Što se ljudskog roda tiče ja se ničemu dobrom ne nadam.
Nadam se da vjeruju
Što se ljudskog roda tiče ja se ničemu dobrom ne nadam.
To je vec old skul. Ko se nada od pocetka vijeka?
Ko zna, možda i nećeš morati da biraš. Najveća je laž da ne može i jare i pare.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ahahahahah![]()
Bgm ako mu je tata takav, moguće da je i on povukao taj naopaki gen, prvo to provjeri dobro
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Treba ugusit strast zarad biznisa! Vec je uspijevalo streberskim pokornicima da prosetaju lepotice decenijama. (ne samo njima da ne budem pogresno shvacen ali to je neka dirigovana projekcija) i sad cekam na svoj red da me prošetaju neke biznismenke jer reciprocitet novog doba nas miluje![]()
@Lapis Lazuli
Nije što je najgore otac mu je reka bratu ti neću ostaviti ništa jer mi se inati tebi oću sve a on je reka to što ćeš ti ostaviti meni ja ću da biram kome ću da podijelim a prvo ću bratu.
To je KARAKTER od muškarca.
Možda da mu oca ugasim.
Last edited by Bluemoon; 10-01-26 at 23:41.
Nista. Samo se dopisujemo javno. Ko ti mislis da sam ja? Nevjernica?![]()
Dobra ti je ona pjesma o Baranima.Ja je nešto znam u praksi.
Simpaticna istinita ironija. Pozdravljam
@zubizaretta
Jes ... baš se pitam onaj vlasnik kafane Berlin u Bar..u stvari ne pitam se sve je neđe neko veče na tu temu reka.
Posebno što je pomenuo Džigija iz Nikšića.
Last edited by Bluemoon; 10-01-26 at 23:56.
Ne znam ni ko je dzigi niti ko je vladnik berlina u baru. Niti da berlin u bsru postoji. Izgleda da si mislila da se salim da nisam iz bara?![]()
Last edited by Bluemoon; 11-01-26 at 00:14.
U bebo bebo, jeste da smo se razveli skoro i da mi jee izgledalo kao nepravda ali spreman sam za nove pobjede![]()
Moralne i duhovne![]()
Ne ja i ti vec moja nekoc zakonita zena i ja. Plus sam sahranio psa u medjuvremenu, prastajte sto se glupiram ali treba stres na salu udarit'.
Mozda kad bih ga vidio ako bi vec teoretski trebao? Ne mogu da vizualizujem
A jel znaš ko je Pinki?
Sto bi rekao martin luter king jr svojevremeno 'thank god almigty, free at last'
Neko ko se zove pinki ne zaluzuje moju paznju (makar bez debelog temelja)
Pretpostavljam neki OG sa Zemuna ili Rakovice da ne uvrijedim Austrougarski Zemun![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks