Page 293 of 311 FirstFirst ... 193243283289290291292293294295296297303 ... LastLast
Results 7,301 to 7,325 of 7771

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    23,831
    Thanks Thanks Received 
    9,754
    Thanked in
    7,278 Posts

Ti jadan ne bio ni mrava ne bi zgazio a ne nekoga upucao tako da batali se priče.

Nego, koliko kapiram to je dio pobune protiv nečega ka legitimni protest sama činjenica da nije bila naoružana i da se uspaničila očito govori da nije u stanju ni njima da naudi.Jednostavno joj se od sve reakcije vidi isključivo panika.Uzela je na sebe jednostavno što nije mogla do kraja da iznese i platila je životom.

Da li je bila ohrabrena nekom navodno demokratijom u USA očito jes.Neđe vidim da se bavila i poezijom.
    Nema poezije sladunjave.Naivno je vjerovala u sistem koji nije onakav kako je njoj neđe ružičasto izgleda.ž
    Ali vidiš ođe ovaj jes deklarisani UBICA.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

jeste, svaki dan policija u USA u prosjeku ubije četvoro ljudi i svi su ti policajci ubice, naravoučenije treba učit školu

Thanks Thanks Given 
    23,831
    Thanks Thanks Received 
    9,754
    Thanked in
    7,278 Posts

Što se mene tiče njiova statistika koliko im je policajaca ubijeno kad je isti Tramp donio neke zakone da se oružje može kupit na trafici?To je kaubojska zemlja a ovaj je idiot.

Kojeg korporacije drže za muda.JBG.

Čobanin BUDALA.

Thanks Thanks Given 
    23,831
    Thanks Thanks Received 
    9,754
    Thanked in
    7,278 Posts

Enivej.

_____

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    blumun ne relativizujem ništa, napisao sam onako kako jeste

https://www.facebook.com/reel/25699678756310692

na videu se sve vidi, blokirala je ICE, nije slušala instrukcije, ovaj što dolazi sa lijeve strane je krenuo da je uhapsi jer ne sluša a ovaj što je došao ispred da pomogne kolegi i da je blokira se prepao kad je ona krenula prema njemu (to što je nakon toga okrenula točkove on nije mogao da vidi), mogao je da je izbjegne (tj. i izbjegao je odnosno samo ga je očešala blago) tako da to ne opravdava upotrebu sile, i iz svega toga si ti zaključila da ja njega opravdavam
    Ovako djeco izgleda jedan pritajeni fašista.

Da ti pomognem. Stvar je toliko jasna i egzekucija toliko očigledna, da postoje samo dvije opcije: osuda ili opravdanje. Ti još uvijek nisi osudio ovo ubistvo. Sve što nije osuda je u ovom slučaju opravdanje. A ti se iz petnih žila trudiš da opravdaš ovo ubistvo.

tako je zato što je neki anonimus lupio da picerija ima podrum sve ostalo odjednom nije tačno
    Nije tačno zato što nije tačno. Zato što je neki anonimus izmislio čitavu priču. Koja je bila toliko glupa da je samo monumentalno glupa osoba mogla da padne na to. Znam da ti to ne prija, ali to je istina koja očigledno boli. Neka boli.

tvoj TDS je vrlo real, bio si ubijeđen da nema šanse da dobije
    Da sam mislio da nema šanse da dobije ne bih pisao da ima šanse da dobije. Nema potrebe da paničiš.

jer su svi mediji bili na vašoj strani
    Koja je to moja strana, ne reče mi? Za razliku od tebe ja jednu lijepu riječ nisam imao da kažem ni za jednu stranu. Znam da ti mozak ne funkcioniše na zavidnom nivou, ali kritikovanje očiglednog zla ne znači da sam na strani drugih. Manje zlo je i dalje zlo. Ali ti si bukvalno na strani većeg zla.

i od 2016e mrziš i sebe i čitav svijet jer nisi bio u pravu
    Ovo već zvuči kao projekcija na konto čitave priče o picagejtu.
    Last edited by VanjaTheMan; 09-01-26 at 06:18.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Angažuješ poluretardirane MAGA fašiste da se bave jurenjem stranaca, kako bi kasnije postali MAGA politička policija.
    I onda čuđenje kad ubiju ženu u auto.

https://www.nytimes.com/video/us/100...?smid=tw-share
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Inače žena nije ni učestvovala u protestima. Išla je da ostavi dijete u školu i samo se vraćala iz škole kad je naišla na kolonu krvoločnih fašista.

9. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,585
    Thanked in
    3,800 Posts

Koliko god da su ICE-ovci krenuli neselektivno da se obrušavaju i na imigrante i generalno na manjine koje ih podsjećaju na imigrante, od samog starta nije bilo dovoljno agenata kojima je to posao. Stephen Miller je danonoćno histerisao da moraju da deportuju makar 3 hiljade ljudi dnevno, nije ga zanimalo da li su migranti ili nisu. Da bi postizali zadatu kvotu, ICE je počeo da deputizuje svakakvi šljam koji se prijavio da bi imao priliku da progoni manjine. Takvi ne da nemaju obuku za agenta, nego nemaju nikakvu obuku. Niti njih zanima što šutiraju latino ljude koji su državljani Amerike, niti ih zanima kad potpuno nevinog lika pošalju u najozloglašeniji zatvor na svijetu, koji čak nije u Americi.

Ništa od ovoga nije ni izbliza normalno. Nije Amerika nikad ni bila normalna, ali ovo je baš neki kranji stadijum ludila. Nije normalno da ti predsjednik ruši Bijelu kuću da bi gradio salu za balove. Nije normalno da mimo vlade postaviš najbogatijeg čovjeka na svijetu da ti kontroliše finansije, a on pogasi tijela koja su vodila sudske postupke protiv njega, ugasi gomilu programa bez ikakvog razmišljanja o posljedicama i onda se samo izgubi kao da se ništa nije desilo. Nije normalno da gasiš javno obrazovanje, nije normalno da cijelu svjetsku ekonomiju naglavačke okreneš jer pojma nemaš šta su tarife i kako funkcionišu, nije normalno da ti retardirane tv ličnosti i podcasteri budu glavni za bezbjednosni sektor, nije normalno da pripadnici tih službi ubijaju ljude nasred ulice onako rekreativno, nije normalno da otvoreno govoriš da ćeš da otmeš prirodne resurse druge države, da im uhapsiš predsjednika i da onda kažeš da ćeš ti da vodiš tu državu, nije normalno da predsjednik svoje ime gura u nazive kulturnih institucija i da preuzima predsjedovanje kulturnim institucijama, nije normalno da pola godine kukaš što nisi dobio Nobelovu nagradu, nije normalno da otvoreno lažeš o tome da si zaustavio osam ratova i da te niko iz okruženja ne ispravi...

Ništa od ovoga nije normalno. Ako Tramp ne uspije da uspostavi pravu diktaturu i ukine izbore, ipak ima 80 godina i neće dovijeka živjet, kako republikanci misle da se ikad pobune ako demokrate krenu da zloupotrebljvavaju vlast na isti način kao Tramp? Sami su sebe doveli u situaciju da ne dođu na vlast narednih 40 godina.

Ništa od ovoga nije normalno. A nije normalno ni pokušavati razna objašenjenja mudrosti poteza koje najretardiraniji predsjednik u istoriji predsjednika sprovodi i pogotovo pravdanje načina na koji ih sprovodi.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

11. The Following 6 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Naravno da je sve to normalno i ispravno.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Inače žena nije ni učestvovala u protestima. Išla je da ostavi dijete u školu i samo se vraćala iz škole kad je naišla na kolonu krvoločnih fašista.
    blokirala je put i bila vrlo aktivna u protestima, njena žena je to i snimala sa strane

baš zbog tvoje woke propagande imaš gomilu njih koji protestuju protiv hapšenja ilegalnih imigranata, a što je sasvim normalna procedura za svaku držav
    Last edited by NSX; 09-01-26 at 09:25.

Thanks Thanks Given 
    1,876
    Thanks Thanks Received 
    1,390
    Thanked in
    507 Posts

Osuđivati što je tamo neki šutan upucao nenaoružanu ženu je u ovom trenutku woke, jer on nije crnac a ona nije bila plavokosa Karen. Da jeste, pričala bi se ista priča samo sa suprotnih strana.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

ne, to nije woke nego sasvim normalno, ali je woke dovelo do toga da ona tu blokira ICE umjesto da sjedi kući

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

blokirala je put i bila vrlo aktivna u protestima, njena žena je to i snimala sa strane

baš zbog tvoje woke propagande imaš gomilu njih koji protestuju protiv hapšenja ilegalnih imigranata, a što je sasvim normalna procedura za svaku državu
    Samo ti nastavi da pravdaš fašizam.

Pitao sam negdje davno starwalkera nisam dobio odgovor (logično) - šta znači woke? Mada je ovo manje-više retoričko pitanje jer mislim da ni ti ne znaš. Vjerovatno samo još jedna uzrečica koju ste obojica pokupili sa fašističkih sajtova koje čitate.

I još jedna stvar. Nisi se oglasio povodom ovoga, pa čisto da vidimo smiješ li. Kako komentarišeš ovo:

ne, to nije woke nego sasvim normalno, ali je woke dovelo do toga da ona tu blokira ICE umjesto da sjedi kući
    Veli ne pravda ubicu. Evo tri strane pisanja i još ne osudi ubicu, ali si zato našao shodnim da okriviš žrtvu. Ne znam kako te nije sramota. Da si mi kakav rod odrekao bih te se javno. Pi, gadluka ovoga.
    Last edited by VanjaTheMan; 09-01-26 at 10:55.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

već sam ga gore osudio čim sam naveo da je prekomjerna upotreba sile, treba li presudu da napišem možda? Nadam se da će ići u zatvor za ovo, iako suđenje neće biti baš jednostavno.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    982
    Thanked in
    708 Posts

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

već sam ga gore osudio čim sam naveo da je prekomjerna upotreba sile
    Nije nego je ubistvo. A ovo je relativizacija. Svaki oblik relativizacije je opravdanje. A ti si ga već prešao i na to da kriviš žrtvu.

treba li presudu da napišem možda? Nadam se da će ići u zatvor za ovo, iako suđenje neće biti baš jednostavno.
    Kakvo suđenje? Znaš dobro da neće biti suđenja. Vance je lično rekao da lik ima apsolutni imunitet.

Nego mi ne odgovori za onaj Trampov komentar sa twittera.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

Trampov komentar sa tvitera nije išao nimalo u korist ovog lika. A on je izbacio taj komentar jer su njega tako obavijestili.

kad pogledaš video iz ovog ugla jasno se vidi da je krenula prema njemu i da ga je zakačila, s tim što je on očito imao šansu da izbjegne to tako da to ne opravdava pucanje, ali je proradio njegov PTSD iz rata i odluka koja se donosi u djeliću sekunde

Thanks Thanks Given 
    6,933
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    Naravno da je sve to normalno i ispravno.
    Morao si to bolje, na ovo se niko nece upecat

Sent from my phone

22. The Following 2 Users Say Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,933
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Trampov komentar sa tvitera nije išao nimalo u korist ovog lika. A on je izbacio taj komentar jer su njega tako obavijestili.

kad pogledaš video iz ovog ugla jasno se vidi da je krenula prema njemu i da ga je zakačila, s tim što je on očito imao šansu da izbjegne to tako da to ne opravdava pucanje, ali je proradio njegov PTSD iz rata i odluka koja se donosi u djeliću sekunde

Prvo, nije smio ispred kola da staje i SAM sebe dovodi u potencijalnu opasnost.
    Drugo, kad vec to ucinio nikako nije smio da puca iz vise razloga, samo da se skloni.

1 zena je, 2 nije naoruzana, 3 vidi se da bjezi a ne da je agresor, 4 ima ljudi okolo ne smije se tako pucati, 5 pravila i procedure nalazu da se ne puca u vozilo kacio je neko izjavu.

Ljudi se protive i demonstriraju ne jer oni hapse migrante, to se vazda radilo u racijama opstim, nego jer se ponasaju ko da su u Iraku prema iracanima, jos malo pa ko gestapo.

Sent from my phone

24. The Following User Says Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,550
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Sad gledam idiota Vensa kako pravda sve ovo.
    Narandžasti se pretvara u americkog hitlera malo po malo.

Sto se slučaja tiče,je li morao u nju da puca? Mogao je da joj izbusi gume,ne bi odmakla daleko.
    Ubijaju ljude olako,ako im se ovo dopusti ko zna šta će radit još 3 godine. Ovo su monstrumi. Ne znam ko normalan može ovo da podržava.

Thanks Thanks Given 
    1,876
    Thanks Thanks Received 
    1,390
    Thanked in
    507 Posts

Sve izavetilo, danas ovoga brani čoek što je prije neki dan intervenciju u Botun nazvao brutalnom.

Thanks Thanks Given 
    3,180
    Thanks Thanks Received 
    3,218
    Thanked in
    1,558 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Drugo, kad vec to ucinio nikako nije smio da puca iz vise razloga, samo da se skloni.

1 zena je, 2 nije naoruzana, 3 vidi se da bjezi a ne da je agresor, 4 ima ljudi okolo ne smije se tako pucati, 5 pravila i procedure nalazu da se ne puca u vozilo kacio je neko izjavu.

Ljudi se protive i demonstriraju ne jer oni hapse migrante, to se vazda radilo u racijama opstim, nego jer se ponasaju ko da su u Iraku prema iracanima, jos malo pa ko gestapo.

Sent from my phone
    to sam već napisao da nije smio da staje ispred auta, mada se i ona u manevrisanju u rikverc tako postavila pošto joj je on bio prvo sa desne strane

to što je ona žena ne znači ništa jer tamo i žene nose oružje, krenula je desnom rukom da prebaci iz R u D i to bi neko mogao da protumači kao da se mašila za oružje (koje tamo svako nosi), u momentu pucanja apsolutno nije moglo da se vidi da li hoće da bježi niti je to bitno, on se nalazi ispred nje a ona kreće prema njemu jer nije dovoljno brzo mogla da smota udesno

4 to je USA
    5 imaju u određenim situacijama pravo da pucaju u vozilo, ali samo ako su iscrpljene sve ostale mogućnosti (dakle, ne i u ovom slučaju)

Thanks Thanks Given 
    6,933
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

to sam već napisao da nije smio da staje ispred auta, mada se i ona u manevrisanju u rikverc tako postavila pošto joj je on bio prvo sa desne strane

to što je ona žena ne znači ništa jer tamo i žene nose oružje, krenula je desnom rukom da prebaci iz R u D i to bi neko mogao da protumači kao da se mašila za oružje (koje tamo svako nosi), u momentu pucanja apsolutno nije moglo da se vidi da li hoće da bježi niti je to bitno, on se nalazi ispred nje a ona kreće prema njemu jer nije dovoljno brzo mogla da smota udesno

4 to je USA
    5 imaju u određenim situacijama pravo da pucaju u vozilo, ali samo ako su iscrpljene sve ostale mogućnosti (dakle, ne i u ovom slučaju)
    Ne smije da puca dzaba im sva prica, evo opet.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post

Sent from my phone
    u pravu si, trebao je da zaustavi vrijeme, da se pomjeri iza obliznje kuce

i da se upuca u glavu.

Page 293 of 311 FirstFirst ... 193243283289290291292293294295296297303 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)