Vidji, ova kola generalno rijetko kad stanu potpuno...Ali po meni ne ide da se vozi ovakvo auto a da na tablu iskace to i to not available, to i to not available, check this, check that.

Ovo auto je novo kostalo 90-115k eura. Samo cu rec da cijene djelova i servisa nisu pale drasticno kao cijena auta.A vrijednost ovakvih auta opada samo zbog ultra skupog odrzavanja.

Ja bi volio da je ovo auto vozio stvarno neko ko je imao para, i da je sve servisirano pa da nemas jednog centa ulaganja dok je kod tebe.

Ali zaboravljamo da je 2016 bila prije 10 godina i da ulazi u godine kad krecu nasumicni problemi.
Za apsolutno sve imas module i kompjutere, a posto je sedmica ima ih gomilu.Neka je procurio siber jednom zbog gliba, ima o jadu da te zabavi.

Kolega moj ima peticu g30 B47 2022 na 160km, vec polako pocinju gremlini i problemcici sa dpf-om i senzorima pritiska dpf-a i ostalog.
Mi sto smo na F seriju, petice i trojke, bas mi dosta ljudi iz drustva vozi, pa barem jednom u dva mjeseca zakukamo s nekim gremlinom