Probaj Nuxe,posle mi se zahvali
Imaju sve od programa,ali deo im je nenadmašan!
...
@starwalker da li su im i ostali proizvodi "organic"?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaš te Urtekram proizvode u Cosmetics,meni se deo stick nimalo nije dopao,prirodni naravno.
...
Last edited by starwalker; 07-01-26 at 22:55.
The more things change, the more they stay the same.
Taj baš teget,nikakav,ne mora se ni stavljat na kožu da bi se vidjelo da...smrducka.
...
Sto je najjace i ja kupim 4-5 razlicitih felce azzurra jer ne znam sta da kupim. Kad potrosim onda uzmem isto tako ali neutro roberts, naravno da sam izbindzovao sve nivea i dove...mozda i sve 'muske kupke' iz kozmetiksa.
Koja ti je ovo app starki?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nesti Dante momci.
Last edited by starwalker; 07-01-26 at 23:38.
The more things change, the more they stay the same.
Taj,a koji je na 70,80?
...
Ooo daaa
Ja većinom koristim ovaj, iznenadih se
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Probajte sodu bikarbonu umjesto dezodoransa, poslije ćete zafalit....
Ne znam ima li ga,ja ga naruchim s neta,sad bash treba zaliha da mi stigne.
...
Od kad imam ovaj stik ne brinem. Preporucuje se cak i trudnicama i onkoloskim pacijentima. 12-13e kosta i traje pa 10-11mj. A ekspolatisem ga minimum 2x dnevno tako da uopste nije mnogo.
Nego imam na tricepsima onaj strawberry skin. Kako se regulise to? Nijesam imao nikad do proje godinu, dvije. Od tada koristim kupke eucerin ili bioderma ali nista se desilo nije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda da prvo probaš sa pilingom. Preporučujem Tree Hut piling, ukoliko ima kod tebe. Ako ne, može se napraviti i domaći.. potrebna je kašika morske soli, dvije kašike šećera, malo kokosovog ulja, par kapi nekog eteričnog ulja po želji. Sve sjediniš i lagano istrljaš, bez pretjerivanja, po vlažnoj koži. Tuširanje toplom vodom, ne vrelom.
Umjesto kokosovog ulja može i rastopljen ši puter, ali njega treba onda staviti manje jer je masniji, težak je. Posle normalno tuširanje i namazati se nekim hidratantnim losionom.
Ako to ne pomogne vremenom, onda ima smisla uvesti kiseline. Glikolna ili salicilna. The Ordinary su dobre. Mogu se koristiti obje, naizmjenično, ali sve zavisi od stanja kože.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks