Asocira me ovaj izraz 'ponamještanje' na vic kad je Mujo dospio na sud zbog silovanja Fate. Priča Fata kako se odvijalo silovanje. Veli, sva u suzama, da je silovana straga. Sudija gleda Muja, nema u njega 1.60, Fata 2.05, ne može da ne pita Fatu kako mu je to malo nelogično s obzirom na razliku u visini, a veli Fata, pa dobro, malo sam se i ja sagnula/ponamjestila.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ahahahahahahahahahahaha, vidiš da vazda ima popravke![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
kako sam ostarao, ne bih se ukljucio u ovakvu pricu nema sanse.
Ahaahahha ja sam na tu temu okačila ove.Najbitnije da ljudi nemaju komplekse sve ostalo je bulšit.
Nego aj, zbilja ste prećerali sa ovim ludesanjima, uništiste mi temu, a toliko sam se trudio da je održim na akademskom nivou
Pa, da je vrnem na akademsku raspravu: Ustav smo usvojili, i Himnu, i Moto. Sad je vrijeme da kodifikujemo službeni Jezik.
Da krenemo od Rječnika onda.
Prva riječ, Disanje.
Ćuti, a sve govori. Ko želi da čuje. I ima kad. Čujete li, čitate li ga? Osnovna azbuka za majstore popravki.
Druga, Srce.
Bubnja, a zapravo pjeva. Ko ga voli, pa ga umije i čut. I kod drugog osim sebe. Srednji nivo stručne spreme.
Treća, Koža.
Miruje, vazda ista. A nikad nije. Ko je umije osjećat, romane će mu ispričat, i sve pejzaže vasione naslikat. Viši nivo.
Četvrta, Trepet.
Ne vidi se, ne čuje, zapravo i ne postoji. A svako biće svijeta ima svoj, jedan, posebni. Kad ga kod drugoga probudite, isto je ko da ste samo svoju zvijezdu načinjeli. Viši nivo od ovoga ne postoji.
I zamisli sad neko ti ladno kaže da se u ovo četvoro može uživat ljepše i više i beskrajnije no u išta drugo. I da tu leži tajna beskonačne popravke.
Ahahahahahahahaha, ozbiljno obećavam da od ovog trena prestajem da budem malouman izmanitaoi držaću se riječi
![]()
Opet sve ka' da nećeš
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
A bgm je sve fino napisao
Samo što da mi krenemo o tome, cijenim da bi se skliznulo u neke erotske priče, a ipak je ovo family friendly forum
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ne moram otvarat, i to se može podvest pod Popravke
Hemfri Bogart, Džejmi Stjuart, Pol Njumen, Džeremi Ajrons, Denijel Dej Luis, Kilian Marfi, Timoti Šalame
No me zbilja tu ništa ne treba slušat, mene je i trapavo ružnjikasta Keri Kondon jedna od najljepših žena koje sam ikad vidio![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks