Bogart
Taman bih mogla ovih dana opet gledat Kazablanku. Taj film odgledam bar jednom godišnje. Isto kao i Kuma.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Blue će bolje znat, ali da tebe prvo pitam: s čim se fikus slaže? Znaš ono, da ima biljki kojima neke biljke pogoduju u blizini a neke baš suprotno.
Prije no što to Blue akademski obrazloži da se i ja samoprozovem bršljanom pa nek nam uradi taj floroskop ili floralnu kartu. Umijem se svezat za nešto ili nekog a isto tako i kad ščepam/zapletem se o nešto/nekog baš sam žilav ako nas oće razdvojit. Neki bi rekli da sam guba, ja bih ipak volio da me zovu bršljanom. Znači obični bršljan sam, ne onaj otrovni.
Vjerujte, mjerio sam. 36.5. Ko zna od čega mi je ovo buncanje.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
popravlja li seks vas?
Što bi čiča Draža reko- srećom, ne sećam se
Inače, otac mi je bio vjerovatno najmuževnije čeljade što su moje oči gledale, a toliko je nevjerovatno sličio na Gregori Peka da njega isključivo zbog toga nisam na taj spisak metnuo
Pa tek viđi onda zaplet
Eto, umjesto da se izjašnjavate popravljate li, završismo u pedagogije i psihologije, joni i ja jedini pokusni kunići![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Na veš mašini se ne završavaju perverzije. Tu tek počinju
Kazablanka mi je najvoljeniji film svih vremena, čak i ispred Kuće čudnih duša, a Kum (i to i prvi i drugi) jedini film od tri ure kojem sam svaki sekund, svakog od milion puta što sam ga gledao, skroz progutao.
Savjetovao bih ti iskreno da se ozbiljno zabrineš što ličiš na mene, dokazi priloženi svih 6-7 strana natrag
Tek da se Niskih strasti taknem, extra bi da je na Mars isti tren doletio i krenuo minerska sinhronizovanja![]()
Slažem se da je veš mašina smejurija. Mislim, to je za početnike
Je l' ovo hoćeš da mi kažeš da sam muževna ?
Za filmove mi je milo, stvarno jesu posebni. Iako ima još mnogo kultnih filmova vrijednih gledanja, mislim da se svakome izdvoji jedan ili par njih koji zauzmu to neko posebno mjesto.
Kad pomenu duge, mislim da mi je najduži film koji sam gledala bio Prohujalo s vihorom. 4h. A gledala sam bez da trepnem, iako sam prethodno smatrala da mora da je to neki krindž.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Kazablanka,Kum, Niske strasti...eeee,ne znate vi konvencionalci što je muka. Zamislite da vam se sviđa, odnosno da ste ga odgledali baš,baš dosta puta-Let iznad kukavičjeg gnijezda?!
Čak mi je i Jack N⁰1 glumac. E to je muka, braćo i sestre.
Jedina makar za mene istina ovog naseg "matrixa" je da je sve u balansima...
E sad, kad u tu jednacinu ubrojimo i ljudsku prirodu, ljudski duh, ljudske instikte plus sex vec na samom pocetku nalazimo na odredjene nepravilnosti (da ne kazem bagove) te samo rijesenje iste nema egzatktno tacnu cifru... Tako da to sve varira i gravitira ka varijabilama, ponekad i radikalnim kroz jedinicu vremena...
Naime, gledano kroz prizmu para koji zivi monogamno decenijama pisi da ne znam kako bi ve savjetova'... Pod ovim "ve" ne mislim konkterno na stvoritelja teme da ne bude zabune i licnih nerazumijevanja.
Odgledao sam ga jednom u životu, i progutao me. Jedini film ikad. No sam od naopake građe, i dva puta ga nisam mogo pogledat.
I film i Džek su totalni, znaš ti dobro da postoji razlog što se tako lijepo slažemo u brakuiako na As good as it gets vazda radije pomislim
(saće opet onaj gej lobi
)
Nego, što bi nakraj, popravlja li iko išta, osim klipova i veš mašina i saksija, aman?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks