I ja ima 2-3 god, Carrier, odlican. Doduse nama treba i mimo susenja robe jer odje dje sam, ka ispod vode da zivimo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
godinu dana imam odvlazivac a tako i susim, na strik
kazu da je to najbolji nacin za osusiti ves
I ja ima 2-3 god, Carrier, odlican. Doduse nama treba i mimo susenja robe jer odje dje sam, ka ispod vode da zivimo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cime cistite ravne ploce od sporeta?
Skoro smo renovirali kuhinju o jadu nas zabavi ploca,svako malo mora da se cisti i ako smo uzeli bas zbog toga novo posudje. Ostala je fleka bijela,djeca przila palacinke i zalijepilo se na plocu i ostala 2 Bijele fleke.
Evo chat veli alkoh.sirce da skida(da vidimo),ostalo sam ocistio fleka sa nekom pastom sto je zena uzela,i ona je bas.
Starunsto smo imali plocu na sporet lako se odrazavala a ova ugradna
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Sa ovim se skida skoro sve, onda popravi sa zelenom stranom sunđera
https://www.okov.me/mn/proizvodi/str...reta-5-sjeciva
Mislim da smo imali slicno na plocu (indukcija). Probali sa ovim skalperom, slabo. Bezvze probasmo cif, kao od sale ocisti. A orihe toga telha svim i svacim.
Kod mene zena zaboravila parce alu folije, ni hemija ni nista, fleka pa fleka. A glatko na dodir...
Šta je ovo, jel nema bojlera preko 100l u ponudi?
Jel Ariston ili Siemens kvalitetniji? Tj koji je top?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ako uspiješ da nađeš
Model: METALAC 120L sa Inox kazanom (MB 120 E2I ili MB P120)
Završio si posao
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bih da ugradim klimu u jednoj sobi a da ne prećeram sa jedinicom u pitanju je 20 kv.Preporuke?
Radijator!![]()
Hahaha dobar.
Radijatore bih mogla sprovesti do spavaćih soba preko peći na pelet, ali mi se to ne radi jer ja volim da spavam u hladnome i zimi otvorenog prozora.Nego, imam jedno zimogroživo čeljade pa idem ono na to aj neka mala klima da joj valja i ljeti jer vrata od sobe (almost close,ne uznemiravaj) da dođe ni toplota ni hladnoća ljeti što joj isto smeta ne dopire.
![]()
Last edited by Bluemoon; 13-01-26 at 16:17.
Ma znas i sama da se zaje****. Samo izlazim iz druge teme na "main menuz: i ovo mi stoji prvo na slobodno bacanje bez faula![]()
Ima li neko preporuku za fritezu na vruci vazduh? Trebala bi malo veca za porodicuz tako da mi one tipa 3L ne odgovaraju. Imate li neke preporuke sta je best buy?
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mi uzeli Xiaomi 6,5l u Tehnomax. Žena zadovoljna ja još više
https://tehnomax.me/mali-kucni-apara...ro-65l-eu.html
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ima li neko mozda gorenje slim masinu za pranje vesa ? Bubanj 7 kg
Tako zna da zalupa kad krece prvi put u centrifugu posle izbacivanja prve vode da streknemo svi u kucu
Zvah call centar i ljubasna gospodja mi kaze da treba da gledamo sto i kako ubacamo u masinu
Kaze npr ne moze samo krpe da se peru nego mora da bude i manjih i vecih predmeta i sl a sve to prica kako bi me sacuvala da ne platim dolazak majstora a masini nije nista
I jos kaze da ona ima senzor bas zbog tih stvari i da elektronika to onda ispegla
ALI mislim da amortizeri ne valjaju jer i u toku centrifuge dok ne izbaci dobar dio vode i digne obrtaje na max bubanj nije bas izbalansiran nego drhti ka prase iznad ladnija splacina
Pitanje
Je li imao neko slican problem,zvao servis i sl? Neko iskustvo?
Hvala
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Manje vise, svaka masina zna nekad da zalupa kad krene centrifuga ako je malo vesa u nju. Evo i moja Samsung zna ponekad, prvih par krugova, dok ne ufati zaletPretpostavljam da je dobro iznivelisana.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Idealno iznivelisana,naravno
Ne pomjera se ona s mjesta
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Starije su tako znale kad ode osovina. Crkne lezaj, ne zamijeni se odma, osovina izbaci iz centra, posle promijenis lezaj al balans ne valja.
ne bilo ti tesko kad napunite masinu vesa i spremite je za pranje izvadi sve nazad i izvagaj... vrlo cesto ljudi nesvjesno natovare masinu i ta pocetna lupa ti je nista do visak tezine jer izbaca bubanj iz centra, isto se desava i sa susilicama
"problem" je sto su spoljne dimenzije masina manje vise iste ko prije 30-40 godina, ali su bubnjevi sve veci i onda gotovo da nema "viska" prostora unutra da amortizuje ako malo vise isti proseta
inace - za vecinu masina je "puna" kilaza okvirno kad ubacis ves unutra, obrnes rukom par puta da se rastrese (da nije sabijeno od ubacivanja) i on se prirodno stalozi do 3/4 visine bubnja... vjerovatno 9 od 10 korisnika to prekoraci redovno
prepunjena masina je vrlo cesto i uzrok tome sto ostaju tragovi od praska po vesu jer ves nije dovoljno rastresen da bi se isprao kako treba
elem, ako se ispostavi da je pretovarate - smanji malo... ako se ispostavi da i na npr 5kg lupa onda je do amortizera...
lezaj/leziste lezaja ne bi trebalo da bude jer bi onda svaki put lupala kad krece u centrifugu
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks