Originally Posted by
Bor1s
Mogao bih vjerovatno napisati još dosta i detaljnije ući u svaku nebulozu što si napravili u ovoj poslednjoj sezoni, ali me iskreno mrzi jer mislim da nije vrijedno toga.
Kao što @Mylene reče - više je za djecu, što je šteta, jer mi je prva sezona baš obećavala.
10 godina čekanja da završi snimanje i sad ovaj tvoj rivju treba da me odvrati? Neće da može 

Originally Posted by
AL no1
A vidim da je ok serija,i počeh je nekih 20min,ali me iritira glavna glumica...u The beast in me je bila,odlično ona glumi,ali...
Ako nastaviš Homeland obožavaćeš da mrziš Carrie ili ćeš mrziti sebe što je obožavaš. Kad te uvuče priča pitaćeš se koji kruac mi sve ovo treba ali nema veze davaj novu ep.
Bilo nas je dosta fanova (Medo_Je će se sjetiti), imali smo topik pa čak i chat grupu u skrivenom dijelu forumu, mislim da se još može pristupiti istoj kroz settings. 
Enivej, serije kojima želim da se vratim su - FRINGE (odgledao samo 2 sezone) i Mad Men (ne sjećam se na kojoj sam stao). Mada, kada razmislim i House of Cards bi se valjalo podsjetiti sada u svjetlu Trumpa i Epsteina.
Last edited by starwalker; 08-01-26 at 00:17.
The more things change, the more they stay the same.
Bookmarks