Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
Mir božji,što se napravi od teme...
Ja preferifam one podne parocistace jer mi sve klice od svega i svacega, nebitno za godine izgore.
Last edited by zubizaretta; 06-01-26 at 01:11.
Viđi DRUG ja nešto da ti objasnim i pride nacrtam ženstvenost mi ode u Q pored takvija.
El ti jasno?Ođe kolega i ja imamo savršen dijalog i ti upadaš tu ka padobranska divizija što se načinje od teme da se napraviš pametan, a makse jadan makse.
Od teme se načinje što se na forum teško ono čini ono da s nekim imaš jebeni dijalog.
A tvoje podjebavanje viđi što da ti rečem to ti neđe tamo po kafana.
@zubizaretta hvala ti na svemu uljepšao si mi veče.
[
Last edited by Bluemoon; 06-01-26 at 01:24.
Dobro, treba i shvatit ljude... Ne da smo mljeli nego meljemo kao real madrid zadnjih 10 god evo 3 -4 sata zadnja....
Meni su vazda u zivotu dve notifications na off pa mozda nemam osjecaja, kome nisu prastajte i srecan badnji dan
Nije bilo namijenjeno tebE.
Drug ti nisam,od mene ti ništa ne ode opušti se.
Svi mi imamo neka prava,ako se ko pravi pametan na svaku temu si ti.
Prnut se ne može da ti ne omirišeš i prokomentarišeš.
Podjebavanje si prepoznala u?
Daj ne vrti se sve oko tebe,ima još ljudi koji pišu oca mu ne budi na kraj srca.
Eo trčim da shvatim LjUdE.
Nego, jesi vidio ovo?
https://youtube.com/shorts/slkvFcrBD...k5KFtiK73QeaJM
Pae kad ovaj ala ljiljana blagojevic iz amerike voditelj pita. Kako da mu odgovori? Ipak je eminem Čomski za mnoge, edit: ne mnoge, dostinu![]()
Ahaahaha iste misli dijelimo.
https://youtube.com/shorts/ZyzYo7UpI...0K7HpLfvztIiqG
Pa ima veze i to velike.
Nebitna je razlika u godine no jel ti se s nekim poklapaju talasne dužine i frekvencije.
Eto meni se sa @zubizaretta om poklapaju iako je stariji 6 godina od mene a to ne treba po difoltu da znači brak.Miže da znači bilo koja veza medu ljude.Prijatno je kad ti se sa nekim poklapaju frekvencije.Tema je preglupa u prevodu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
jeste li na 4G ili 5G![]()
She is only here to annoy herself!
A evo ovaj je dokaz da sa vršnjacima uvijek imam problem.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Odakle znas da sam 6 godina stariji od tebe? Mozda sam i 12, mozda i mladji 9?
12+6-9?![]()
Nisam. Nesto si pobrčkala. Odakle ja da znam koliko sajsi ima god? Jedva da znam i ko je sajsi, ne bi je prepoznao na fotki da ne pise ime ispod![]()
E ovo je potpuno na temu.
Razlika u godinama
A ne, to sam 'glumio' da sam on topic kad je neko upao. Gola neodredjeba imaginacija i zebancija.
Mislis da muskarac ide kroz zivot tako otvoren kso knjiga za godine? Bilo je tu laganja od +5 do -10 po potrebi kroz razne periode zivota po potrebi![]()
Pa nista. Da se uzmemo na slijepo na bozic onda. Crkve rade a opstinu cemo otvorit. Jedino ne rade prodavnice da uzmemo alkohol... Ko pece sljivu odje?![]()
Ali one manekenke da ne zaboravimo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks