Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Ne vjerujem ni ja u zadržavanja. Ali vjerujem u ostajanja. Svojevoljna i obostrana.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
lijepo je to kad se desi, samo onda treba izdržati i pritisak sredine koja zna bolje od tebe je li tebi lijepo ili nije![]()
She is only here to annoy herself!
Ako se sredina pota onda definitivno nije
a kod nas baš voli da se pita, izađeš sa đevojkom vama sve super ali njenim single drugaricama baš i nije, sa muškarcima mogu izać na kraj ali đe sa ženama da se bijem
Kod nas narod samo voli da bude vokalan. A pitao se slabo kad i za same sebe, kamoli za druge, da ne ulazim u opste gradjanske stvari.
Pa blago toj u pamet ako ne zna sama da procjeni, to prvo.. a drugo, ako joj se drugarice pitaju, onda i nije dovoljno zainteresovana.
A i mudra žena uostalom zna kome može šta da ispriča. Nisu ni sve drugarice - drugarice.
nažalost je to kod nas baš jako izraženo i jako su rijetke djevojke koje ne potpadaju pod uticaj okoline, najduža veza od 4 godine mi se raspala zbog toga a vala taman i neka je najbolje da cijeli život trčim za njom da gledam ko joj je što rekao i savjetovao
Đe si bio brate moj, moj đe si bio brate...moj.Znači, smarate.
Ja se nešto s omladinom najjače slažem.![]()
Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 02:06.
Ne znam jel bolji spermić zajebe ostale ili onaj najgori pošti mi se čini da planeta ide u QK što se Čovjeka tiče, tako da vjerovatno je ovaj drugi pa je to legitiman slijed događaja da Čovječanstvo šanse nema.JBG prirodna selekcija najgoreg mogućeg oblika života.
No viđi ti da podjebavaš neke tamo možda buduće izbjeglice koje porediš sa psima kao udomi i to, super ti ide.
Last edited by Bluemoon; 09-01-26 at 02:43.
Pas koga sam udomio je bio najbolji prijatelj kog sam imao u zivotu, ikad. Nazalost vise nije ziv. Ne umanjuj vrijednost pasa, oni su andjeli u fizickom obliku na ovoj planeti, ljudi se moraju ozbiljno popravit ne bi li usli 3 u lige nizu pricu a daleko su od toga... Tako da ne nervirat se zbog pogresno protumacene abecede![]()
OT Cane ima onaj najgori najnafuraniji beograCKI govor jel se to mjenja s godinama?Ima li nade?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Je li ono bješe Arhimed reka "dajte mi ženu i ja ću sa ženom pomjeriti svijet"? Stvarno je bio mozak ako je to izjavio.
Kad je ženstvenost u pitanju onda stvarnost postaje apstraktan pojam. Ne važe nikakvi zakoni, tu čak i gravitacija nestaje. 20 mlađa, 30 starija... zar je bitno?! Magija ženstvenosti je dimenzija za sebe đe sve što smo do tada mislili da znamo se pretvara u imaginaciju. Dovoljna je samo prisutnost njenog visočanstva pa da nam svojim osmjehom i pogledom oduzme svu snagu i učini nas tako slabima i nedostojnima čak toliko da i koljena počnu da se sudaraju stvarajući osjećaj da ćemo svakog časa da se stropoštamo na zemlju. Ali to je nemoguće da se desi jer u jednom trenutku shvatamo da ni ne dodirujemo zemlju, da je sila gravitacije nestala, da je sve postalo drugačije od onoga što smo prije toga znali. Čak i nebo i zvijezde na njemu postaju beznačajne. Svejedno nam je i da li pljušti kiša ili duva jak vjetar potpuno je nebitno.... Nalazimo se u drugoj dimenziji đe magija ženstvenosti veže i driješi i stvara svoje uslove egzistencije u vidu neopisivog osjećaja zadovoljstva, sreće i kompaktne ispunjenosti nečega što nema granice....da se s razlogom uptamo da li je dubinu beskoačnosti stvarno ispunila magija ženstvenosti?
Što više razmišljam to sam više opčinjen....sreća da dok ovo pišem ležim u krevet, jer da stojim možda bih se moga i povrijedit![]()
Ne znam koja je razlika dobra ali : 'moja buduca zena se jos nije rodila' - nije
The more things change, the more they stay the same.
Nešto mi je ta razlika od 20 godina u tim godinama vrlo diskutabilna. Nije isto kad je neko od 30 s nekim od 50, jer s 30 bi već trebalo da je neko donekle formirana ličnost.
A u slučaju kad piplica ima 17-18 godina, ta razlika je već onako malo problematična.
The more things change, the more they stay the same.
Vi ste idioti obe![]()
...
Hm,i sad ...ovo njima lagano prolazi jer su glumci,javne ličnosti,a mi koji nismo,smo za osudu...?
...
Morali su da se izbore
Elvis 24 Priscilla 14 kad su ze upoznali
Jerry Seinfeld oko 40 djevojka 17
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks