcija što ti nije jasno?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
hm,ode star polako u zaborav...
...
Što Š prirodna selekcija što ti nije jasno?
Korpica...![]()
...
Starwalker je drug moj najjači.Postao u jednom trenutku.I od tad on je drug moj najjači.
No ti nešto ne kontaš da je ono bila ironija?
To što ti žene posmatraš kako posmatraš to je tvoja stvar.Ako si već reka da ćeš da zaobilaziš u široke lukove mene i moje postove drži se toga.
Last edited by Bluemoon; 14-01-26 at 23:30.
Blumun ne kune majka sina sto kocka, nego sto se vadi.
Ja bih...srećom nema te još na borilačke sportove...
...
Evo kćerka oče iste da mi upiše možda me bude.
Plači.
Apstiniraj malo od foruma...pa se vrati na ovu temu posle![]()
...
Neću.
Sama donosim odluke na tu temu nećeš ih mi ti donosit.
Nego koje si ti to godište da mene nazivaš matorom?Greote.Ti si dobrano stariji od mene po spiki.
Jebe te neki kompleks?
E da, baj d vej JigSaw je u stvari kul lik za razliku od tebe.
A naređivat mi nećeš nije moga ni rođeni mi otac a ne ti anonimusu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-01-26 at 01:02.
OT
Više volim ulogu SADO ulogu MAZO ne volEm.
Bolje i Mirolsav ilic muzicki nego tiesto i slicna bratija sto se mene tice... volim muziku i ne pravim podjele po zanrovima al te primjese euro dance-a to mi bas ne pase. Jedna u 7.000 numera mi bude ono eto podnosljiva.
A no mercy -ju s obzirom da vidim da zna sve o meni predlazem sledece:
Prvo duel u sportu koji pozeli, onda da skinemo tu bocu jabuke odma nskon sporta, da tako smrdljivi i pijani odemo u lokal koji pozeli i da pokaze prstom na djevojku koju ne moze da smuva trijezan
Nemo' da bude lord have mercy posle
Last edited by zubizaretta; 15-01-26 at 04:15.
#nekavisvadjenatemeosexupravda️
Ne moramo smrdjet' onda u javnosti, ne isplati se, zar ne?A rakija, lokali, sport... Na nista od toga alergican nisam!
No tengo problema con nada![]()
Jeste, jedan je od onih koji druga nikad ne bi izda.To kod muškarca ponajviše cijenim.
E pa, nije ni čudo te je bijela kuga udarila među ovi narod... kad više vole o seksu na Politiku razglabat, no na Seks i erotikuOvamo mene kastigate što bolestan sex teme otvaram, a kad Služba snimi kakvi soft video, ne mošte dočekat da svi sablje isučete, i juriš u krvavi boj da se glave skidaju za političku Budućnost Crne Gore
Nego, da oživim temu, imam anegdotu
Bio jednom jedan Erih Marija Remark, čuli svi za njega. Za svaki slučaj, evo slika
Zaista, ne moš reć da je bio neka ljepota od čoeka.
Ma, izgleda da jes bio nešto vrhunski elokventan, i ko zna kakve je mađije sve umio.
E je, baš ovakav kakav je na sliku, ponajljepše žene svog vremena imao. Marlen Ditrih, Hedi Lamar, Polet Godad.... niz bez kraja, svega mi
Ostao im je i u pisane tragove, i to samo tako. Zbog Ditrih je Hemingveja na dvoboj zvao, no ovaj biće nikad nije bio dovoljno trijezan, a ''Sag mir, dass Du mich liebst'' (pisma koja joj je pisao) bi, i svaki romantik i svaki erotik ovog svijeta, obavezno trebalo da iščitaju
Ostao je i on njima u nekakve memoare pojedine. Ostao je i zapisan tu, u više navrata, kao ''najbolji ljubavnik kojeg su imale u životu''.
Što bi sve, naravno, bilo ok, nije zgodan ali umije čoek te neke vasionske magije, ima ih kojima se tako dalo... Da E.M.Remark, po sopstvenom (pisanom) priznanju, veći dio svog odraslog života nije bio totalno impotentan (citat)
Ahahahahahahaha, e izgleda da ga je taj zaista umio popravljat
p.s.
ostala je zapisana i anegdota, iako je nikad nije htio potvrdit, kad ga je nekakvi novinar neđe u neki noćni klub, lijepo alkoholisanog, pitao kako mu to uspijeva, da mu je odgovorio da ''umije bit dražesna mala lezbejka''
Svega mi, veća je faca 100x od Deja Vukšića![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
A što se imena teme tiče, što unosi toliko zbunjivanja, možete je gledat taman ko onaj psiho test, ono kad nam pokažu fleku i pitaju što vidiš, pa ako vidiš cvijet- sjajan si, ako vidiš kakvog monstruma- naebo si...
Da porazmisli čoek zašto riječ ''popravljati'' nekome znači isti momenat da je nešto pokvareno, a nekome da je lijepo ali se vazda može popravit da bude ljepšea svi mogu bit u pravu
i to jes najljepši dio ove teme.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Uvijek se može neka fenomenologija izvući.
Uh kako si dobra u krevetu.
Crnogorac:
A od koga si to naučila
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ovo je level pro ispiranje mozga da bi oživio temu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks