Ako sam išta o osvježivačima naučio, to je da su u ogromnom procentu potpuno nesposobni. Ako poneko od njih i ima dobre namjere, kao što za Mujovića vjerujem da ima, nesposobnost ih potpuno zatrpa. Ostali su kvarni koliko i dps, samo drastično manje znaveni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Logicno skroz,ne bih ga ni ja rusio pa sve da ga je gojko-sisa-maniti raicevic napravio.Al bih gleda da im ispostavim racun za tu rabotu kopanja.
Kao i ovim Mujovicevim neimarima,i oni su napravili malu partijsku svetkovinu ravnajuci i nasipajuci.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 09-01-26 at 22:28.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Normalna drzava bi ga nacionalizovala. Ali pored ovakvih junaka i strucnjaka stub posred....da ne recem dje.
Bukvalno kanal treba u potpunosti očistiti cijelom dužinom. Bagerom posred njega i neka ruši sve na šta naiđe. Pa nek se vlasnici objekata jave za naknadu štete, da vidimo ko je za zatvor ko im je dao dozvolu da rade. A ako nemaju dozvolu, onda njima naplatit uslugu čišćenja. Sve i da se mora plaćat odšteta, valjda je bitnije da pola grada ima pijaću vodu.
U Budvi parkiraju auto u sred korita pa se poslije čude otkud voda, u Podgorici ga zatrpavaju... što neko gore napisa, i ti imaju pravo glasa...
Sent from my Motorola 8400
Eo rece Bar da se moze vidjet da od Komanskog mosta kapi prolazilo nije
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Daj prvo da se kanal vrati u funkcionalno stanje pa neka se onda obračunavaju sa svakim ko je doprinio da čim padne kiša voda nije za piće. Prije neki dan sam prvi put u životu vidio obavještenje da voda sa Mareze ni prokuvana ne smije da se pije. Nevjerovatno.
Špicinama u facu treba i smećare iz epcg koji urnisaše Pljevljake. Ne samo sadašnju postavu, nego i prethodne generacije odborodirektoraša. Ali pogotovo sadašnju postavu.
U drugim iznenađujućim vijestima, Lepoglavi i dnp ne mrdaju iz vlasti. Lepoglavi objavio da ga na njegovom putu neće zaustavit ovi što na njega laju. Nije on lažov zato što je nula prekrižena, on samo laže u inat dušmanima.
https://www.cdm.me/politika/knezevic...igao-do-cilja/
Evo se javila ništa roba
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ne odustaje ništa roba,može još milion puta da slaže i zayebe najbliže,opet će isto. Zato i juče napisah da su političari splacine i govvna,a pipun je trenutno najbolji primjer toga na političkoj sceni crne gore.
Je li moguce da je danas bio blokiran kruzni tok na Zlaticu za autoput od strane mjestana Zlatice i Zagoricana mahom vlasnika nelegalnih objekata jer negoduju zbog visokih cijena za legalizaciju divljih objekata, kazni i presuda za otkup uzurpiranog zemljista???
Pa ne bi im dao ni da legalizuju 1m˛ a ne da protestvuju. Ne treba nam jos lopova, imamo ih dovoljno.
Fukarluk.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Znao sam da ces ti da uskocis sa nekim pametnim pokusajem prosto jace je.
Ne bih im dao nikako. Ako su moji mogli legalno gradit na zemlju kupljenu legalno u Titovo vrijeme, mogu i ovi lopovi platit mizeriju i govorit ostalima koji su legalno radili svo vrijeme da su magarci. Sve iselit iz divljih kuca i rascerat, konfiskovat u vlasnistvo grada.
Pa bi onda molili da im se odobri legalizacija i ne bih im je dao naravno.
Stoka. Fukare. Lopovi.
Nema toga kome bih oprostio dažbine, centa jednog, kad si mogao uzurpirat i gradit na divlje, e da j**e oca možeš platit i pazar državi
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 10-01-26 at 15:03.
Nemaju na koga prečeg
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Fora bi bilo da naprave `truli kompromis`. Pa da u blokiranju kruznog (kojeg god) udruze snage sa Pipunom. Kako je krenulo batalicemo ceste i kruzne tokove. Nego stazama i bogazama.
Inace kljucna je tragedija sto jedna Podgorica ima 100 - 200k stanovnika, a planirana za 50k. Okruzena favelama pauperizovanih `gradjana`. Jos se zovemo Montenegro pa kao da i imenom pripadamo Latinskoj Americi.
Last edited by biljaneta; 10-01-26 at 15:19.
Polinezija gospodo.
Nema kod mene safre. Samo pravda se trazi. Ima puno toga da se rijesi i stigne pravda. Od Mila i DPS do fukara i lopova. A necu kruzne tokove blokirat, nije moj stil.
Safru cu izbaciti cim dodjem do racunara. Malo obrati paznju na rjecnik.
@extravaganca ima precih. A i ovi su pojeli dosta skola i vrtica, manje nego DPS. Samo je razlika sto se ovime magarce svi koji su legalno radili pocev od tebe. Tvoja djeca su uskracena za neke benefite. Ja ih eto jos nemam ali bi isto bili uskraceni.
A znaju li se podaci neki po kojoj cijeni je otkup? Legalizacija ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...dite-nasu-ribu
Plantaze opet briljiraju. Blinker cup 2026. Riba - mleko bajicu.
Polinezija gospodo.
There are currently 10 users browsing this thread. (2 members and 8 guests)
Bookmarks