Page 295 of 312 FirstFirst ... 195245285291292293294295296297298299305 ... LastLast
Results 7,351 to 7,375 of 7776

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Nama ne trebaju protesti nego jako civilno društvo.Pa sad kad smo na temi Amerike ona je velika ali Crna Gora je mala i đe joj je civilno društvo NVO ne računam nego baš udruženo civilno društvo?

Nema.Jer, pizma.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
    Civilno drustvo ne postoji nigdje. Eventualno je bilo uspostavljeno u Pol Potovoj Kampuciji. Kakav god da je narod, civilno drustvo je obicno put do pakla poplocan dobrim namjerama. Robespjer je bio advokat sa giljotinom.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Uzalud pričam da su odavno nenormalni, ali da je ovo sad poseban nivo nenormalnosti. Svako neka čita šta je sebi unaprijed zadao.

A ne bih rekao da pričanje o Americi u okviru teme o Trampovoj Americi djeluje nešto specijalno neobično.
    Nije nenormalno. Petrodolar u buducnosti nije odrziv. Finansiranje SAD takodje. Neko ce morati da nauci Amerikance da zive bez kineske i evropske robe, meksicke radne snage, tudje nafte. Nekih 26 miliona Amerikanaca `radi` na `drzavnom poslu`. A opet drzava im nikad nije bila toliko losa i neefikasna.
    Nama 70,000 ljudi radi na `drzavnom poslu`. A Kinezi ti grade autoput, flasiranu vodu uvozis. Jednog dana ce i nama prestati da pozamljuju pare, uvoz robe se nece moci platiti eurima odnosno dolarima...ali mi brinemo o Minesoti.
    Polinezija gospodo.

Thanks Thanks Given 
    25,905
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

E moj ti koliko sam ja i sa još nekima radila na tome i onda ti se nakači neka partija i pljune ti u facu.A da ne pričam da je dovoljan jedan u tom civilnom društvu da zajebe ili od svega napravi apsurd.Ovo društvo nije za bolje.

A inače ovo je tema Trampova Jamerika a pošto su nama tamo više političari no ođe i u američku ambasadu JBG pusti nas i druge da komentarišemo.

Niko ne brani. Uživajte

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Niko ne brani. Uživajte

Ja bi uživala kad bi znala što Ibrahimović je toliko puta bio u Njujork kao ministar spoljnih poslova a i kad bi znala koliko smo sigurni sa takvim kad nam se nešto desi u drugoj zemlji.

Takođe bi uživala kad bi američka ambasada ođe izgledala ka sve druge ambasade a ne la vojna baza sa 300 kamera koja još ima i nadogradnje.Tako da JBG itekako me zanima kud oni idu jer kad krenu da se urušavaju nećemo zapravo mi dobro proći.

Thanks Thanks Given 
    25,905
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Opet nikakvog uticaja nemaš. Niti možeš znati

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Opet nikakvog uticaja nemaš. Niti možeš znati

Ozbiljno?Upoznala sam jednog od čuvara u ambasadi. Sasvim slučajno.A uticaja mogu imati da se na vrijeme spremim za nevrijeme.To ti je život nemaš uticaja na to oće li pasti pljusak ali nađeš pravu vremensku prognozu.Da se za isti spremiš.
    Ne znam samo što tebi toliko smeta što se na temi Amerike komentariše ista.I to u zemlji đe najjače projekte ista finansira.Ovaj isti bi da povuče preko nn projekata sa Evrope i sa Balkana.Povećao je BDP za NATO.To što nemam uticaja što on čini sve ne znači da me ne zanima u smislu da vidim kuda lično dalje da mi se misli kreću i u kom toku.
    Naši političari su obična boranija.

Thanks Thanks Given 
    25,905
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Blu, ne maltretiraj me. Rekoh već, uživajte. Što ćeš više od mene

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Sam si tražio podsjećaš me na Bugija ođe đe dođe na temu astronomije da prosipa fore o astrologiji pa poslije veli što bi.

Ali, okey zaboravimo sve vidimo se na druge ljepše teme.

I bek tu TOPIC.

What Trump's vision of the new world order means for Europe

Jes da je BBC ali ima ođe dosta toga što da ... ima naznake u praksi.

Thanks Thanks Given 
    25,905
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Bezobrazna si

10. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Kad treba, jesam.Ako se to tako tumači.To ti je ka da dođeš u grupu vegeterijanaca i postaviš sliku bifteka sa spikom a što vi ne pređete na meso.To što si ti meni kul me ne sprečava da velim što mislim.

Sve je uništio.

I međunarodni sud pravde je bacio na sankcije.
    Sjeba je nuklearni program.
    Prijeti svima.
    Od dolaska na vlast je sedam ratova pokrenuo a član @beatnological dobro veli nije on sam u cijeloj toj priči.Pa nije korporacijsko smeće stoji iza njega.
    Pravilnike za hranu će tek u EU da mjenjaju po narudžbi tih korporacija.
    I to ćemo naravno i mi ođe morati da implementiramo.
    I onda se pojaviš ti i onda se pitaš što pišemo o Americi?I ja ti objasnim što pišemo o Americi i ti se onda tu naljutiš ka, e pa JBG ajde završimo s ovom spikom ođe s tobom nikakve grke mi ne treba jer za razliku od nekih znam da nisi zlonamjeran.

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

A ova @biljaneta koristi klasičnu shemu Maskirovke čisto da zna da se zna.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,300
    Thanked in
    880 Posts

Trenutni rezim USA gazi ritmom kao da im je "1984." uputstvo (nisu jedini, da ne bude zabine, al' topic je USA). Uhvatih sebe upravo jutros u razmisljanju kuda ide ovaj svijet, te i u zabrinutosti hocel' mi dijete zivjeti u Oceaniji, Euroaziji ili Eastaziji.
    Last edited by beatnological; 09-01-26 at 18:45.

14. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,622
    Thanked in
    3,164 Posts

Kad treba, jesam.Ako se to tako tumači.To ti je ka da dođeš u grupu vegeterijanaca i postaviš sliku bifteka sa spikom a što vi ne pređete na meso.To što si ti meni kul me ne sprečava da velim što mislim.

Sve je uništio.

I međunarodni sud pravde je bacio na sankcije.
    Sjeba je nuklearni program.
    Prijeti svima.
    Od dolaska na vlast je sedam ratova pokrenuo a član @beatnological dobro veli nije on sam u cijeloj toj priči.Pa nije korporacijsko smeće stoji iza njega.
    Pravilnike za hranu će tek u EU da mjenjaju po narudžbi tih korporacija.
    I to ćemo naravno i mi ođe morati da implementiramo.
    I onda se pojaviš ti i onda se pitaš što pišemo o Americi?I ja ti objasnim što pišemo o Americi i ti se onda tu naljutiš ka, e pa JBG ajde završimo s ovom spikom ođe s tobom nikakve grke mi ne treba jer za razliku od nekih znam da nisi zlonamjeran.
    И кад треба, а богами често и кад не треба.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

16. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    И кад треба, а богами често и кад не треба.
    Svi mi griješimo bitno je kod sebe to da prepoznamo.Kad griješimo.
    Pa da se ne bi bavili profilisanjem no me živo zanima što će meni od ovih naših ođe političara koji idu na raporte u američku ambasadu više od onoga što direktno USA ima politiku?Oni su obični skupljači mrvica sa svjetskog stola đe na načelu USA ko u orvelovoj životinjskoj farmi.

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,622
    Thanked in
    3,164 Posts

Снимак агентов.
    Није кренула да га гази, него обртала нагло десно.

- I'm not mad at you.

И на крају када joj је испалио три хица у лице.

- Fucking bitch.

https://www.cnn.com/us/live-news/min...003b60fu6uiwdg
    Last edited by avet; 09-01-26 at 20:08.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Znači takve regrutuju u službu ICE-a.

Mora da su im prethodno odstranili hirurški neki dio mozga ili su tako rođeni.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,634
    Thanked in
    3,815 Posts

Regrutuju ko god da se prijavi, fali im ljudi. A prijavljuju se rasisstičke paljevine koje jedva čekaju da se iživljavaju nad nekim.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

21. The Following 3 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Regrutuju ko god da se prijavi, fali im ljudi. A prijavljuju se rasisstičke paljevine koje jedva čekaju da se iživljavaju nad nekim.
    Ođe imaš takvih koliko voliš da ih oće kako regrutovati i poslati u USA.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,221
    Thanked in
    1,559 Posts

"Drive, drive, drive" nagraisala je zbog žene izgleda, tako je to kad se čoek tj. žena loše oženi

pravna analiza, mada ga ovo neće izvuć, a trebalo bi da odgovara i onaj ko ga je tu zaposlio ako je znao da je prije pola god. ovaj isto bio zamalo pregažen

A federal ICE officer was lawfully performing official duties. That fact anchors the entire legal analysis. Federal law protects officers so enforcement does not depend on public sentiment or political approval.
    The female driver’s actions, as described, implicate a series of escalating federal felonies under 18 U.S.C. § 111.
    Interfering with a federal officer in the performance of duties is a federal crime once the interference is forcible. “Forcible” does not require striking an officer. Physical obstruction, advancing movement, or conduct that impedes the officer’s ability to act qualifies. At that point, the driver has already crossed into felony territory.
    When the officer issued a lawful command to stop, the legal status escalated again. Ignoring or defying a lawful command while continuing movement is no longer passive noncompliance. It becomes active resistance. Active resistance alone satisfies the elements of § 111 and is prosecutable as a felony.
    The moment the female driver drove toward the federal officer, the law escalated sharply. A vehicle is legally treated as a deadly or dangerous weapon when used in a threatening or advancing manner. This is settled federal law. Advancing a vehicle toward an officer after commands to stop constitutes assault on a federal officer with a dangerous weapon, an aggravated felony under § 111(b), punishable by up to 20 years in federal prison.
    When the vehicle made contact with the officer, even briefly, that conduct satisfied the aggravated assault element regardless of whether catastrophic injury occurred. The law evaluates imminent risk, not hindsight outcomes. Physical contact while advancing confirms the felony assault.
    At that point, the female driver’s conduct supported multiple independent federal felonies, including:
    • forcible interference with a federal officer
    • resisting and impeding lawful commands
    • assault on a federal officer
    • assault with a deadly weapon (the vehicle)
    • aggravated felony assault under § 111(b)
    Each step is its own prosecutable offense. Federal prosecutors routinely stack such charges because each escalation reflects a new criminal decision.
    This is why claims that the driver “was not a danger” are legally incorrect. Officers are not required to wait to be injured. The constitutional standard is reasonable perception of an imminent threat, and a vehicle advancing toward an officer after commands to stop meets that standard as a matter of settled law.
    The felonies here attach to the driver’s conduct, not the officer’s response. By the time the vehicle moved toward the officer, multiple felony thresholds had already been crossed.
    Last edited by NSX; 09-01-26 at 20:45.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Nema vise Izi Ija, Tu Paka i ekipe da izguslaju muku americku. I njih su dolari iskvarili.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Najlakse je tako lupat. Covjek je veteran sa 20 godina u federalnoj sluzbi.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Quote Originally Posted by biljaneta View Post

Nema vise Izi Ija, Tu Paka i ekipe da izguslaju muku americku. I njih su dolari iskvarili.
    Jes.

Nego,

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,634
    Thanked in
    3,815 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Najlakse je tako lupat. Covjek je veteran sa 20 godina u federalnoj sluzbi.

Kako lupat? Sami su objavili poziv i prijavljuju se ljudi s koca i konopca. Nekakvi propali glumci i slične face. Nisam pominjao ovaj konkretan slučaj, a ako je ovaj obučen i sa iskustvom, onda je situacija još gora nego što se misli.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

28. The Following 3 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,932
    Thanks Thanks Received 
    9,820
    Thanked in
    7,333 Posts

Kako lupat? Sami su objavili poziv i prijavljuju se ljudi s koca i konopca. Nekakvi propali glumci i slične face. Nisam pominjao ovaj konkretan slučaj, a ako je ovaj obučen i sa iskustvom, onda je situacija još gora nego što se misli.
    CrnoŽuti je takav lupetač da je reka kad te nije bilo na forum da si se zaposlio u vodovod mora da mu je partija slala upute kako nekoga da uruši naročito u odsustvu.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,082
    Thanked in
    2,305 Posts

Не знам јесам ли раније писао о овоме.
    Годинама пратим канал ЈТ Полис Активити, гдје различити органи реда широм САД, углавним полиција, постављају снимке употребе ватреног оружја, и кратак опис епилога (оптужница, пресуда, шта је било са повријеђеним).

Ријетко, али баш ријетко изађе неки снимак гдје је дошло до употребе оружја кривицом органа.

Често се дешава, а погледао сам на десетине таквих снимака, да људи покушавају да побјегну возилом угрожавајући, у већој или мањој мјери органе реда.
    Готово увјек долази до употребе оружја у правцу елиминисања возача, у најкраћем могућем периоду.
    Имајте у виду да док један или два полицајца прилазе возилу, барем један или има на нишану возача, или је спремнан да запуца.

Дешава се често и да се из возила запуца на полицајца чим се овај приближи вратима возача.
    Доста снимака сам гледао гдје су полицајци тако рањени, а на неколило снимака и убијени.

Зашто вам све то говорим.Без намјере да судим у овом случају, имајте у виду да је Америка другачија од нас у Европи, и да су сви наоружани, и да су полиција и органи реда веома брзи на обарачу.Морају бити јер им живот од тога зависи.

Исто тако и возачи добро знају шта значи кад те зауставе органи.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

31. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Page 295 of 312 FirstFirst ... 195245285291292293294295296297298299305 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)