I što onda kad konstatuješ da je sve ispravno?
Sa alatom i znanjem ideš u nove popravke i na nove objekte popravljanja?
E, sad baš OT:
Mislim da žene i kad je sve ispravno neće ti to dati do znanja nego će paliti neke lažne lampice "service/repair needed", čisto da bi ti samopouzdanje držale na tankom ledu i da ne bi pun samopoudanja krenuo u nove popravke po terenu ili čak otvorio neku garažu van mjesta stanovanja.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Pa problem je daleko iza seksa recimo da mu je kao stalo da lažira dok ona govori o nekom svom problemu.Ahahahahah sjetih se nekog druga mislim bili smo ono baš bliski pa je imao slobodu kad mi kaže JBT dva sata sam slušao o njenoj sestri ne bi li došli do kreveta.Tako da njemu je sigurno i svejedno jel lažirala nešto ili ne.
Uf, meni je to jezivo. Mislim na to da je nekome svejedno, pa gleda da samo 'obavi'. Ne znam. Baš mi je crvena zastavica
Možda da otvorim temu šta vas odbija
Spisak postoji
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Jezivo ili ne, njemu je do seksa pa kako god jedino što u cijeloj priči nije iskren no cilj ne bira sredstvo.U ovom slučaju bilo bi poštenije da je rekao evo ja samo želim da se kresnemo i toeto pa ako ona nije za to da nađe onu koja jeste.A ne da ispija pivo za pivom, dok ona ispovjeda svoju dušu i njoj nešto blisko to je već ružno.A mogla je i potencija da mu pane od toliko alkohola.![]()
Uozbiljile smo ti temu, šmrc
Koristite priliku dok je vas normalnih više od nas isćufalihAli neka, oburdaćemo vas na iskustvo
Znači, uozbiljeno sad, ipak se popravlja?I nije ONO kako treba ako nije sve ljepše i ljepše? Znao sam
![]()
Kad se već uozbiljih, poslije Ustava da oglasim i Himnu teme (od nas ćufalih, vama što za vas još ima nade):
Jer je tema ipak, na kraju svega, izrazito pedagoške prirode
Uz jedan konačni savjet: ako ikad razvijete onaj poremećaj da vas privlači i da vam se oće samo jedno i da za drugo ne znate i da drugo nećete i ne umijete, skačite naglavačke u neki isušeni bunar bar tri puta dnevno prije jela, to je mnogo lakše![]()
I, konačno, jedan prikladan vic, za Moto teme:
Riješi Mujo da popravi seksualni život sa Fatom, i pročita u neku stručnu knjigu za novu metodu: Tigrov skok.
Predloži Fati, ona pita što je to, on joj pojasni: Ti se bo'na skineš, legneš na krevet i namjestiš fino, a ja se popnem na luster, skočim sa njega kao tigar, i sredim te!
Složi se Fata, skine, legne, ponamjesti, i iščekuje sva ustreptala.
Mujo se penje na luster gologuz onako, vješto kao tigar, vreba, vreba... skoči, promaši, zakuca direkt u pod, polomi se sav i čitav, jauče i dere se i buka na sav glas.
Fata gleda, gleda, gleda, gleda, i na kraj rezignirano kaže:
Hebeš ti b'an Mujo taj tigrov skok kad samo ti uživaš!!
Zato pamet u glavu, i pazte što činite![]()
Popušta li te temperatura ?
A kakav ti je libido?Bolje kuvano vino da si uzeo no tu drogeriju.
![]()
volim seks i rado ga se setim.
Što bi reko žuangži- volim libido i rado ga se setimNo je nevolja što on mene izgleda dobro pamti
Vino nikad kuvano, dobru šljivu ponekad- kad znam da mi je umiju skuvat kako mi je baba kuvala, a kad sam bolestan isključivo vodu u hektolitre, limun kad ga ima, i ponekad ove ovakve lakše droge
p.s.
naravno da sam cijelo jutro preshjedio s kavom na terasu na -4C, i to pomaže![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks