Pa sam si rekao da misliš na uljepšavanje, a ne na popravke u negativnom kontekstu. Ja samo tvoje riječi koristim, protiv tebe
P.S. To je tako muška osobina, okružena sam takvim i u životu, ali što ćeš
I ja pustim, kad mi to odgovara.Sad bi onaj jedan rekao da sam proračunata.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Posjeti me ova prica na pricu ja i tadasnja cura mi upravo na nudistickoj, jedini na plazi, suton, nebo roze boje, idila... Ustvari skoro pa idila jer neki idiot se "sakrio" gore na stijene iza nekog zbuna i nadam se da pretpostavlja da ga ne vidimo kako masturbira ali ga vidimo...
Da ne kvarimo nasu licnu idilu koja vec bijase uzdrmana pocesmo da govorimo jedno drugom na tebe masturbira, ne, ne, tebe zamislja, ne ne tebe, ne tebe i napravismo toliku auru raspolozenja da se ovaj pokupi i pobjeze istog trena
Nego, imam sedam-osam stotina kilometara shjutra, a polovičan sam još, i sve cakli od leda okolo. Lijep mi je auto za snijeg, sasvim, lijepo se i slažemo, ali sam mu spuštio gume ipak malo, prvi put mislim u poslednjih dvaes godina da tako što činim. Zbilja svašta čoek doživi što nije mislio da će
Eh, dođe mi krivo, koliko god volim pričat o ONIM stvarima bez krajako i svaki fočo od stotinu ljeta
odoh izgutat po' kila onog brufena i malo odmorit od ovoliko seksa
a taman ćete i vi odmorit od mene koju neđelju
Uljepšali ste mi nelijepe dane, baš, dobro budite i čuvajte se.
Last edited by Buva+gacce; 12-01-26 at 00:30.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Haha. A sto ce coek? Mora se snaodit, bolje nego da smo ga kamenjem gadjali sto je bila sledaca racionslna opcija![]()
Eto tako. Vidis da je zbog nje bio tu i da sam bio u pravu tad![]()
Najgore je kad odnos zapne u rutinu.
Na odnosu definitivno treba raditi.
Edukacija je vrlo bitna.
Da definitivno je sex najdostupniji izvor najljepsih zivotnih uzivanja, nazalost veliki taboo kod nas jos uvjek.
OT mali domaci uradak
110 sex bucket list ideas to try with a partner or solo https://share.google/684RJFO3ZUunPKTlB
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
A alkohol umjereno poslije neke čašice neće moći ni da vi se digne.
Ako se ne pretjeruje, alkohol najčešće kod mnogih djeluje stimulativno.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Iz moje perspektive mislim da je svaki odnos poseban na svoj nacin, nebitno radi li se o novoj pozi, novom osjecaju, novoj igracki, novom partneru ili necem drugom. Ako istinski osjecas povezanost sa nekim mislim da u danasnje vrijeme tesko mozes da zapadnes u rutinu barem sto se sex-a tice.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks