blumun ne relativizujem ništa, napisao sam onako kako jeste

https://www.facebook.com/reel/25699678756310692

na videu se sve vidi, blokirala je ICE, nije slušala instrukcije, ovaj što dolazi sa lijeve strane je krenuo da je uhapsi jer ne sluša a ovaj što je došao ispred da pomogne kolegi i da je blokira se prepao kad je ona krenula prema njemu (to što je nakon toga okrenula točkove on nije mogao da vidi), mogao je da je izbjegne (tj. i izbjegao je odnosno samo ga je očešala blago) tako da to ne opravdava upotrebu sile, i iz svega toga si ti zaključila da ja njega opravdavam

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
A nije ništa od toga nesvjesno, vjeruj mi. Ne znaš kakve je nebuloze pisao za vrijeme prvog Trampovog mandata i u kakve retardirane stvari ovaj lik vjeruje da bi opravdao svoju ljubav prema Trampu. Na primjer da se pedofili iz Demokratske partije okupljaju u sred je*enog Menhetna u podrumu picerije koja nema podrum. A sa druge strane ne može da prihvati 1000 dokaza da je Tramp obična psihopatska pedofilčina.
tako je zato što je neki anonimus lupio da picerija ima podrum sve ostalo odjednom nije tačno, tvoj TDS je vrlo real, bio si ubijeđen da nema šanse da dobije jer su svi mediji bili na vašoj strani i od 2016e mrziš i sebe i čitav svijet jer nisi bio u pravu